Új a külső, de én nem változtam :D - UPDATE

10:44 de.
Mint láthatjátok hajnalban új külsőt kapott a blog. Azt hiszem a változás egyelőre ideiglenes, még gondolkodok rajta, hogy tetszik, aztán majd meglátjuk. Szerintem egyszerű kezelni és át is látható, csak még egy kicsit szokatlan, de már eleve ilyen slide-os sablont szerettem volna, de most jutottam el odáig, hogy rávettem magam a html szerkesztésére :D. Szóval enjoy, remélem tetszik, ha meg jobban tetszett Nektek az előző szóljatok, visszacserélem :D!

Scarlett visszatért, mert hisztizett :D!

37 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, tetszetős :) De majd valamikor elmesélhetnéd, hogy voltál ilyen kis ügyes, hogy htmlbe ezt mind megcsináltad :) Én is ilyesmit szeretnék :)

    VálaszTörlés
  2. most csúnya szóval de k*rvára nehéz volt, kb 6 órán keresztül bigyultam az egésszel, mire sikerült valami normálisat összehozni :D

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal! :) De nincs valami segítség/oldal amivel én is megcsinálhatnám? :)

    VálaszTörlés
  4. hááát. nekem az előző jobban tetszett, hogy egész őszinte legyek. az összes blog kezd átmenni ilyen rendkívül minimalistába:D

    VálaszTörlés
  5. Szép lett, ügyi vagy:) de remélem nem haragszol meg, ha azt írom h számomra már minden blog ugyan arra a sablonra épül... :/
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de anno minden blognak megvolt a maga stílusa.. bárhol jártál az oldalon belül, tudtad h kinél is vagy.
    Most meg mindegyik blog ugyan úgy néz ki.. csak a cím más felül, meg néhány helyen a színek.
    Remélem nem sértettem meg senkit ezzel a kommentel, ezt csak az én szerény véleményem :)
    de amint írtad, szerencsére csak a külső változik, a tartalom nem! :)

    VálaszTörlés
  6. bunny: a sablonhoz mindig van egy használati útmutató :D

    2zofix: én is nagyon szeretem az előzőt azért is írtam, hogy egyelőre nem fix ez az új, de annyira imádom a slide-ot, szerintem nagyon feldobja az egészet, hogy muszáj volt kipróbálnom :D

    VálaszTörlés
  7. Bernadett: felkészültem erre is, de direkt ezért kérdeztem hogy Nektek bejön-e a dolog, én örülök hogy elmondjátok a véleményeteket, így látom mit szerettek és ha jobban bejön az előző akkor gondolkodás nélkül visszacserélem :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem őszintén szólva az előző sokkal jobban tetszett,de ha Neked így jobban tetszik,akkor ezt is meg fogjuk szokni. :)

    VálaszTörlés
  9. Egyet értek:) a Slide nagyon feldobja, sokkal "profibbnak" néz ki tőle az oldal:)
    Nekem az előző csak az egyedisége miatt tetszett jobban:)
    Jó lenne, ha ezt is egyedibbé tudnád tenni és akkor az új design is megmaradna, de közbe nem tévesszem össze más blogokkal miközbe egy bejegyzés közepénél vagyok!

    VálaszTörlés
  10. Profibbnak profibb, meg tényleg nem lehetett kis munka, de nekem sem jön be, tényleg lehetne egyedibb.

    VálaszTörlés
  11. Találtam egy oldalt, ahonnan lehet sablonokat letölteni, este neki fekszem :)

    VálaszTörlés
  12. szerintem az előző jobb volt, szebb is volt és én ezt nem is látom sokkal áttekinthetőbbnek
    szóval nyomtam egy szavazatot a régire

    VálaszTörlés
  13. Szerintem is a régi, nekem könnyebb volt azt kezelni, meg ez nagyon hajaz más blogokra, amik szintén mostanában váltottak. Te maradj meg az egyedi Lollynak:)

    VálaszTörlés
  14. nekem is sokkal jobban tetszett a régi, pont amiatt, hogy annyira egy kaptafa már az összes iylen sablonú blog:(
    persze ha ezt szertenéd meghagyni, akkor megszokom majd, meg nyilván nem azért szenvedtél vele ennyit, hogy most visszaállítsd, nekem mégis jobban tetszetta régi.

    VálaszTörlés
  15. Nekem ez nagyon tetszik, szerintem SZUPER!

    VálaszTörlés
  16. :D ez nagyon komoly! a bloggerináknak jobban tetszik az új, az olvasóknak pedig a régi! péntekig van idő eldönteni a dolgot, de az az igazság, hogy hiányzik nekem is a régi... megpróbálom belepakolni a slide-ot valahogy :D

    VálaszTörlés
  17. Hát Lolly, szerintem ez nem néz ki jól.
    Bocsi :(

    VálaszTörlés
  18. semmi gond :D ezért kérdezlek titeket is! szavazzatok oldalt!!!

    VálaszTörlés
  19. régi jobb volt,de grat az újhoz is:)

    VálaszTörlés
  20. :D bebizonyítottam, hogy ilyet is tudok... de nem én vagyok :D ez nem lolly... banyek de gáz itt röhögünk a hugicámmal akkor rágja a fülem, hogy scarletett-et akarja :DD Ti is őt akarjátok?

    VálaszTörlés
  21. Igen, Scarlettet, olyan szép a rucija azon a képen:D

    VálaszTörlés
  22. Annyira hülyén érzem magam, de nálam nem változott semmi. :$ Visszacserélted?

    VálaszTörlés
  23. Jaj, erről de lemaradtam! Valaki nem csinált esetleg screenshotot? Szívesen megnézném, mit szavaztatok le ilyen nagy elánnal :)

    VálaszTörlés
  24. Hol van az a slide? Én nem látom sehol!

    VálaszTörlés
  25. Sedna: most biztosa azt hiszed, hogy nagyon gáz volt :DDD teszek a facere screenshotot

    Ami: már nincsen slide, scarlett van helyette

    VálaszTörlés
  26. így a legjobb Scarlett esen :)

    VálaszTörlés
  27. Hát ez vicces volt... Láttam, a főoldalon a postot, hogy lecserélted a dizájn. Mondom ilyen hülye nem lehetek, nálam nem változott semmi... de mintha ez a rózsaszín kicsit sötétebb lenne, ééss mintha a követők nem itt lett volna... Beképzeltem én magamtól is pár változtatást :D Aztán most látom, hogy visszacserélted. Hát azért jó vagyok :D

    VálaszTörlés
  28. Kedves Lolly! Nem olyan régóta vagyok a blogod olvasója... és nagyon tetszik!!! Örülök, hogy Scarlett visszajött! :D
    Kérlek nézz be a blogomba, van ott egy kis meglepi Neked!

    VálaszTörlés
  29. Nekem pont a sablonos/slideos új verzió tetszett, mert letisztult volt és elegáns. Ez is jó, de az szerintem jobb több szempontból is.

    Ami engem egyre jobban irritál mostanában, hogy mindenki beleüti az orrát mindenbe. Pl. láttam Formspringen is a jóindulatú megjegyzést a stílusváltásról.

    Itt azt kell tisztán látni, hogy nem valaki követ valakit azzal, hogy lecseréli a sablont, hanem van rá lehetőség és ő is élni szeretne vele. Ez pont olyan, hogy mondjuk holnaptól lehetne iPhone 5-öt kapni és mondjuk én veszek elsőnek, Lolly meg másodiknak, azzal még nem majmol engem.

    Néha annyira kiborító ez az ovis stílus. Azon is el kéne gondolkodni már, hogy egy ilyen blogot napi 1-2-3 frissítéssel fenntartani hatalmas munka, ebbe beletartozik a sablon is.

    Az én szememben szerencsés az, aki erre mondjuk napközben is ráér, de ez nem egy stipi-stopi verseny, h valakinél volt korábban csere az császár, aki meg 2 hét múlva cserél looser.

    Szerintem nem kell mindenből kívánságműsort csinálni, mert a végén csak hülyét csinálunk vele magunkból. Tapasztalataim szerint az emberek nem reagálnak jól a változásokra, de pont ezért kell egy kicsit feszegetnünk a határokat, mert hosszú távon jót tesz egy kis flexibilitás, elvonatkoztatóképesség és tolarencia.

    VálaszTörlés
  30. Caloz: teljes mértékben egyetértek egyébként, és ha nem szeretném annyira ezt a skin-t az új maradt volna, de egyszerűen azt akárhogy is csinosítgattam nem találtam a magaménak... ez inkább én vagyok :D

    VálaszTörlés
  31. Lolly, miért lehet, h engem nem enged be a blogsale-oldalra? lemaradtam valamiről? :( Ezt írja ki: "Úgy tűnik, hogy neked nincs olvasói meghívód ehhez a bloghoz. " :((((

    VálaszTörlés
  32. Jaaa, oksa, köszönöm! Akkor ha jól sejtem, most Bunny-t is ezért nem tudom olvasni :(

    VálaszTörlés
  33. ő csinosítgatja a blogját :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.