Nails Inc Leather Effect

Mostanában erősen magával ragadott a körömlakk láz, szépen el is kezdtem gyűjteni a szebbnél szebb darabokat és már nincsen megállás. Ettől függetlenül eddig összesen kétszer volt olyan, amikor szinte felvisítottam a gyönyörűségtől egy körömlakk láttán: először a Deborah Lippmann sellős csillámos csodája váltott ki belőlem nagyon heves érzelmeket és most három perccel ezelőtt a Nails Inc bőrhatású lakkjai is hasonló hatással voltak rám. Teljesen megvettek ezzel a különlegességgel. A körömlakkokat három árnyalatban lehet majd kapni (fekete, bordó, nude), mindegyiket egy szett részekén, amely négy kis koponyácskát is tartalmaz, hogy tényleg nagyon menők és rockerek lehessünk. Nekem ide a feketét és a bordót! Egyébként decemberben jelennek meg és 19 fontba fognak fájni. De úgyis jönnek majd szépen sorban a dupe-ok, ahogy én a szépségvilágot ismerem már. Nektek hogy tetszik?

7 megjegyzés:

 1. Így képen nem győzött meg.
  Olyan, mintha fedőlakkért kiáltana egy sima fekete lakk.
  (élőben meg lehet, hogy imádnám)

  VálaszTörlés
 2. E73 biorcapolas.blogspot2012. november 22. 7:36

  Üdv. a csataban! :D

  Erről a lakkról még nem hallottam (meglepődtem rendesen :D), első látásra azt tudom moindani, érdekes. Az érdekes lakkkokat ki kell próbálni :)

  Szerintem nem jó a promó fotó, gondolom, elképzelem milyen lesz a finise, a China Glaze is előrukkol valamikor jövő márciusban egy hasonló 6 színből álló kollekcióval, a kollekció neve Texture.

  VálaszTörlés
 3. http://www.reallyree.com/2012/11/nails-inc-leather-effect-nails-with.html

  a promóképen tényleg nem olyan jó, de nézd meg itt, szerintem zseniális

  VálaszTörlés
 4. http://www.reallyree.com/2012/11/nails-inc-leather-effect-nails-with.html
  nézd meg itt is :D és jó a klubban XD

  VálaszTörlés
 5. hát a Moyrának van valami nem fényes ehhez hasonló suede hatású lakkja, én azt szeretném megvenni :D

  VálaszTörlés
 6. ÓÓ hát nem kell ehhez semmilyen különleges lakk, az én körmeim is így néznek ki ha este festem ki őket.. szép kis lenyomatot hagy rajta a párna.. xD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.