Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation - teszt

5:04 du.
Már próbálgatom őt egy ideje, hogy elég tapasztalatom legyen róla és most elérkezettnek láttam az időt, hogy a gondolataimat monitorra vessem :D. A Miracle Touch alapozót már régebbről is ismertem, próbáltam már másokon és nagyon szerettem használni, de magamon most próbáltam ki először. A leírása alapján a krémes állagból egy könnyen kezelhető textúra lesz, amely egyenletesen oszlik el a bőrön, jó fedésű és tartós. Az Miracle Touch egy átlátszó műanyag csomagolásban érkezik (ez kissé fura, mert üvegnek látszik és így valahogy olcsónak tűnhet az összhatás), sötétkék tetővel, amelyben van egy szivacs is és kis lyuk is hogy lélegezzen a szivacsunk. A dobozka egy matricával van lezárva, hogy ne mászhasson bele akárki. Az alapozó krémes textúrájú, azonban mihelyst hozzáérünk fura, szinte vizes állagú lesz (ahogy a leírásban szerepel :D) és így valóban könnyű eloszlatni a bőrön, a mellékelt szivacskával (egész jó, csak mossuk ki néha :D) vagy az ujjainkkal (tapasztalataim alapján ezzel a legjobb, így lehet a legvékonyabban felvinni), esetleg lapos alapozóecsettel, de a kabuki nem vált be, mert túl vastagon viszi fel a matériát. A fedése is meggyőző volt, nagyjából közepesnek mondanám vagy átlagosnak, nekem mondjuk kicsit erős, de nem zavaróan, de így legalább nem kellett korrektort használnom a kényes területekre, ugyanis elfedte az orrom tövének pirosságát, a mumusomat, amitől nem tudok megszabadulni... A finom textúrának köszönhetően nagyon szépen 'belesimul' az alapozó a bőrbe és az én normál típusomhoz nem is kellett már rápúderezni, egész nap szép selymes, szinte púderes tapintású volt, az orrom fényesedett át egy kicsit a nap közepére, de ezt könnyű korrigálni, szóval tartós a dolog. Ezek alapján azt mondanám, hogy nagyon jó lehet normál és száraz bőrre, elmegy kevert bőrre, de nem biztos, hogy a zsíros bőrűek szeretni fogják. A Miracle Touch 11.5 gramm alapozót tartalmaz, ez nagyjából a krémes/kompakt alapozók standard méretének felel meg (ez általában 10-12 gramm), és egyenlő lehet a folyékony standard 30 ml-el szerintem, az ára pedig 4499 Ft, ami az én véleményem szerint egy jó minőségű alapozóért teljesen optimális ár (6 árnyalatban kapható).

Így néz ki a doboza, átlátszó, üvegnek tűnik, de nem az :D.
Érintetlenül.
Természetesen a legvilágosabb szín kellett belőle :D.
A szivacska.
A fényes felületen látni, hogy milyen különleges a textúra. Olyan, mint a Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact alapozója egyébként.
Eldolgozatlanul.
Eldolgozva, tökéletesen besimul a bőrbe és finom lesz a tapintása.

Értékelés:
  • termék: 8,5/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: erős 4es. Szerintem sokak kedvence lehetne ez az alapozó, én biztosan el fogom használni és ajánlom mindenki figyelmébe egy próbára. Egyedül a fényvédőt hiányolom belőle és nekem fura az is, hogy üvegnek tűnik a csomagolás, pedig nem az.

A terméket tesztelésre kaptam a Primőr Kft-től. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet. 

14 megjegyzés:

  1. annyira imádlak..:D most akarok egy ilyet beszerezni, van már lasting performancem is, de ebbe szerettem bele először..most akciós a rossmann-ba 3300 ft körül van azt hiszem..:)
    szóval megvan a holnapi programom..:D

    VálaszTörlés
  2. :D remélem beválik, sztem nagyon jó

    VálaszTörlés
  3. Most vettem Rimmel alapozót. Egy ismerősöm dicsérte, h milyen jó, meg milyen olcsó. Hát az állaga tényleg tetszik, de a fedése nem a legjobb...:S
    Asszem ezt a Max factort megnézem magamnak.

    VálaszTörlés
  4. mászkálj bele a teszterbe, van kitéve mindenhol, ráadásul sztem a lecserélt dm-es állványokon frissek vannak, abból már el tudod dönteni, hogy megfelelő-e neked :D

    VálaszTörlés
  5. én is próbáltam ezt használni, de száraz bőrön gusztustalanul néz ki...viszont a fedése szerintem nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  6. és ha leradírozod a bőröd? csak mert hugimnak száraz a bőre és rajta tökéletesen mutat...

    VálaszTörlés
  7. Wow, lehet kapni ezt az árnyalatot is??? Juhééé, régen az 55-ös volt a legvilágosabb az nekem malacrózsaszín.

    VálaszTörlés
  8. szerencsére lehet már ezt is kapni :D

    VálaszTörlés
  9. Hali! Ez tényleg tökjóó, nekemis van egy ilyenem. Viszont furcsa, de a 40-es sötétebb mint az 55ös... :)

    VálaszTörlés
  10. nem lehet hogy csak más a tónusa? mondjuk nem emléxek az 55re...

    VálaszTörlés
  11. Hmm, amit én összehasonlítottam, az világosabb volt (mármint az 55ös) dee lehet, hogy a fényviszonyok befolyásolják, amúgy ezt több helyen is olvastam már, hogy ez a furi helyzet áll fenn... Mindenesetre jó kis alapozó;)

    VálaszTörlés
  12. Az 55-ös brutál rózsaszínes. A 40-esek (legalábbis a többi MF 40-es) jó kis semleges szín, se nem sárga, se nem rózsaszín. Ősz felé biztos beszerzem majd, mert nagyon bejött az állaga, egyelőre maradok az Astor Mattitude-nál, nálam most ez verhetetlen. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.