HOLIDAY 2018 | Essence Ho! Ho! Ho! Eyeshadow Palette

Az Essence ünnepi kiadásának sztárja, ez a mesés kis szemhéjpúder paletta, még a márkát nem kedvelők körében is nagy sikert aratott, ami szerintem már így az elején mindent elmond róla ;). Elég gyorsan fogy, a legtöbb helyen már csak az üres display-ek fogadtak, de vidéken és az eldugottabb fővárosi drogériákban (a dm-ben, a Rossmann-ban és a Müller-ben is kapható a kollekció) még lehet találni a termékekből. Én leginkább a palettát szerettem volna kipróbálni és a cuki ecsetet, így ezeket hoztam magammal. Lássuk, hogyan váltak be!



Ho! Ho! Ho! Eyeshadow Palette - 01 Jingle All The Way (2799 Ft)

Ez a paletta úgy, ahogy van imádnivaló! Nagyon jól átgondolt darab, a legutolsó betűig sikerült az Essence-nek egy tényleg igazán szuperül használható és kihasználható terméket megálmodnia. A csomagolás rusztikusan ünnepi, a paletta barna papírcsomagolást kapott ezüst, fehér és fekete minimál díszítéssel és feliratokkal, valamint mágneses záródással (elég erős, bírja az utazást). Belül kilenc meleg tónusú, bordós-rezes-lilás árnyalat kapott helyet, amiből egy full csillám, négy metálfényű, kettő teljesen matt és kettő szatén.



A full csillám igazán kellemes meglepetés volt, nagyon tetszik, hogy egy ilyet is beleraktak a palettába. Arany, piros és zöld apró csillámok keverednek benne, nem peregnek, nem potyognak, szépen ott maradnak, ahová kentük őket. Szerintem ujjal fellapogatva a legjobb használni, de egy lapos ecset is választás. Ragasztó és alap nem kell hozzá, a swatch is anélkül készült, egy rétegben. Nagyszerűen kiegészíti az ünnepi sminkeket és a paletta többi színét. A metálfényű színek természetesen gyönyörűek, puhák, intenzívek, tartósak, pont, ahogy kell. A két bordós-pirosas eléggé hasonlít egymásra, de az egyikben van egy kis narancs is. A mattok nagyon puhák, minimálisan porzanak, nevetségesen könnyen lehet velük dolgozni, bár egy picit építeni kell őket a megfelelő intenzitás eléréshez. Hasonló a helyzet a szaténokkal is.



Tudom, hogy most nagyon elárasztottál a piacot a meleg tónusú paletták, amikben bordós, meg lilás árnyalatok vannak, de az az igazság, hogy egyrészt nehéz megunni őket, mert gyönyörűek, másrészt a legtöbb embernek nagyszerűen állnak ezek a színek. Plusz, az ünnepekre még mindig ez a legjobb választás ;). És pénztárcabarát megoldás nem feltétlenül van túl sok és túl jó minőségű, ami itthon is könnyedén elérhető. Szóval szerintem kellett ez az Essence paletta ezt az üres display-ek is alátámasztják. Ha valakinek még nincsen hasonlója, de szeretne, vagy aki megszállottan gyűjti ezeket a színeket, annak tökéletes választás lesz, akár ajándékba is.





Ho! Ho! Ho! Highlighter Brush - 01 Santa's Little Helper (1299 Ft)

Azt hiszem ez lett volna az egyik kedvencem, ha nem történt volna az első mosás közben egy tragédia... Picit ragasztó és csájníz gyár szaga volt szegénykének meg egyébként is minden új ecsettel így teszek, szóval vittem kimosni. Azonban, amikor ki akartam nyomkodni a vizet belőle a szőrszálak egyszerűen a kezemben maradtak. Az összes. Volt ecset, nincs ecset. Pedig annyira nagyon cuki, ahogyan úszkálnak benne a csillámok meg a candy cane cukorka alakú flitterek... És puha is volt, pont megfelelően tömött... Nem tudom, hogy az enyém selejtes, vagy ezt most nagyon elcseszték, de én nem merem ajánlani megvételre, akármilyen cuki is. Bús panda vagyok.




Ti vettetek már valamit ebből a trendkiadásból???

6 megjegyzés:

  1. Köszi a cikket szuper! Imádom a palettát. én az ecsetet még nem mostam ki, de úgy tűnik várok vele még 2 hónapot utána mondom neki hogy nézzen rá a BB cleaner szappanra és megbeszélem hogy ne legyen dzsuvás :D Baszki nem hiszem el hogy így szétjött egy mosástól.... - bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is csak ott álltam egyik kezemben a nyéllel a másikban meg a szőrrel :D le fogom fotózni instára :D

      Törlés
  2. Szia nekem is megvan ez az ecset de már háromszor mostam meg és semmi baja!:) szerintem mindenképp vidd vissza hátha tudnak pénz visszatérítést / újat adni😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már rég kidobtam a blokkot, de szerintem nem cserélték volna vissza :( vettem egy újat helyette

      Törlés
  3. Én a palettát vettem meg, ecsetet nem is láttam sehol már. Tényleg szuper jó kis paletta, egy kis gyöngyszem, pláne ennyiért.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.