NOTD - Lolly Winter Wonderland

Már előre sejtettem, hogy ennek a két lakknak a házasítása valami csodálatos dolgot fog eredményezni, de azt azért nem gondoltam volna, hogy 5 percenként elkezdem bámulni a körmeimer és motyogok magam elé, hogy váááá megtaláltam a tökéletes karácsonyi manikűrt. Persze nyilván addig még kábé hatszor meggondolom magam (azt hiszem rózsaszín lesz a babakék helyett). A Lime Crime csodás pasztell kék körömlakkját vittem fel két rétegben és arra került egy réteg a még csodásabb China Glaze Glistening Snow-ból. Az eredmény önmagáért beszél, egyszerűen bámulatos lett, bár tény, hogy a képek annyira nem adják vissza. Alig várom, hogy a rózsaszín verziót is megcsinálhassam, persze ahhoz előbb kéne egy rózsaszín lakk... Ötletek? Valami krémes finisű világos árnyalatra gondoltam... U.I.: mennyire jó sorozat már a Modern Family? Két nap alatt másfél évadot ledaráltam belőle, de nem tudom megunni, zseniális.


16 megjegyzés:

  1. Olyanok a körmeid, mintha jeges hópihék csillognának rajta. Igazán télies! ;)

    VálaszTörlés
  2. E73 biorcapolas.blogspot2012. november 24. 9:02

    Kellően csillogó, a szín is szép, tetszik:)

    China Glaze Dance Baby, közepes árnyalatú, krémes rózsaszín, nagyon szépen mutat a körmökön,egyenletesen fed. Az Electropop kollekcióból van, a kollekcióban van egy világosabb rózsaszín is.

    VálaszTörlés
  3. a moyrának vannak pasztell lakkjai. abból is a 607-es ami szép krémes rózsaszín, ezzel eltudnám képzelni mennyire gyönyörű lenne. (nem tudom hogy ott kapható-e de ha jössz haza mindenképp kukkantsd meg :))

    VálaszTörlés
  4. Jaj de nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Lolly régóta szeretnék kijutni Amerikába. esetleg írhatnál egy bejegyzést, hogy te hogyan jutottál ki, milyen kint az élet, mik a nehézségek, stb, ha nem nagy kérés :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj, az ilyeneket nagyon szeretem! Én is mindig bámulom a körmeimet. :) Nekem a Glistening Snow nincs meg, de a Fairy Dust kb, ugyanilyen. ♥


    http://pleasureflush.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. nézegettem a fairy dust-ot, ez csak abban különbözik, hogy matt lesz száradás után

    VálaszTörlés
  8. írtam már pár posztot erről, de bevallom őszintén - nem bántás megy ilyesmi - egy darabig nem akarok beszélni róla

    VálaszTörlés
  9. megnézem mindenképpen, köszönöm a tippet

    VálaszTörlés
  10. nem tudom találni fogok-e limitált kiadást.... de hátha az állandó szortimentben van

    VálaszTörlés
  11. Ramóna László2012. november 24. 17:08

    Csodaszép! :)

    VálaszTörlés
  12. ez gyönyörű, asszem a pontozó unikornislányok is megirigyelnék! ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.