HOLIDAY 2019 | Pupa I'm Gold kollekció

Idén nem égek olyan durván karácsonyi lázban, mint az elmúlt évek során, talán azért, mert kivételesen nem otthon fogjuk tölteni az ünnepeket, így elmarad a szokásos családi készülődés. Persze ettől függetlenül azért mindig beránt magával a hangulat, megvettem kb. minden adventi receptes és nem receptes magazint (érdemes megnézegetni őket), várom a fényeket, a vásárokat, az illatokat és már a Spotify is csak karácsonyi zenét játszik. De természetesen, mint minden évben, most is a sminkes újdonságokat várom a leginkább, ebből nem lehet kinőni, erről nem lehet leszokni… Az Essence nagyon cuki és szépséges From Santa With Love kollekciója már szerepelt a blogon, most pedig a Pupa csupa aranyba öltöztetett Gold Me! elnevezésű kiadása lesz a poszt főszereplője ;). Enjoy!




Mielőtt valaki panaszkodna, hogy milyen elcsépelt ötlet karácsonyra egy arany kollekcióval előrukkolni, szerintem ez az egyik árnyalat ilyenkor, amivel nem lehet hibázni. Legyünk őszinték, az ünnepek a pirosról, a zöldről és az aranyról szólnak, esetleg az ezüstről, fehérről és liláról, de mindenképpen csillámló kivitelben. Szóval nincs baj egy full arany sminkkollekcióval ;). A Gold Me! minden darabja ebben a színben és fehérben pompázik kívülről, a kompaktok ragyognak, de mégis ízlésesek, egyszerűek és visszafogottak, a Pupa nagyon visszavette a giccsfaktort, ami jó ötlet volt szerintem. A kollekció ékkövei pdig egyértelműen a szemhéjpúder és a highlighter, de mellettük még van két különleges ’rúzs’, két szemceruza és egy tus is. Szokás szerint semmi felesleges szerencsére.




Gold Me! Palette – 01 Gold Celebration (5390Ft)

Jajj, Pupa a gyönyörű metálszíneid páratlanok! És persze mindig csempészel belőlük a palettáidba. Természetesen ez a csodás formula most sem maradhatott ki, kettő szépséges arany árnyalat is ilyen finisű. De előreszaladtam nagyon… Szóval a Gold Me! paletta 7 árnyalatot tartalmaz, ezek közül kettő matt (fekete és nagyon sötét lila), három selymes szatén (fehér, fehér-arany, sárga arany) és kettő a már említett mágikus metál (rezesebb arany, igazi arany). A színek többségére nem panaszkodhatok, szépek, pigmentáltak és intenzívek, egyedül az ötödik (sárgás arany) gyengélkedik. A legnagyobb meglepetésemre a kedvencem a fehér árnyalat lett, ez valami elképesztően látványosra sikerült, tökéletes a szemöldökcsontra és a szemzugba. A palettával leginkább egyszerű, de látványos és ragyogó ünnepi sminkek készíthetőek, persze nyilván ez is volt a cél. Hétköznapra nem feltétlenül a legideálisabb, de nyilván ez meg ízlés kérdése.






Gold Me! Trio Frost Highlighter – 001 Gold Fusion (5590 Ft)

Amióta megkaptam ezt a highlightert tesztelésre, nos, azóta úszik a szobám az ezüstös csillámokban :D. Ha jobban belegondolok, ez így nem is akkora gond, mert imádom a csillámokat, persze nem mindenki olyan, mint én, szóval figyelem, ez a highlighternek kóros csillámtúltengésben szenvedő (vastag) fedőrétege van! Ez a réteg az arcon abszolút használhatatlan, mert nem tapad meg a bőrön és elég furán néz ki, de szerencsére kitartó munkával meg lehet tőle szabadulni és alatta vár minket a mennyei aranyfény (amúgy bevallom totál be voltam rezelve, hogy az egész ilyen durva csillámdarabos lesz, de hála a jó égnek, nem az). A már normális highlighter két színből keveredik össze, egy picit sárgásabb tónusú aranyból és egy aranyfényű krémes fehérből, ami végül egy finom, nagyon világos arany lesz (szerintem kicsit hasonlít a MAC x Pony Extra Dimension Skinfinish-re). A formula kellemes, szinte krémes, amolyan Pupa sztenderd minőség, a fénye pedig elég extra és ünnepies, de azért a hétköznapokon is használható (szerintem). Nekem a nagy csillámréteg felesleges rajta, jobb lett volna anélkül, de egyébként szépséges darab.






Gold Me! Silky Lip Powder (3570 Ft)

A kollekció ajakra való darabjai kicsit megleptek, mert vagy folyékony rúzsokra vagy sima rúzsokra számítottam, nem pedig erre a különleges púderes, nos… furcsaságra. Félre ne értsétek, az, hogy furcsa nem egyenlő a rosszal! Szóval a Silky Lip Powder-ek különleges folyékonyból púder formulájúak, metálosan fényesek és nagyon szép a színük is. A 001-es Soft Red Powder egy meleg, szinte kicsit narancsos tónusú piros, míg a 002-es Cherry Powder pedig egy bogyósabb, vagy ha úgy tetszik cseresznyés piros :). Alapvetően mind a kettő tompa színű, inkább a metálos fényük miatt feltűnőek az ajkakon. Használatukkor oda kell rá figyelni, hogy jól fel legyenek rázva, az applikáció trükkös, mert nem túl egyenletes a terülése az anyagnak, de a tartósság rendben van, evésnél kopnak, de azért szépen bírják. A finisük matt, picit szárítják is az ajkakat, de nem durván (nekem még ez is sok sajnos). Igazából rendben vannak, csak én személy szerint nem erre számítottam.






Gold Me! Liquid Metaliner (3900 Ft) & All In One Eye Stylo (3570 Ft)

A szemceruzákat és a tust egy kalap alá vettem, mert tudjátok, én ilyesmit nem használok és soha nem tudok róluk túl sok mindent írni. A Liquid Metaliner egyébként mesésen gyönyörű, intenzív metálfénye van és csodás réz színe, a pigmentáció wow, egy rétegben látszik és intenzív. Bevallom, hogy annyira megtetszett, hogy elkezdtem rendszeresen használni az egyszerű sminkjeim feldobására :). Jól mutat a mélytővonalban díszként, vagy a szemzugban is akár, de persze természetesen sima tusvonalként is megállja a helyét. Különösen sötétebb sminkekkel mutatós, mondjuk egy fekete, sötétkék vagy sötétzöld szemhéjpúderrel.




Az All In One Eye Stylo szemceruzák két árnyalatban kaphatóak a kollekción belül, méghozzá feketében (001 – Black), valamint sötétlilában (002 – Plum). Használhatóak ceruzaként, tusként, szemfestékként, könnyű őket elsatírozni és maszatolni, de ha megszáradnak, akkor nagyon tartósak. Szerintem alapnak is szuperek, sokkal intenzívebbek rajtuk a szemhéjpúderek. Én személy szerint nem rajongok az ilyen termékekért, magamon szinte soha nem használok ilyesmit, de amúgy eléggé rendben vannak, aki szereti az ilyesmit, annak ezek is tetszeni fognak.





Összességében nagyon szép kollekció lett a Gold Me!, igazán pupás és ünnepi hangulatú :). A sztár egyértelműen a szemhéjpúder paletta, amivel nagyszerű parti sminkeket lehet kreálni, de a highlighter is elég ütősre sikerült. A tus és a ceruzák rendben vannak, jól kihasználható termékek. A Silky Lip Powder-ek annyira nem varázsoltak el, de ezek sem rosszak, talán csak azért nem tudok rendesen kibékülni velük, mert szokatlan a formula. Nektek melyikük tetszik a legjobban?


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.