ÚJDONSÁG | Essence Kisses From Italy trendkiadás

Az Essence júliusi limitált kollekciójának nem más lett a főszereplője, mint a mesés Olaszország :). A Kisses From Italy trendkiadásban lévő termékek mindegyike jól kihasználható egy jó kis olasz kiruccanás alkalmával. Vannak aranyos praktikus dolgok, mint mini hajkefe, sminktáska, szárazsampon lapok (whut????, ezt ki kell próbálni) és sorbet hatású kézkrém, de természetesen nem maradunk sminkek nélkül sem: a limitált csomagolású The False Lashes szempillaspirállal, a szemöldökceruzával, a tussal, a rúzsszettel és a pirosító lapokkal gyerekjáték elkészíteni egy egyszerű nyári sminket a meleg napokra. A Kisses From Italy kis hazánkban is kapható lesz júlistól, tippre csak a Müller üzletekben. Nektek hogy tetszik???



Kisses From Italy Brows On Fleek Designer - 01 BROW Cheeky Wow Wow, 02 BROW Dolce Wow Wow

Kisses From Italy Wings On Fleek Eyeliner Pen - 01 Eye Belive Eye Can Fly

Kisses From Italy Mini Lipstick Kit - 01 Ciao Bellissima!; Kisses From Italy The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl

Kisses From Italy Blush Paper - 01 Amalfi's Love Story

Kisses From Italy Dewy To Go Stick Aqua Look - 01 Splish Splash, But Fresh

Kisses From Italy Sunkissed Mini Body Spray - 01 O Sole Mio; Kisses From Italy Sorbet Feeling Hand Cream - 01 Arrivederci Dry Hands

Kisses From Italy Dry Shampoo Blotting Paper - 01 Frsh Hair, Yeah

Kisses From Italy Hair Brush - 01 Salty Hair, I Don"t Care

Kisses From Italy Cosmetic Bag - 01 Amore Mio

2 megjegyzés:

  1. Hú, most jó sok mindenen megakadt a szemem! Jöhetnek a mini rúzsok, a citromszörbet-kézkrém, a vizes hatású arcstift és a tus is. Sajnos sztem a sötétebb szemöldökceruza túl meleg színű nekem, pedig az ilyen típusúakat szeretem a legjobban.

    VálaszTörlés
  2. Tegnap jártam Müllerben, megnéztem ezeket is, de nem vettem semmit, ellenben Catrice cuccokkal felpakoltam, egy csomó féláron volt! De még megyek augban sajnos hozzám sincs közel, lehet kipróbálom én is a kézkrémet, a hajkefe is tetszik:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.