TESZT | Pupa Material Luxury kollekció

Szinte alig akartam hinni a szememnek, amikor megérkezett hozzám a Pupa legutóbbi szeretetcsomagja, ugyanis a teljes tavaszi kollekció benne volt! Azóta sem jutok szóhoz, hogy ilyen nagylelkű a márka (millió köszönet, mint mindig) és az egészben az a legjobb, hogy így minden egyes darabot le tudtam nektek tesztelni a Material Luxury-ből, ami remélem meg fogja majd könnyíteni számotokra a döntést/vásárlást (azt pedig el ne felejtsétek, hogy hamarosan Glamour napok és a Pupa-nál 20% kedvezmény lesz mindenre). Nem is szaporítanám a szót, lássuk, hogy miként teljesítettek a termékek :).




A Material Luxury termékei már külsőre is szemet gyönyörködtetőek, a kompakt termékek ugyanis elegáns és szépséges márványmintát kaptak, arannyal kombinálva. A fókuszban egyértelműen a metálos fények állnak, a legtöbb darab ilyen finist kapott, aminek én csak örülni tudok, imádok mindent ami ragyog. A színek egyszerre nőiesek, kifinomultak, érdekesek és különlegesek. A rózsaszín a sztár, mellette viszont megtalálható a magenta és szürke is. 



Material Luxury Marbled Blush - 001 Marbelized Pink (4230 Ft)

Érdekes módon első blikkre nem nagyon érdekelt ez a meseszép pirosító/highlighter, túl rózsaszínnek láttam és én nem igazán vagyok oda az ennyire rózaszín pirosítókért. Aztán kipróbáltam... Azóta sem tudok leszokni róla és minden egyes nap használnom kell, mert annyira mesésen mutat a bőrön. Egyszerre pirosító és highlighter és igazi porcelánbaba hatású a végeredmény. A textúra finom és lágy, nem porzik, belesimul a bőrbe, nem emeli a textúrát és a pórusokat, ami elég meglepő egy ilyen fényes termék esetében (pedig van most bajom bőven ezzel...). A színe pedig finom, babás-tavaszias pink, se nem hideg, se nem túl meleg, valahogy pont jól sikerült (talán a világosabb részeknek köszönhetően). Tudom, hogy sokan ódzkodnak a fényes pirosítóktól, de szerintem nem kell félni tőlük, nagyon jól kihasználhatóak és üdévé, fiatalossá teszik a bőrt. Nekem egyértelműen ez a kedvenc darabom a kollekcióból :).






Material Luxury 3D Metal Eyeshadow - 001 Rosy Silver, 002 Vibrant Violet, 003 Coppery Pink (3410 Ft)

Egyszer már írtam nektek a Pupa 3D szemhéjfestékéről (katt IDE), akkor csak az volt a bajom vele, hogy egyetlen egy árva színben volt kapható. Nos, teljesült az álmom, jött még három új árnyalat mellé (persze mindegyik amúgy limitált...) és ezekben sem kellett csalódnom. A legjobb szemfesték formula és pont. A swatchok önmagukért beszélnek. Pigmentált, fényes, krémes, tökéletesen eldolgozható, tartós, most őszintén, mi kellhet még? A színek pedig gyönyörűek, különösen a Coppery Pink, ami egy igazi rose gold árnyalat, tavasszal kihagyhatatlan, meg egyébként is. Ha csak egy valamit vesztek a kollekcióból, akkor az egy 3D Metal Eyeshadow legyen. Nem fogtok csalódni!








Material Luxury Duo Lips Twist Up - 001 Eccentric Magenta, 002 Flamingo (3770 Ft)

Bevallom töredelmesen, hogy ezek a kis duó rúzs/ajakceruza duók különösebben nem érdekeltek soha, sokkal jobban tetszenek a Pupa sima rúzsai, de persze tettem velük a egy próbát, mert meg kell írni a tesztet. A színekért én személy szerint nem vagyok odáig (az Eccentric Magenta egy erőteljes fukszia, a Flamingo pedig egy korallpiros), régen szerettem az ilyen árnyalatokat, ma már feléjük sem szoktam nézni, de ez egyéni ízlés kérdése és egyáltalán nem befolyásolja a termék milyenségét. Ugyanis maga a termék kellemes csalódás volt. 



A két oldalt külön-külön is lehet használni, de persze együtt az igaziak. A ceruza vég matt, de krémes, nagyon magas a pigmentációja, szépen lehet vele precíz vonalat húzni, de színezni is. A rúzs vég ezzel szemben fényes és nagyon-nagyon krémes, szinte ajakbalzsam szerű, kevésbé pigmentált. Együtt ketten pedig verhetetlennek bizonyultak, ugyanis igazítás nélkül a nap végén még fent voltak az ajkaimon. Wow. Nagyon tartósak, álmomban sem gondoltam volna, hogy evéssel együtt egy egész napot ki fognak bírni. Kár, hogy a színeket nem tudtam megszeretni (szerintem nem állnak jól...).




Material Luxury Metal Lip Fluid - 001 Ethereal Rose (3120 Ft)

Sajnos ezzel is ugyanaz a bajom, mint a Duo Lips Twist Up rúzsokkal :(. Nagyon nem az én színem ez a fukszia... Pedig a formulát elsőre megszerettem, kellemes, nagyon finom krémes és nem ragacsos, plusz isteni vanília illata van. Igazából olyan, mint egy nagyon pigmentál, nagyon durván metálos szájfény, bár végülis az is :D. Ami pluszban tartós is, ugyanis a metálosság és a szín a fény lekopása után is megmarad. Lehet önmagában és rúzs fölött is használni természetesen. Jó lenne, ha mondjuk, mint egy teljesen új vonal bejönne a Pupa-hoz, 10-15 árnyalattal, mert egy jó kis nude, vagy babarózsaszín, vagy rezes tónus rögtön le tudna venni a lábamról. 




Material Luxury Lquid Metal Effect Nail Polish - 001 Rosy Silver, 002 Vibrant Violet (1700 Ft)

A kakukktojások, de mindenképpen szerettem volna őket is megmutatni. Sajnos most géllak van a körmeimen, így nem tudtam őket élesben kipróbálni :(. Annyit tudok egyelőre mondani róluk, hogy nagyon szép metálos a finisük, egy rétegben is már jól fednek, de kell a kettő, gyorsan száradnak és a Pupa lakkok eddig verhetetlenek voltak nálam :). Mind a két szín nagyon tetszik, remélem nemsokára fel tudom kenni valamelyiket (nem nekem való ez a géllakk).




Összességében nagyszerű kollekció lett a Material Luxury! A pirosító és a szemhéjfestékek zseniálisak, imádom mindet, egész tavasszal le sem lehet majd őket vakarni rólam, ez már biztos. Én egyértelműen őket ajánlom kipróbálásra. Az ajakra való termékek sem rosszak, a minőségük abszolút rendben van, de a színek nagyon nem jöttek be sajnos. A kollekcióhoz illenek ugyan, de pl a Flamingo rúzs helyett egy világos rózsaszín jobb lett volna véleményem szerint, illetve a Metal Lip Fluid-ból nem elég ez az egy szín, simán el tudtam volna képzelni még leglább két árnyalatot, ami illett volna a többiekhez. Remélem akárcsak a 3D Metal szemfestékek esetében, majd valamikor ebből is lesz több szín :). 

4 megjegyzés:

  1. A rózsaszín monó nagyon vonz, de összességében egész jó színek vannak a kollekcióban. :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira bumszli csomagolása van a Pupa monoknak. Jó,mondjuk nálunk nincs, legközelebb csak Győrben. Az online szállítás ára meg, na... 2700 Ft, kösz. Pedig csodásak a színek, de annyi helyet foglalnának....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt a drága szállítást én sem értem... a csomagolás ha elkezded gyűjteni őket valóban zavaró, én is a depot mellett döntöttem

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.