L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer - teszt

8:47 du.
A facen azt írtátok, hogy ő legyen az első tesztalany, szóval íme :D. Szerintem páran tudják már, hogy a L'Oréal nem éppen a szívem csücske, pláne nem ár/érték arányban, megy egyéb dolgok miatt, de a Studio Secrets termékek annyira nem tűntek nekem rossznak. Csak hát hozzánk, ezen a bázison kívül a legjobb tudomásom szerint nem hoztak be semmit. Szeretem a bázisokat úgyhogy eldöntöttem, hogy valamikor mindenképpen kipróbálom, hogy mit is tud. Na de nézzük először a csomagolást. Konkrétan baromira igénytelen, pedig a L'Oréal ad az ilyesmire azért valamennyire, de ezen még a márkajelzés is matrica... Szerintem ez nagyon gáz, de az okés, hogy a tégely legalább üveg és nem műanyag, a teteje pedig jól záródik. Ami azonban a legmeglepőbb volt, hogy iciripiciri a tégely, mindössze 15ml-es. A benne található bázisnak púderrózsaszín színe van és kellemes kissé habos állaga. Illata nincsen, ezért is vettem meg, mert nem tartalmaz illatanyagot. Könnyű elkenni, ujjal és ecsettel is lehet és nem kell sok belőle. Elméletileg lehet önmagában és alapozó alá is használni, de önmagában csak annyit tesz, hogy 'simítja' a bőrfelszínt, színkiegyenlítő hatása nincsen. Szilikonbázisú, ez adja meg a hatását, hiszen finom, selymes, kissé púderes lesz tőle a bőrünk, én imádom ezt a 'jelenséget'. Az alapozó könnyen 'csúszik' rajta, de mennyiségben szerintem ugyanannyi kell, mint bázis nélkül, pedig általában ilyenkor kevesebbre lenne szükség. A sminkem szép lett tőle és egész nap tartott is, ráadásul nem fényesedett át a nózim sem és a szerintem látható pórusaimat is szinte láthatatlanná tette. De ez a lényege ugye egy bázisnak :D. Az ára eredetileg 4499 Ft ha jól rémlik, de én 25%-kal olcsóbban vettem meg a dm-es kupon segítségével (még tart az akció). Azt hiszem 15ml-nyi bázisért ez nagyon sok... bár az az igazság, hogy drogéria fronton kevés a bázis, örüljünk, hogy ez legalább van.

Mint látható, a L'Oréal felirat csak matrica... gáz...


A bázis felkerült a tetőre is. Túltöltötték :D.
Igen belemásztam.
15ml. Németországban gyártják és 24 hónapig megőrzi a minőségét.
Használati utasítás. Ronda matrica... Nincsen bajom a matricákkal, minden matricázva van, de ez ronda.
Összetevők.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás 2,5/5
Összegzés: 3/4. Semmi extra, sima mezei bázis, amely jól teljesíti azt, amit kell (tehát erre nem lehet panasz) csúnya és igénytelen matricázással és pirinyó mennyiséggel, ehhez képest szerintem nem túl baráti áron.

12 megjegyzés:

  1. Sokallom ezt az árat. Ki tudja meddig elég egy ilyen?

    VálaszTörlés
  2. Biztos jó, de az életben nem vennék meg ilyen keveset ennyi pénzért az az igazság.

    VálaszTörlés
  3. Tudsz helyette jobbat, mondjuk 5000-ig?

    VálaszTörlés
  4. Én ezt a névnapomra kaptam, de tényleg horror az ára. Olyan furcsa, mert nekem meg pont a csomagolása tetszett. Tényleg jobb lesz tőle a bőr és alapnak sem rossz, de ennyiért még1x nem kellene.

    Önmagában amúgy azért "nincs értelme", mert kevés van belőle, és alapvetően ez nem egy arckrém. Amúgy egy blogon olvastam h arckrémnek is jó...ezen azóta is jót röhögök.

    VálaszTörlés
  5. Ayesha: ha minden nap használod, akkor nem túl sokáig, max 1-2 hónap

    Mesi: igazából megfogtál, mert elég kevés olcsó primert lehet nálunk sajnos kapni... nem is értem, hogy miért. ArtDeco-nak van, és az ó utcai sminkboltban is van néhány ezek professzionálisak és nagyon jók egyébként
    http://www.sminkbolt.hu/category.php?bid=9099
    de olcsóbb kategóriában hiánycikk sajnos...

    VálaszTörlés
  6. Caloz: jó hát önmagában semmi értelme nincsen... azért felvitel után nem látványos annyira, csak sminkkel együtt jó, és igazából az árával akkor nem lenne bajom, ha mondjuk minimum 30ml lenne

    VálaszTörlés
  7. Az Avon Magix nekem bevált,2000 huf körül van.

    VálaszTörlés
  8. Nem, nagyon erős illata van. Nekem kiütéses lett tőle a bőröm, meg viszketett is. :(

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.