NOTD - Sapphire Masquerade

Szokásos kétheti szombati programom közben voltam éppen (allergiagyógyszer vadászaton, mert egy dobozban csak 14 napra elegendő tabletta van XD) és ha már elugrottam a kis bevásárló helyecskére, akkor gondoltam benézek a Rite Aid-be, hátha Sandy befújt valami újdonságot a polcokra (túl korai? :D). Sikerült neki, mert kiszúrtam egyből a Maybelline ünnepi limitált körömlakkjait, a Sequins-t, azokat a csodás csillámos darabokat, amiket már mutattam is pár hete a blogon. Eléggé le volt már fosztva a displayer, az összesen nyolc árnyalatból hét még ott csücsült, de már csak egy-egy darabok voltak. Sokáig gondolkoztam melyiket hozzam el, aztán végül megbeszéltem magammal, hogy aranyat és ezüstöt nem olyan régen vettem, meg ilyen világos lila árnyalatot is, a fekete nem az én színem, ha körmökről van szó, szóval a királykék jött velem. A Sapphire Masquerade-ben hatalmas sötétkék és fukszia csillámok keverednek apróbb kékekkel. Az alap ugye királykék, nem túl pigmentált, de két rétegben a csillámok segítségével teljesen fed. Viszont vegyesek az érzéseim... Egyrészt szép, tetszik, de ugyanakkor nem tartom túlságosan különlegesnek és szívet dobogtatónak. Ja és mindenképpen kell rá egy fedőlakk, mert anélkül nincsen fénye, túl tompa. Szóval nem tudom... Még jó, hogy csak egyet hoztam el. Ahhoz képest, hogy mennyire oda voltam érte, nem egy nagy durranás. A metálfényűek milliószor szebbek. Vagy tévedek?







9 megjegyzés:

  1. "hátha Sandy befújt valami újdonságot a polcokra" ez mekkora :DDD Kéne ilyen sminktornádó. :D
    Amúgy nem rossz, én más lakk fölé is használnám. Van ilyen összetételű csillámos lakkom, rémálom lemosni. :D 1-2 percre be szoktam bugyolálni a körmeim negyedekbe vágott lemosós vattakoronggal.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges :)

    VálaszTörlés
  3. Szabina - Szépséglabor2012. november 4. 11:03

    Nagyon tudlak irigyelni, ide valahogy sosem érnek el az ilyen finomságok. A L'oreal karácsonyi kollekciójában (Diamond) is vannak ilyen gyönyörű csillámos lakkok, ami itthon megint csak nem lesz kapható, én mondjuk ölni tudnék érte :P

    VálaszTörlés
  4. nem is akarok arra gondolni, hogy milyen lesz ezt levarázsolni magamról...

    VálaszTörlés
  5. ezek között van egy piros csillámos is, ami szerintem teljesen ugyanolyan, mint a she 195-es, sőt szerintem ez még szebb is :D szóval lehet alternatívákat találni, az ünnepekre meg a piros amúgyis a legjobb :D

    VálaszTörlés
  6. Hát ez valami káprázatos, ezt muszáj beszereznem nekem is! :) Köszönöm a tippet! (Nézzetek be hozzám is: http://barkingbeauty.blogspot.hu/)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom mennyibe került, de hasonló eredményt kapsz, ha egy sima kék lakkozás után 1mm-es fuxia hexagon glittereket szórsz a körmeidre, meg ha hiányzik a kék csillámot.. szépnek szép, de annyira nekem nem különleges :)

    VálaszTörlés
  8. na hát nekem is ez a problémám... szép, de nem különleges... mást vártam

    VálaszTörlés
  9. http://www.mukorom.hu/img/galeria/gel-lac-620/560/142591_selyempelyhes_gellakk.JPG csillámos, de nem olyan zavaros az összhatás :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.