Havi kedvencek

Csak én vettem észre, vagy tényleg egyre gyorsabban telik az idő? Nemrég még október eleje volt, most meg már elkezdődött a november, ami azt jelenti, hogy nem sokára hálaadás és karácsony :D. Na meg hideg és hó... ezeket már kevésbé vártam, elég gyorsan el is jöttek ide sajnos... Na de nem károgok, örülök, hogy itt lehetek és rengeteg fantasztikus dolgot csinálhatok. Remélem jól fog elsülni többek között életem első hálaadása. Na de lássuk az októberi kedvenceimet, ja és persze Ti is töltsétek ki!!! Vagy meséljetek, hogyan telt az elmúlt hónapotok! Vagy küldjetek nekem képet a halloweeni sminketekről :D!

Hálaadás Hello Kitty módra
Csoportkép a kád előtt :D

Havi kedvenc arcápolási termék: nem tudok leszokni a Kiehl's-ről. A nappali krém után beszereztem egy éjszakait is és csak áradozni tudok róla. Imádja a bőröm! Katt IDE infóért!

Havi kedvenc testápolási termék: alig vártam már, hogy kipróbálhassam a Burt's Bees termékeket és nem kellett eddig egyikben sem csalódnom. Ez a testápoló is nagyszerű, tele értékes és természetes ápoló összetevőkkel, pumpás, nagy, gyorsan felszívódik és igazi fini mézes illata van. Katt IDE infóért!

Havi kedvenc hajápolási termék: A Tigi Moisture Maniac sampon és balzsam. Csodát műveltek a hajammal a borzalmas Body Shop fiaskó után... De megtanultam a leckét. Katt IDE infóért!

Havi kedvenc körömlakk: sajnos nem túl jó ötlet körömlakkozni három gyerkőc mellett, így erről lemondtam egy időre. Átváltottam inkább egy körömerősítő kalciumos lakkra.

Havi kedvenc szemhéjpúder: a Too Faced Sweet Dreams palettájából jó pár árnyalat. Nem mindegyik tökéletes belőle, de a legtöbbet imádom. Nagyon szépek, fényesek és jó a textúrájuk. Katt IDE a tesztért!


Havi kedvenc szájfény/rúzs: Carmex... nem nagyon használtam mást az ajakápolóimon kívül és azok közül is a Carmex mentett meg, mert az idióta betegségem miatt nagyon ki volt száradva a szám és ez igazi életmentőnek bizonyult. Katt IDE infóért!

Havi kedvenc szempillaspirál: Benefit They're Real! Most ezt használom a legtöbbet és egészen megszoktuk egymást a szilikonkefe ellenére is. Működik, bár nem tökéletes. Katt IDE a tesztért!


Havi kedvenc arcpirosító: NARS Orgasm, mi más? Imádom és imádom és imádom. A legszebb arcpirosítóm az egyszer biztos. Imádom a színét, zseniális. Katt IDE a tesztért!


Havi kedvenc ecset: a Sonia Kashuk korrektor ecsetem. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok ragaszkodni egy ecsethez... pláne egy korrektor ecsethez. Katt IDE a képekért!

Havi kedvenc ruhadarab: a vicces majmos kapucnis Frank Paul pulcsim, amit leárazva vettem 10 dollárért. Fini meleg és a fülecskék meg olyan édesek.


Havi kedvenc zene: igazából nem nagyon hallgatok zenét, max a rádióban, de azok közül egyik se nagyon tetszik. Ez megtetszett:


Havi kedvenc film: filmet se nagyon nézek, most sorozatos időszak van. Szóval sorozat és Bones. Függő lettem, de súlyosan és betegesen, szóval most pár napos pihenőt tartok, mert már a rémálmaimban is ez kísért...



Havi kedvenc könyv: olvasni sem volt igazán időm, de elkezdtem a Tűz és Jég dalának harmadik kötetét, a Kardok viharát és nagyon tetszik természetesen.


Havi kedvenc kaja: Clam Chowder :D ez egy speciális new england-i kagylóleves, isteni finom krémes és laktató és kábé minden nap ezt eszek, amióta megkóstoltam. Isteniiiii!


Havi legnagyobb csalódás: hideg van és hó... még nem hiányzott...

Havi kedvenc arcápolási termék:
Havi kedvenc testápolási termék:
Havi kedvenc hajápolási termék:
Havi kedvenc körömlakk:
Havi kedvenc szemhéjpúder:
Havi kedvenc szájfény/rúzs:
Havi kedvenc szempillaspirál:
Havi kedvenc arcpirosító:
Havi kedvenc ecset:
Havi kedvenc ruhadarab:
Havi kedvenc zene:
Havi kedvenc film:
Havi kedvenc könyv:
Havi kedvenc kaja: 
Havi legnagyobb csalódás:

6 megjegyzés:

  1. Épp nem otthon vagyok, így megpróbálom fejből összeszedni:
    Havi kedvenc arcápolási termék: L'Oreal Triple Active Fresh, always and forever:D
    Havi kedvenc testápolási termék: Ha ez az....FLP warming creme az állandóan kiújuló hátfájásomra:(
    Havi kedvenc hajápolási termék: Gliss Kur kifésülhető balzsam. Puha lesz tőle a hajam gyorsan és csodásnál is jobb az illata
    Havi kedvenc körömlakk: Essence arany csillámos lakkocskája
    Havi kedvenc szemhéjpúder: Sleek Sunset paletta - hiába mennének elvileg jobban hozzám az Oh so special színei, a Sunsethez messze többet nyúltam.
    Havi kedvenc szájfény/rúzs: A H&M vibrant pink árnyalatú szájfényem, amit asszem a kategória abszolút győztese, nálam mindent visz, tuti befutó.
    Havi kedvenc szempillaspirál: Astor Volumen Diva Black Velvet - egy kis korrekt spirál, ami miatt imádom, az a csomagolása:D
    Havi kedvenc arcpirosító: H&M Tawny Rose árnyalatú pirosítója, nagyon ment a sunset szemsminkekhez:D
    Havi kedvenc ecset: Essence crease ecsetke, amit a Lolly ajánlására szereztem be és azóta erre a funkcióra ezt használom a legszívesebben. Nagyon kis korrekt darab:D
    Havi kedvenc zene: Texas Black eyed boy...
    http://www.youtube.com/watch?v=wrm4wqj_EkI
    Havi kedvenc film: Trónok harca I évad:D
    Havi kedvenc könyv: Lolly ajánlására a Trónok harca sorozat:D
    Havi kedvenc kaja: Norbi update bármi, isteni az ízük és végre fel tudtam venni a 36-os Zara farmerem:D :D
    Havi legnagyobb csalódás: Bizonyos szempontból az Essence fix and matte! translucent púder. A funkciójá maradéktalanul teljesíti, mattít, finom por állagú, láthatatlan, de elképesztően szárít. Az én zsírosodásra erősen hajlamos bőröm két nap után olyan lett tőle,mint a Szahara, alíg bírtam visszahidratálni utána..

    VálaszTörlés
  2. Havi kedvenc nincs, de azért elmesélhetem mi történt velem, ha valakit érdekel :D

    Suli jól megy és a rajz is, leendő rajztanárom megdicsért, hogy nem vagyok béna és igazán kár, hogy csak most kezdtem a rajzolással foglalkozni, ami hatalmas pozitív csalódás, sosem mondták, hogy jó vagyok valamiben. A csoporttársaim is tök jó fejek, úgyhogy öröm van és boldogság.

    Ami sajnos negatívum, hogy volt egy sántulásom a hónapban, ami még mindig érezteti hatását és emiatt is el kell mennem orvoshoz, hogy adjon valamit, mert hátráltatja a "tánckarrierem" megkezdését a dolog és én meg ideges leszek. Ezen felül meg kell ennem a 2. doboz vastablettámat, aminek a végén újabb vérvétel vár rám, fújj. Ezen is felül ismét vissza kell mennem a másik dokimhoz, mert a rejtélyes betegségem mögött nem cukorbetegség áll, úgyhogy még mindig nem tudjuk, hogy konkrétan mi a fene bajom is van, ami külön öröm.

    A végére így egy kis pozitívum: rendeződött a jövőkép továbbtanulással kapcsolatban, de üröm az örömben, hogy addigra jó lenne megtalálni a rejtélyes betegség forrását és orvosolni azt. Röviden ennyi történt velem :)

    VálaszTörlés
  3. Egy pár havi kedvenccel megfejelem a mesét, mert tetszett pár opció:

    Az Essence arany glitteres lakk nekem is bejön, imádnivaló, annak ellenére hogy sok színes lakkba "nem épül be", nem mutat egységes képet, de azért lehet találni hozzá párt :D

    Szemhéjpúderből a 88-as palettát csípem, emrt minden van benne, ami nekem kellhet.

    Film kategóriából most a Sherlock sorozatba vagyok őrülten beleesve, imádom :D

    Könyv: Trónok harcát olvasom én is, de csak kis falatkákban tudom ovlasni, kicsit nehéz nekem, de rossznak semiképp se mondanám.

    Zenéből meg úúúú a Depeche Mode So Cruel U2 feldolgozása kifejezetten nem rossz :D

    VálaszTörlés
  4. Nesca: de jó hatással vagyok rád :D

    Coup de Foudre: remélem hamar rájönnek, hogy mi ez a rejtélyes betegség és meg is gyógyulsz :D

    VálaszTörlés
  5. Bones és Booth összejönnek?????? én totál le vagyok maraaaadva:D remélem igen :)
    Bones olyan helyes pocakosan :))

    VálaszTörlés
  6. remélem még csak az 5ik évad közepénél járok... komolyan már sírok rajta, hogy ne szenvedjenek... éa a csajszi meg annyira nagyon szép, nekem egyre szebb az idő múlásával

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.