TESZT | L'Oréal tavaszi újdonságok

A L'Oréal a mesés Balmain rúzsok mellett (tesztet ITT olvashattok róluk) rengeteg más újdonsággal is előrukkolt a tavaszi időszakra (csak jönne már...). Én mindig nagyon izgatottan várom a márka megjelenéseit, számomra az évek alatt nagy kedvenccé vált, a legtöbb termékükben eddig nem is csalódtam és nem egyet napi szinten használok. Azt sejtettem, hogy a spirálokban és a rúzsban nem kell majd csalódnom, de a többi újdonságtól (primer, stick alapozó, tus, szemöldökformázók) nem tudtam mit várjak, így izgatottam álltam neki a tesztelésnek. Lássuk, hogy mi nyerte el a tetszésemet és mi az, ami sajnos nem.



Volumissime Royal Mascara - 2690 Ft

Mintha nekem találták volna ki ezt a spirált :). Sima, halál egyszerű sörtés keféje van, aminek a kialakítása is abszolút minimalista, semmi fakszni, pont ezt szeretem és mindig ezek is válnak be nekem a leginkább. A pillákat szépen szétválasztja, nagyszerűen dúsítja, hosszítja is, rétegezhető, nem keményednek meg tőle a pillák és tartós is. A festék elsőre kicsit még 'híg', én jobban szeretem a sűrűbb állagot, de majd ez idővel úgyis eljön, akkor egyenesen tökéletes lesz. Talán még a Lash Paradise-nál is jobb... Talán...




False Lash X Fiber Xtreme Resist Waterproof Mascara - 3590 Ft

Szégyenszemre őt nem próbáltam ki, mert nagyon, de nagyon nem szeretem a vízálló spirálokat, a szememet és a körülötte lévő bőrt is mindig megviseli a lemosásuk, nem mertem kockáztatni, ne haragudjatok. Ha gondoljátok, akkor valaki lecsaphat rá ;)



Brow Artist Xpert 105 Brunette - 2560 Ft

A L'Oréal-nak eddig nem volt túl sok szemöldökformázó terméke, de azokat mindet eléggé kedvelem, a színezett zselét meg egyenesen imádom, ezen a vonalon valahogy nagyon erős tud lenni a márka. A Brow Artist Xpert fura kialakítású ceruzája sem kivétel, nagyon jóra sikerült minden szempontból. Nagyon szépen lehet vele szálazgatni, rajzogatni, precízkedni, pont megfelelő a pigmentációja, a színe sem rossz (semleges barna), lehet satírozni, igazítani és a mellékelt kefe is működik. Kell még valami egyéb egy jó szemöldökceruzához? Ugye, hogy nem :). (összesen két árnyalatban kapható)



Paradise Extatic Pomade 1002 Warm Blonde - 2960 Ft

Azt hittem, hogy ezt a szemöldök pomádét nem fogom szeretni a színe miatt, meg amiatt sem, mert egyébként soha nem tudtam igazán megbarátkozni ezekkel a pomádékkal... De a sors máshogyan intézte a dogokat és úgy néz ki, hogy egy hete semmi mást nem használok reggelente a szemöldökömre. A színe valahogy tökéletes, annak ellenére, hogy világos és túl szőkés nekem, az állaga nagyon el lett találva, kicsit szárazabb, de egyszerűen és gyorsan lehet vele dolgozni, ha hibázunk is könnyen javítható, viszont ennek ellenére szupertartós, dörzsálló, mindenálló, egész nap tart zselé nélkül is. Plusz még a tetőben található kis ecset is használható, ha utazok, akkor be sem rakom mellé a saját, külön ecsetemet. És még a csomagolás is csinos. Őt mindenképpen ajánlom kipróbálásra, csillagos ötös termék. (összesen két árnyalatban kapható)




Tattoo Signature by Superliner - 2150 Ft

Nagyon jó tus. Tartós (nem nagyon lehet lemosni). Fekete. Precíz. Rühellek tust tesztelni. Nem használok tust. Soha. SOHA. De ez nem rossz. Olyan, mint a Kat Von D Tattoo Liner, valószínűleg nem véletlen a neve sem, hihi.




Color Riche Shine 350 Insanesation - 2890 Ft

Tati-nál láttam legelőször ezeket a fényes-krémes, de magasan pigmentált rúzsokat, akkor nagyon megtetszettek, de persze előben dőlt el minden. Jelentem, meg lettem győzve, de! A formula kellemes, krémes, sokkolóan pigmentált, ez a meseszép piros árnyalat egy rétegben fed, jó a kialakítás, szép a csomagolás (ugyanaz a forma egyébként, mint a sima Color Riche rúzsoké, csak ez átlátszó) és kivételesen finom, gyümölcsös illatot kapott. Ugyanakkor ehhez a nagyon erőteljes színhez nem érzem szerencsésnek a túl krémes textúrát, mert csúszkál-mászkál. Egy nude-nál ez nem akkora probléma, de egy élénkebb, mélyebb árnyalatnál nem túl esztétikus, ha fél óra után az ajkunkon kívül van a rúzs. Persze megoldás lehet egy jó kis ceruza, de nem mindenkinek van kedve meg ideje ceruzát használni. Szóval nem tudom. Tetszik, egy nude-ot nagyon sokat használnék, de a pirosat nem biztos, hogy fogom. (összesen négy árnyalatban kapható)




Infallible Anti Redness Primer - 3090 Ft

Hihi, olyan vagyok, mint RawBeautyKristi (kedvenc vloggerem, kövessétek őt, nagyon jófej), nem hiszek a primerekben :). Persze azért kipróbálom az összeset, hátha találok egyet, ami tényleg beválik, amitől tényleg tartósabb lesz a sminkem, amitől tényleg nem fényesedek át és amitől azonnal szebb lesz a bőröm. Nos, ez most nem az a primer sajnos. A bőrömet kicsit finomabbá tette, szép volt rajta az alapozó is, de nem történt semmi csoda, semmi érdekes, a pirosság sem tűnt el annyira, szóval nem vagyok meggyőzve. Az állaga egyébként nagyon folyós, vigyázni kell vele. Plusz pont a pimpáért és a csinos, kicsit kiszerelésért. Lehet, hogy a másik két verzióval kellene próbálkoznom (van még egy mattító és egy ragyogásfokozó).



Infallible Longwear Shaping Stick 120 Rose Vanilla - 3090 Ft

Sajnos csak három árnyalat kapható nálunk ebből az alapozóból és természetesen a legvilágosabb is sötét, szóval érdekes volt a tesztelés :D. Soha életemben nem használtam még magamon stick alapozót, nem rajongok értük, mert általában túl zsírosak és ez alól az Infallible Shaping Stick sem kivétel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó, csak egyszerűen nem az én bőrömre való (én minden olajos/zsíros dologtól 2 másodperc alatt kipattogok). De ettől függetlenül jó termék, meglepően szép és magas a fedése, a formulának köszönhetően gyerekjáték felvinni és eldolgozni, lehet rétegezni és matt a finise. Szerintem a legtöbb bőrtípusra beválhat, talán zsírosra nem merném ajánlani, de szárazra, normálra és kevertre jónak tűnt.




Összességében tetszenek a L'Oréal tavaszi újdonságai, több olyan termék van, ami bevált, mint, ami nem szerencsére. A Volumissime Royale spirál, a Paradise Extatic szemöldök pomádé, a Tattoo Signature tus, a Color Riche Shine rúzs (nude színekben) és az alapozó is tetszenek, őket merem ajánlani kipróbálásra, szerintem ti is meg lesztek velük elégedve :). A legtöbb terméket már lehet is kapni a drogériákban (nemsokára Glamour napok), de a Notino webshopjában mindent megtaláltok nagyon jó áron ;).

4 megjegyzés:

  1. Lehetségesnek tartom, hogy a bejegyzés hatására a szemöldök pomádéval teszek egy próbát. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;) remélem neked is tetszeni fog :) jó benne, hogy akár full glam szemöldököt is lehet vele precízkedni, de elég arra is, ha csak egy kicsit ki szeretnéd tölteni. Mivel nem brutál intenzív és nagyon matt, ezért szép természetes a hatása :)

      Törlés
  2. A szemöldök pomádék a gyengéim, eddig hosszú távon csak az ABH vált be és a Colourpop. A Milani sajnos iszonyú hamar beszáradt, a Freedom pedig oxidálódik, az Avon Mark nem elég pigmentált... azt hiszem ezzel is teszek egy próbát. :D
    Nekem a Paradise spirál nem vált be hosszú távon. Egy hónap alatt annyira beszáradt, hogy használhatatlan lett, a lemosása egy rémálom, kb 2-3 szempillám bánta minden alkalommal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tény, hogy a paradise spirál nagyon gyorsan beszárad, de nekem nagyon bevált, a lemosásával sem volt gond :) a pomádékkal meg abszolút hadilábon állok, soha nem szálltam fel erre a vonatra igazán :D a porokat jobban szeretem :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.