ÚJDONSÁG | A legjobb tavaszváró kollekció - IsaDora In Red

Minden évben egyértelműen az ünnepi sminkkollekciókat várom a leginkább, ez szerintem soha nem fog megváltozni. Azonban a második kedvenc időszakom a beauty világban egyértelműen a tavasz. Míg karácsony előtt inkább a csilli-villi termékekre és a színekre koncentrálnak a márkák, addig ilyenkor az új formulák és tényleg izgalmas, mindennapi használatra való újdonságok szoktak megjelenni. És persze előkerülnek az aktuális év színei is, 2019-ben például korallban fogunk úszni. Az IsaDora In Red kollekcióban is megtalálható ez az árnyalat, valamint az izgalmas újdonságok is, amikbe bevallom őszintén, hogy első látásra beleszerettem. De vajon hogyan teljesítenek? Olvassatok tovább és kiderül!





Face Sculptor - 04 Peach Nougat (10600 Ft)

Egy kivételével (amelyikben van egy krémes primer is az nem annyira tetszett) mindegyik IsaDora arcpalettát nagyon megszerettem, mert noha kicsit borsosnak tűnik az áruk, szerintem abszolút megéri befektetni egy ilyen kompaktba, hiszen minden megtalálható benne, ami a reggeli sminkeléshez szükséges: pirosító, bronzosító, highlighter. Az In Red tavaszi kollekcióban ráadásul egy extra csodás darab kapott helyet: a Peach Nougat Face Sculptor palettában a legszebb matt, élénk barack/korall pirosító kapott helyet, amit csak valaha láttam! Elég erőteljes színe van és pigmentált is rendesen, de nem kell tőle megijedni, könnyedén és gyönyörűen el lehet dolgozni még az én nagyon világos bőrömön is. Igazán friss és üde hatást lehet vele elérni, pont erre van ezeken a hideg, borús napokon.



Ugyanez a helyzet a bronzosítóval is, ami meleg tónusú, nagyszerűen pigmentált, puha, finom a textúrája és gyerekjáték vele dolgozni. A highlighter picit sötétebbnek tűnik a kompaktban és a fénye sem hiper-vakító, de mégis tökéletesen illik a két társához. A pírt ragyogóvá és kicsit rózsaszínesebbé teszi, ezért én inkább topperként szeretem használni, majd még egy kis plusz fényt felrakni mellé. Szuper darab, imádom, mindenhová ezt fogom magammal vinni ezután ;).




Eye Sculptor Bar - 26 Peach Sculpt (6990 Ft)

Az Eye Sculptor Bar is már jó ismerősöm, írtam róluk korábban ITT és ITT. A Peach Sculpt teljesen ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a korábban tesztelt társai, csak nyilván a színek eltérőek benne :D. Aranyos kis paletta, nagyon kompakt, kis helyen is elfér, praktikus utazáshoz, hiszen minden színt megtalálunk benne akár egy nappali akár egy alkalmi sminkhez. Az öt árnyalatból négy a természetesebb vonalat képviseli: egy matt ekrü, egy matt meleg tónusú , szintet vöröses sötétbarna, egy fényes bronzos-rezes szín és egy fényes arany-bézs, ezeket pedig egy élénk korall-tégla egészíti ki. 



Ez utóbbi építgetős formula, egy rétegben még nem olyan intenzív, de el lehet érni vele a maximális színhatást is. A textúra mindegyikük esetében finom, krémes, minimálisan porzós és nagyon könnyen kezelhető. Nagyszerű darab kezdőknek, akik vágynak egy kis színre, vagy rohanósoknak, akik szeretnének egy biztosan teljesítő kis palettát a készletükbe, amivel gyorsan lehet akár látványosabb sminket is készíteni. Tudom, hogy már sokszor, sok helyen ellőtték ezt a koncepciót, de úgy látszik, hogy még mindig működik :). Ezek után kíváncsi lennék egy nagyobb, több élénk árnyalatot is tartalmazó IsaDora palettára…




Perfect Moisture Lipstick - 213 High-Risk Red (4990 Ft)

Az IsaDora rúzsceruzáit nagyon szeretem, nálam jól teljesítettek, de a sima rúzsok közül egészen idáig még nem próbáltam olyat, ami elrabolta volna a szívemet. Azonban a Perfect Moisture Lipstick High-Risk Red (213) szerelem volt első látásra! Elképesztően vibráló és intenzív, szinte már neon hatású ez az árnyalat, ami nem egy szimpla piros, hanem egy kicsit narancsosabb tónusú, hogy még izgalmasabb legyen. A pigmentáció csillagos ötös, a krémes, szatén finisű formulának köszönhetően csak úgy siklik az ajkakon, de nem mászkál és tartós tud maradni, valamint kényelmes viselni is. Az ápoló összetevőknek köszönhetően nemhogy nem szárítja, hanem még hidratáltan és telten is tartja az ajkakat. Persze evés után nem árt megigazítani, de ez nyilván várható egy ’sima’ rúzs esetében. Összesen 32 árnyalatban kapható ez a típus, ha unjátok a matt és kényelmetlen rúzsokat, akkor melegen ajánlom kipróbálásra.






Összességében nincs mit szépíteni, imádom az IsaDora In Red kollekcióját! Már egyre ritkábban tudnak igazán lázba hozni az újdonságok, azonban ez most a svéd márkának abszolút sikerült. Szerintem kellőképpen izgalmasak, jól kihasználhatóak és minőségiek ezek a termékek, bár igazából nem is vártam mást. Az abszolút kedvencem a Face Sculptor, ez eddig a legjobban sikerült színkombináció szerintem, csak ajánlani tudom, érdemes beszerezni egyet belőle. Ezek után alig várom a folytatást az IsaDora-tól :D. A termékeket februártól lehet kapni a Douglas üzletekben és webshopban.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.