Napi smink/daily makeup - Coralista

A Benefit Go Tropicoral szett tesztje után sokan kértétek kommentben, hogy legyen smink is a csodás termékekkel, szóval készítettem egyet. A szememre Urban Decay Naked palettát használtam (Darkhorse, Smog, Virgin, Half Baked) és Maybelline spirált a pilláimra, valamit az Essence sötétlila zselés tusát (ezt nemtom minek raktam fel, csak jól esett szerencsétlenkedni a nagyon vékony tusecsettel). Az arcomra a Coralista pír és a High-beam folyékony highlighter került, lőttem is egy extra képet, hogy lehessen látni, mennyire szépen fénylik. Az ajkaimra pedig a Cha-cha tint és a Coralista szájfény duóját kentem fel. Sima, natúr, hétköznapi Lolly smink. Lehet csinálni kéne egy ilyen Naked palettás step by step-et...12 megjegyzés:

 1. Óóóó a szemed <3

  Na meg a szád is :D

  VálaszTörlés
 2. egyszer szívesen megnézném a sminkedet szemüveg nélkül, persze rajtad ne legyen, ne rajtam :D

  VálaszTörlés
 3. Step by step! *pompom, egyszarvúk, minden, mi kell*
  Nagyon szép lett a szemed :3

  VálaszTörlés
 4. Először arra gondoltam, hogy: hogy jön össze a Naked paletta meg a lila tus? :D De kellemesen csalódtam, gyönyörűűűű :)

  VálaszTörlés
 5. oks, majd igyekszek, csak le kell győznöm a szemüveg nélkül hülyén nézek ki parát

  VálaszTörlés
 6. na akkor gyártok egyet ha lesz időm :D

  VálaszTörlés
 7. csak kísérleteztem XD de ja nem lett rossz

  VálaszTörlés
 8. Imádom ezt a barnát, legszívesebben csak ilyenekkel sminkelnék! jobban belegondolva hónapok óta csak ilyenekkel sminkeltem. :DD Külön jó a képeken a háttérben az a szép őszi táj. *.* Összeilletek. :)

  VálaszTörlés
 9. ja, ez olyan kis őszi smink lett :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.