NYX Glam Gloss Aqua Luxe teszt / review&swatches

Ahogy a fészbúkon is ígértem, most megmutatom nektek az utóbbi idők szerintem egyik legszebb szájfényét. Teljesen véletlenül, vagyis sorszerűen bukkantam rá, egy limitált display-en csücsölt, de fent van a NYX honlapján az állandó termékek között, szóval nem nagyon értem :D. De rögtön kiszúrtam magamnak, egyszerűen mesés ez az árnyalat, nem is mertem otthagyni, mert tudtam, hogy csak megbánnám.

Lately I'm not a huge fan of the lipglosses, I prefer lipsticks, but I found a really pretty one in the Ulta the other day. And of course I couldn't resist. I think it's in the standard sortiment, but I saw it on a limited edition display...



A csomagolása semmi extra, áttetsző tubus rajta az információkkal és fekete kupak. Az applikátor kicsit fura, hosszúkás és lapos, nem is láttam még szerintem ilyesmit, pedig sok szájfénnyel volt már dolgom. Annyira nem olyan jó vele dolgozni, de azért lehet vele, én viszont inkább a normál applikátorokat részesítem előnyben. 

The packaging is nothing special, the tube is seethrough plastic with the informations on it, the cap is back and shiny. The applicator is a little bit weird, I never saw this kind before: it's long and flat. I like to use the regular doe foot applicators better, but this one is okay too.




A NYX Glam Gloss Aqua Luxe szájfények textúrája nagyon kellemes, abszolút nem ragacsos, inkább - mint ahogyan a nevében is benne van - vizes hatású. Pár órát kibír, a csillámok tovább is ragaszkodnak, de evés-ivás után szükséges igazítani rajta. Az árnyalat amibe teljesen belezúgtam, a Paint The Town, ami egy meleg tónusú pinkes élénk korall nagyon szép arany csillámokkal. A fedése közepes, nem rikító, de azért szépen látszik az ajkakon. Az ára $5.99, az kb. 1300 Ft, szerintem ez teljesen elfogadható ár egy ilyen jó kis szájfényért. Illata és íze nincsen, legalábbis én nem vettem észre.

The NYX Glam Gloss Aqua Luxe lipglosses are absolutely loveable: their texture is really nice, not sticky at all, it's more water like. But it's not that long lasting - only the sparkles in it, they can stuck on the lips, after the gloss is gone -, you have to reapply after eating or drinking. I choose a stunning shade, it's the Paint The Town, a beautiful warm toned pink coral with golden shimmer in it. It's nut fully opaque, but you can see it on the lips. The price is wallet friendly: $5.99. No scent, no flavor, at least I can't feel anything.




Unikornismérő: ugyan szemfestékekben nem túl erős szerintem a NYX, de a szájfények és a rúzsok nagyszerűek. Ez is egy kiváló darab, fantasztikus textúrával, csodás színnel és barátságos árral. Négy unikornis jár neki.

Unicorn-meter: I think the NYX is really strong if it's about the lip products. This one is great, the texture is amazing, the color is really nice and it's budget friendly. I give four unicorns.


9 megjegyzés:

  1. Ha ilyen fasza miért csak 4 unikornisss ? :(( kegyetlen vagy! :D

    VálaszTörlés
  2. levontam az applikátor meg amiatt mert lehetne kicsi pigmentáltabb is :D négy és felet akartam de olyan képem nincsen XDDD

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ez nagyon szép! ♥

    VálaszTörlés
  4. azért kicsit morbid lenne egy félbevágott unikornis O___O :D

    nagyon szép egyébként a szájfény, teljességgel Lollys :3

    VálaszTörlés
  5. Jaj, hát ez nagyon tetszetős - majd kérünk vele egy sminket is! Köszi!

    VálaszTörlés
  6. pedig nem tűnik extrának, de van benne valami :D

    VálaszTörlés
  7. Faszántos.:) szeretem a szájfényeket, de nekem MINDEGYIK ragad.:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.