Essence 50's Girls Reloaded Eyeshadow - teszt

Kitörő örömmel vettem tudomásul, hogy rögtön az első körben ki lettem sorsolva a Primőrnél és így hozzám is került az Essence nálunk nem megjelenő kollekciójából pár darab. Konkrétan mind a három szemhéjpúder és az egyik rúzs. Elsőként jöjjenek együtt a duó szemhéjpúderek!



Összesen három darab duó jelent meg: az I'm a Marine Girl, ő egy aranyosan fénylő bézses homokszínből és egy lilásabb fényű marine kékből áll, a You're a Heartbraker-ben egy fényes fehér és egy szürkés kékes-zöldes szín található és végül a Come On Board Captain!, ebben egy szürkés-bézses fényes árnyalat és egy marine kék van. A világosabb színek mindegyike gyönyörű metálfényű (imáááád *-*), míg a sötétebbik árnyalat inkább szaténosabb. A csomagolás egyszerű, tengerészes ihletésű matricával, gyöngyház-fehér dobozkában, felesleges applikátor nélkül, viszont elég nagy tükörrel kombinálva. Jól záródik és nagyon kis csinos az egész. A textúra nagyon puha, lágy és selymes, ebből született meg az egyetlen hátrány, ugyanis eléggé mállik/porzik. Ettől függetlenül viszont könnyen eldolgozható és jól pigmentált, de ami a legfontosabb, hogy tartós a formula, nagyon szépen bírta bázissal egész nap, még a fénye sem kopott meg. Bár az az igazság, hogy egy ideje már kísérletezek a dologgal és észrevettem, hogy a fényesebb finisű és puhább textúrájú árnyalatok jóval tartósabbak, mint a mattak, ezért is használom szinte csak az előbbieket. Persze lehet, hogy ez csak az én szemhéjamnál van így... Mindegy a lényeg a lényeg, hogy szerintem jól kihasználhatóak a duók, jó a textúra és a pigmentáció is, na meg persze természetesen az árát is megéri, 2,49 euró egy darab vagyis kb 680 Ft.


A három matróz :D.
Tengerészes, vasmacskás, csíkos.

Az I'm a Marine Girl színei...

... az alja...

... és a swatchok.

A You're a Heartbreaker színei...

... az alja...

... és a swatchok.

A Come On Board Captain színei...

... az alja...

... és a swatchok.

Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 4,5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5ös. Szomorú, hogy nem lehet náluk kapni... aki külföldön jár vegyen belőle, nem fog szerintem csalódni!

A terméket tesztelésre kaptam a Primőr Kft-től. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

9 megjegyzés:

  1. az utolsó összeállítás nagyon jó, az első képeken tökre hasonlított kettő, de a swatchok alapján az utolsó lehet a nyerő :) tényleg kár, hogy nincs itthon.

    VálaszTörlés
  2. a második és a harmadik a legjobb szerintem :D

    VálaszTörlés
  3. Minnyá sírok! :( Nekem egyébként a You're a Heartbreaker világos színe, és a Come On Board Captain kékje tetszene együtt.

    VálaszTörlés
  4. nem lenne rossz kombináció :D

    VálaszTörlés
  5. Én az Essence facebook játékán nyertem egy ilyen szemhéjpúdert a come on board capataint! és tényleg gyönyörű! Nem használok sűrűn kéket, de ezt a szemhéjpúdert már többször használtam.
    Nem értem miért nem jöttek be Mo-ra. Ezt amúgy, hogy döntik el?? Pedig szerintem ez lenne az egyik legsikeresebb kollekciójuk.

    VálaszTörlés
  6. ez lett volna nálunk, de valami hiba becsúszott és mégse hozzák, sajna nem lehet tudni, hogy mi :(

    VálaszTörlés
  7. Hú, nekem is a 3. kellene (Come On Board Captain)! Jövő héten megyek Ausztriába, körbenézek az eisenstadt-i Müllerben, remélem, sikerrel járok. :) Bár, amióta megvettem a 88-as palettáimat, megfogadtam, hogy nem veszek több szemfestéket. :P Ezt kétszer szegtem meg, az Essence egyik Sun Club palettájával, illetve a Miss Sporty krémes Be connected festékeivel. Őket még csak pár napja használom, alapnak is alkalomadtán, és eddig szuperül beváltak. Tették mindezt 199 Ft-ért. :O

    Na, lehet jövő héten elcsábulok megint. :)

    VálaszTörlés
  8. annyira gyönyörű. úgy sajnálom, hogy nálunk nem kapható::(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.