Astor Perfect Stay Transferproof Lip Tint & Care - teszt

6:40 du.
Hihetetlen népszerűségnek örvendenek az ajakfilcek, minden márka igyekszik legyártani belőle a saját verzióját. Ugyan különösebben nem vonzódom hozzájuk (menthetetlen rúzsmánia), de az Astor-é felkeltette az érdeklődésemet a balzsamos megoldással. 

Íme az Astor Perfect Stay.


A Perfect Stay egy kicsit ducibb az átlag ajakfilceknél, ez a csomagolásra és a filc méretére is vonatkozik. Szerencsére ez nem befolyásolja a felvitelt, ugyanúgy lehet vele precízkedni, mint bármelyik másikkal. A toll rész (nem tudom máshogy nevezni) nagyjából megegyezik a benne rejlő árnyalattal, fóliával van lezárva és a vég ott figyel átlátszó kupak alatt a balzsam is. A filc pontosan azt teszi, amit kell, nagyon szépen beszínezi az ajkakat (ez a Rosewood Blush csodálatos árnyalat egyébként, kicsit erős ugyan, de én a mindennapokban is lazán el tudom képzelni, egy szolid szemsminkkel), szinte belesimul a bőrbe és természetesen tartós, nem kenődik, nem mászkál, szépen lassan kopik ki a bőrből. Szóval eddig egy teljesen normál, semmi extra ajakfilc. DE! Az ajakfilcek nagy hátrányát - az ajkak kiszáradását - megelőzendő egy balzsam is jár mellé. Igazából azt hittem, hogy ez egy amolyan labello féle semmire nem jó ajakápoló lesz és nem voltak elvárásaim vele kapcsolatban, így mikor felkentem igencsak meglepődtem az eredményen. Finom fénye lett a színnek és nem kellett fél óránként újrakenegetni, mert fantasztikusan hidratált és ápolt... én ezt nem gondoltam volna. Két hátránya van csak a balzsamozgatásnak, hogy a szín így hamarabb kopik, persze még így is jóval tartósabb, mint egy normál rúzs és, hogy a kupakját egyszerűen lehetetlen úgy visszaimádkozni, hogy bele ne kapjak egy picit a balzsamba, ezt úgy utálom egyébként... A hivatalos honlapon 15 árnyalat van feltüntetve, sajnos nem tudom, hogy nálunk mennyi jelent meg/fog megjelenni, az ára 2500 Ft körül van/lesz. (Ebben a Napi sminkben ez van rajtam, itt láthatjátok élesben is.)

Kupak nélkül.

A kupakon van a használati útmutató.

Kicsit csikiz a filc :D.

Szép árnyalat, inkább őszre tudom elképzelni.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: hmm... 4/5. A balzsamos kupak megoldás idegesít, de amúgy nagyon jó, kellemes csalódás volt. Ha ajakfilcet szeretnétek venni meleg szívvel ajánlom őt, mert a balzsam tényleg jól jön mellé és működik is.

A terméket tesztelésre kaptam a Coty-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

9 megjegyzés:

  1. Tökjó de miért a kezeden teszteled? Teljesen más mint az ajkakon a képen, szerintem szivesen vennénk, ha az ajkakról tennél be képet, hiszen senki nem a kezét festi vele :)

    VálaszTörlés
  2. Gondolom Lolly éppen ezért linkelte be egy korábbi sminkjét ahol ezt viseli, mert ott látszik hogy hogyan mutat az ajkain. :P

    VálaszTörlés
  3. igen ezért mondtam hogy a képen :D de én szivesen látnám együtt:)

    VálaszTörlés
  4. őszintén: mert mindig elfelejtek olyan képeket csinálni :D de igyexem mostmár nem elfelejteni

    VálaszTörlés
  5. tényleg nagyon szép színe van:)

    VálaszTörlés
  6. nagyon fel tudja dobni a sminket :D

    VálaszTörlés
  7. Lolly,
    láttad,hogy a MUP-nál már kapható ma estétől az új Sleek paletta?Azt írják,hogy limitált, pedig elvileg nem annak kellene lennie. Viszont kicsit mérges voltam,amikor megláttam,hogy az akciókat szinte az összeset levették(pedig júl.végéig volt érvényes) és a pirosítók és drágultak....

    Mia

    VálaszTörlés
  8. Még épp tegnap nézegettem,hogy ha az új paletta is lesz, akkor rendelek egy jó pár akciós cuccot...Jól bebuktam:(

    VálaszTörlés
  9. Mia: nem is figyeltem... de majd lecsekkolom, bár most le vagyok nullázva :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.