Napi smink/daily makeup - Blitz

Már jó pár napja fotózgatom a napi sminkeket és ez az első, ami végre normálisan mutat a képeken, gyalázat komolyan, hogy menyire nem tudom elcsípni néha a dolgokat. Na, de ma szerencsém volt és ez a lényeg. Kedvet kaptam az Urban Decay Vice paletta türkizéhez, amit egy kis szürkés lilával és fényes bézzsel bolondítottam meg, valamint egy aranysárgával - ő a Blitz - dobtam fel. Nagyon szuper az UD paletta, erősen gondolkozok az új Naked Basics beszerzésén, de visszatartó erő most már a tudat, hogy az Urban Decay a L'Oréal tulajdonát képezi. Persze megmaradtak cruelty free-nek, meg minden, de akkor is, vegyesek az érzéseim. Vannak a L'Oréal-nak jó márkái, a hajfestékeik még mindig zseniálisak, de az alap L'Oréal vonal nagyon nem szimpi (tudjátok a klassz kis fotóbolt gyöngyszemek). Na de mindegy... A szemsminket, mivel kék is van benne úgy gondoltam jó lesz pinkkel párosítani, így az arcomra (MAC- I'm The One) és a számra (MAC - Gaga1 és Force Of Love) is az került. És csináltam egy képet, ami megmutatja, hogy tegnap itt bizony esett egy kis hó is :D.





Ilyen a kilátás a szobámból. Kicsinyke hóval.

14 megjegyzés:

  1. nagyon szép :) és a kilátás is csodás :)

    VálaszTörlés
  2. Unikornistárs, megkérdezhetem hogy hullafehér bőrre milyen MAC pirosítót ajánlanál, ami tartós és nem úgy nézek ki vele mintha természetellenesen arconcsaptak volna? :3 Köszi előre is *w*

    VálaszTörlés
  3. vmi szép barackos korallos... állandóak közül talán a melba, vagy a buff, a fleur power, ami egy pinkes korall. Nekem is nagyon fehér a bőröm, mint az látható, de nekem nem volt még ilyen gondom pirosítókkal, szerintem a fehér bőrön a legtöbb szuperül néz ki. Ne legyen barna, terrakotta, narancsos.

    VálaszTörlés
  4. Remélem nem fog nagyon leszbikusnak hangozni mert nem vagyok az, de olyan szép a szád! :D Következő életembe elfogadnám! :)

    VálaszTörlés
  5. XD nem hangzik annak

    VálaszTörlés
  6. De jó lenne ha csak fele ennyire tudnék sminkelni.... valahogy ez kimaradt eddig.

    VálaszTörlés
  7. Az utolsó képen nagyon cuki vagy!! :D <3

    VálaszTörlés
  8. Még mindig oda vagyok meg vissza a sminkjeidtől.. :]
    A havas kép meg aranyos :D

    VálaszTörlés
  9. L'oreal megvette UD-t: nagyon dislike!!! A sminked viszont tetszik, az a türkiz *-*! És köszi a havat, itthon (még) semmi jele :-)

    VálaszTörlés
  10. majd csak lesz már nálunk is... legalábbis remélem :D

    VálaszTörlés
  11. Olyan szép szád van :) , mindig irigykedem :D mondtam már ? :D

    VálaszTörlés
  12. köszönöm :) már itt irulok-pirulok

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.