Ki legyen a következő?

2:08 du.
Nagyon népszerű lett a MAC kisokos, ezért szeretném ha sorozat lenne a dologból, de ehhez szükségem van a TI segítségetekre is. Szeretném, ha azok a márkák kerülnének bele, amiket szívesen kipróbálnátok, de nem ismeritek olyan jól, úgyhogy kérlek benneteket az oldalsávon szavazzatok vasárnap estig, hogy a felsoroltak közül (teljesen random választottam őket, kommentben mást is írhattok egészen nyugodtan), melyik legyen a következő áldozat! 

13 megjegyzés:

 1. Én már szavaztam :D

  Nagyon köszönjük előre is! Tudom, hogy SOK munkád van benne!

  VálaszTörlés
 2. engem a Chanel nagyon érdekelne :)

  VálaszTörlés
 3. Én Bobbi Brown összefoglalónak örülnék nagyon-nagyon, de mivel nincs a szavazati listába, így ide írom a kívánságom. :) (esetleg még Lancome-ot is nagyon nagyon megköszönném)

  A MAC kisokos hihetetlen jó volt, köszi!

  VálaszTörlés
 4. hűha a NARS-ra én nem is mertem gondolni, mert ugye az nálunk nem kapható :D de nyugodtan választhattok azt is :D

  VálaszTörlés
 5. szavaztam a Clinique-re, de egy NYX összefoglalónak nagyon-nagyon örülnék :) eszméletlenül sokat dolgozhattál vele, köszönjük :)

  VálaszTörlés
 6. na ezért kérdezlek titeket, mert nekem a nyx sem jutott eszembe :D

  VálaszTörlés
 7. ha már lehet kívánni,akkor UD:)

  VálaszTörlés
 8. CHANEL!!!! Erről a márkáról szinte SOHA nem írnak az itthoni blogokon :( talán még az Estée Lauder és a Lancome az amit szintén soha nem említnek meg... Az Essence és a Max factor pedig már a könyökömön jön ki :D

  VálaszTörlés
 9. Ms. Xixin: az UD-ről mindenképpen írok, mert az a szerelmem :D ugyan nem próbáltam ki még szinte semmit de már oda vissza tudom az összes terméket meg színt :D

  barbiecake: minenképpen lesz chanel, ha most nem is ő nyer, de akkor a harmadik ő lesz :D

  VálaszTörlés
 10. Engem igazából a bourjois és a beyu érdekelne, mert ezeket annyira még nem ismerem de lehet hogy érdemes lenne... Na mindegy szóval pont ezért érdekelnének :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.