TESZT | Micsoda meglepetés! - Miss Sporty újdonságok

Pár hete legnagyobb meglepetésemre kaptam egy szép nagy csomagot tesztelésre a Miss Sporty-tól (innen is nagyon köszönöm még egyszer!), ami tele volt a márka legújabb termékeivel. Tudjátok, hogy mindig őszinte vagyok, akkor is, ha tesztelésre kapok valamit, akár azt is megkockáztatva, hogy az adott cég nem fog többet küldeni semmit. Most sem lesz másként :). Csak azért írtam ezt le így elöljáróban, mert kerek perec bevallom, hogy, ha nem kapom kézhez ezeket a termékeket, akkor valószínűleg magamtól rájuk sem hederítek a drogériákban. Természetesen semmi bajom nincsen a márkával, csak egyszerűen úgy érzem, hogy már nem az én korosztályomnak szól, így mindig elsétálok az állvány mellett. Aztán kipróbáltam az újdonságokat…



Perfect To Last 24H Foundation (1599 Ft) & Perfect To Last 10H Powder (1099 Ft)

Gyorsan az elején elmondom a rosszat a Perfect To Last alapozóról és púderről, hogy inkább a jóra koncentrálhassak a továbbiakban. Az alapozó elég illatos sajnos, bár kellemes, de akkor is szükségtelen ennyi parfümöt belerakni szerintem. Szerencsére felkenés után nem érezni és a bőrömet sem irritálta, de akkor is… Sajnos a szín sem volt megfelelő, picikét sötétebb a bőrömnél, de nem ez a legvilágosabb árnyalat, szóval ez igazából nem akkora probléma. A púder csomagolása kicsikét olcsó hatású, valamint a heppem, a gyárszag is érződik rajta, de egyéb gondom nem volt vele. 



A Perfect To Last 24H Foundation nevetségesen jó. 1600 Ft-ba kerül és hihetetlen módon lepipálja a drágább alapozóimat… Felkenés után el sem akartam hinni, hogy olyan csodás volt a sminkem, amilyen már elég régen, a bőröm egészségesen ragyogott és makulátlannak tűnt. A fedése abszolút nem hagy kivetni valót maga után, eleve közepes, vagy talán kicsit erősebb, amit szépen fel lehet építeni. A formula könnyen eldolgozható, nem szárad gyorsan, nem foltosodik, finomítja a pórusokat, nem ül meg sehol. A finis szatén vagy félmatt, nagyon természetes hatású, szerintem kevert, normál, de akár kicsit száraz bőrön is szépen fog mutatni (nekem éppen kicsit az :D). Úgy vettem észre, hogy minimálisan oxidálódik, de láttam már ettől sokkal rosszabbat is, nem fogom hibának számítani. 



Az alapozót nagyon-nagyon vékonyan púdereztem csak le a problémásabb területeken, természetesen a hozzá illő termékkel (erről nem mondanék túl sokat, tökéletesen bevált, nem szárított, szépen fixált és pont) és egész nap árgus szemekkel nézegettem a tükörbe, hogy a tartósságát figyeljem. Nos, nem hiába Perfect To Last a neve, 10 órát volt rajtam összesen és abszolút elégedett voltam a látvánnyal. Kicsit átfényesedett, de megmaradt egészségesen ragyogónak a bőröm, sehol egy száraz terület, nem kopott meg sehol, pedig szerintem elaludtam egy órácskára Netflixezés közben vele. Ritka tulajdonság ez egy drogériás alapozónál, meg kell becsülni! A tesztelésre kapott 101 Golden Ivory majdnem jó szín lett egyébként , de pont annyival sötétebb a bőrömnél, ami már észrevehető, azonban szerencsére még 2 ettől világosabb árnyalat is megtalálható a kínálatban, aminek nagyon örülök, mert szeretném megvenni az egyiket mindenképpen. 


Designer Eyeshadow Palette (1899 Ft) & Wonder Black&White Eyeliner (749 Ft)


Kicsit tépelődök, amióta megláttam ezeknek a Designer Eyeshadow palettáknak az árát (1900 Ft), mert nem vagyok benne biztos, hogy megérnek ennyit… Nem rosszak egyáltalán, simán lehet velük jó kis sminkeket összedobni, akár minimalistát, akár egy kicsit füstösebbet is, de azért közel sem tökéletesek. Mindegyik kis palettában 1 primer, 5 szemhéjpúder, 1 krémes tus és 1 krémes highlight kapott helyet. Nem igazán rajongok az egy kompakton belül lévő vegyek textúrájú termékekért, mert elkerülhetetlen, hogy a por beleragadjon a krémbe. Szerencsére ez még eddig nem történt meg, a szemhéjpúderek nem porolósak, de akkor sem jó ötlet az elrendezés szerintem. A 300-as Metallic Designer verzió egy kicsit jobban teljesített nálam, ebben a formula puhább, krémesebb, szebben tudtam velük dolgozni, ugyanakkor a színek elég egysíkúak. Egyértelműen kezdőknek, időhiányban szenvedőknek, vagy nem túl sokat sminkelőknek találták ki.





A 400-as Glitter Designer változat kicsivel izgalmasabb, ugyanakkor a formula néhány színnél szárazabb, kevésbé pigmentált, de igazából a sminken, amit készítettem ez már nem érződött. Egyszerű hétköznapi, de akár kicsit vagányabb makeup-ot is készíthetünk ezzel a kis palettával. A három krémes termék mind a kettőben ugyanaz, egy elég jó kis primer, ami tényleg tartóssá tette a szemfestékeket, egy krémes highlighter, amivel én nem tudtam túl sok mindent kezdeni, nem az én világom és egy sötétbarna tus, ami elég jól pigmentált és szépen lehet vele dolgozni, de én soha nem használok ilyesmit, számomra nem ad pluszt a palettához. Értem a koncepciót, értem, hogy a akiknek szánták, azoknak valószínűleg tetszeni fog és praktikusának is találják, de itt most nem én vagyok a célközönség, nekem nem lett a kedvencem.




Rühellek ceruzákat tesztelni, mert soha nem használom őket, de hát muszáj, ez is a munka része. Két különböző típusból is kaptam tesztelésre, az egyik a Dark, a másik a Holo család, mindegyiknek 4-4 tagja van. A Holo verziók (a képen a 200-as Holo Pink és 400-as Holo Blue látható) természetese csak duókrómok, de ettől függetlenül szépek, főleg, ha egy matt sötét árnyalatra visszük fel őket. A Dark ceruzák (a képen a 250-es Dark Purple és a 450-es Dark Blue látható) sem rosszak, nagyon pigmentáltak, krémesek, könnyen kezelhetőek. Ha valaki szereti az ilyen termékeket, akkor hajrá, hiszen jó áron vannak és a választék sem rossz.





Designer Duo Sculpting Blush - 100 Peachy (1099 Ft)

Nem vártam túl sokat ettől a terméktől, nekem már kinézetre sem tetszett, olyan kis olcsó hatásúnak tűnt szegényke. Annál nagyobbat néztem, amikor a highlightert felkentem. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a gyengécske swatch után meglepetést fog okozni, pedig de! Csodaszép a bőrön, igazi vizes hatású, extra fényes hatást lehet vele elérni, nulla csillámmal, szépséges természetes aranyba hajló tónussal. A Perfect To Last alapozóval pedig extra jól mutat. A pirosító oldal sem rossz, szépen pigmentált és tetszik a szín is (intenzívebb barackos korall), de eltörpül a highlighter mellett. Az már csak a hab a tortán, hogy tartósak is. Itt most nagyon igaz a mondás, hogy ne a külső alapján ítélkezzünk ;). 





Satin To Last Lip Cream (1099 Ft)

Mostanában egyre több folyékony rúzst tesztelek :). Nem panaszkodok, sőt, már kezdem őket egészen megszokni, megszeretni. A Miss Sporty verziói a Satin To Last nevet kapták és ennek alapján ugye elméletileg nem kellene teljesen mattnak lenniük, de szerintem azok. És semmi rosszat nem tudok rájuk mondani… A pigmentáció önmagáért beszél a swatch-okon, nagyon szépek, intenzívek, egyenletesek és könnyű velük dolgozni. Nekem tetszik a kisebb applikátoruk is, szerintem ezzel precízebb a felvitel, mint a nagyobb, megdizájnolt verziókkal. A tartósságuk teljesen rendben van, egy nagy zaba után minimálisan kopnak meg. A formula kényelmes viselet, nem szárít, egy nagyon-nagyon minimálisan tapadós marad, de nem zavart a dolog, csak feltűnt. Lehet rétegezni őket, szóval a napközbeni javítása nem probléma. 



Összesen 4 árnyalat kapható belőle: a 110-es Muted Mocha egy szép barackosabb, téglásabb tónusú mély nude, a 220-as Bitten Berry pedig egy vagány bogyós-lilás árnyalat, a 210-es Boldest Berry egy sötétebb bogyós-bordós szín, a 300-as Regal Red pedig egy  igazi vibráló piros. Nekem sokkal jobban tetszenek, mint pl. a Maybelline vagy a L’Oréal hasonló termékei, sokkal-de sokkal szebbek és kényelmesebbek is, ami gyalázat a nagyobb márkákra nézve…




Összességében, wow! Nagyon kellemesen csalódtam a Miss Sporty újdonságaikban és csak ajánlani tudom őket, a legtöbb abszolút megéri az árát. Az alapozó teljesen lenyűgözött, az egyik legjobb az árkategóriájában, aki maximális fedésre, de ugyanakkor természetességre és tartósságra vágyik, az ne keressen tovább. A púder ok, nem kiemelkedő, de rendben van. A highlighter+pirosító duó ha nem is kötelező, de erősen ajánlott, ma is az van rajtam, imádom! A szemhéjpúder paletták és a ceruzák elmentek, de nem hoztak lázba. A folyékony rúzsok viszont annál inkább, őket is érdemes kipróbálni. Nagy-nagy piros pont a Miss Sporty-nak! És még egyszer köszönöm a lehetőséget, egy élmény volt :).

4 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, az alapozóval mindenképpen teszek egy próbát! A meglévőekkel valahogy mostanában nem vagyok már elégedett, így nagyon örülök a bejegyzésnek! (-: Még a szemceruzák tűnnek számomra jónak, lehet, hogy egyikkel szintén bepróbálkozom. (-: Érdekes egyébként, pontosan úgy vahyok a márkával, mint Te, valahogy elsétálok az állvány előtt, meg sem nézem alaposabban..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kicsit ilyen átugorható márka, ez tény... de az alapozót nagyon eltalálták, remélem neked is be fog válni :)

      Törlés
  2. A korrektor ebben a családban viszont rettenet, engem nagyon szárít...szem köré abszolút nem tudom használni, nagyon máshova se... talán nyáron 32 fokban:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.