IsaDora januári újdonságok tesztje, avagy kezdjük valami szuperrel az évet

Nagyon boldog új évet mindenkinek :) Remélem jól telt mindenkinek az év utolsó napja és már elkezdtetek visszarázódni a normál kerékvágásba (én még nem...). Hétvégén jön egy kis éves összesítő poszt, a tavalyi legnagyobb kedvencekkel, plusz egy csomó új kollekció, de addig is kezdjünk egy teszttel, méghozzá az IsaDora két újdonságával. A svéd márkával nemrég volt szerencsém úgy istenigazából megismerkedni és egyelőre nagyon szeretem az általam kipróbált termékeket (ITT olvashattok róluk tesztet), így nagy lelkesedéssel kezdtem el használni még decemberben a Big Bold Extreme Ultimate Volume szempillaspirált és az Eye Sculptor Bar palettát.



Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara - 4990 Ft

OMG ez a spirál... Elsőre nagyon féltem tőle, mert iszonyatosan nagy a keféje, nekem meg kicsi szemem van, nem jó párosítás, de basszus, ennyire jó spirált már egy éve nem próbáltam (majdnem Marc Jacobs O!Mega Lash). Az elején küzdöttünk, összekentem magam vele jó sokszor, de ma már rutinosan használom és csak annyira maszatolok vele, mint bármelyik másik spirálommal (értsd 5 alkalomból 3szor tuti kiszúrom a szemem és harci festést helyezek el az arcomon, de ez már az én gondom :D). A titka egyébként az egyedi módon elhelyezett sörtéknek is köszönhető, ugyanis egy sor rövid, egy sor hosszú elrendezésben vannak a kefén. 




A másik titok a formula ami, inkább sűrűbb, 'szárazabb', én abszolút ezt preferálom, mint a túl híg, krémeseket, ugyanis ezeket jobban lehet rétegezni és kevésbé tapasztják össze a pillákat. A Bib Bold Extreme egy rétegben is látványos, dúsít és hosszabbít is, valamint nagyon szépen definiál, több rétegben pedig igazi műpilla hatást lehet vele elérni. A tartóssága is nagyszerű, nem pereg, nem kenődik, ott marad, ahol kell. A kiszerelése pedig óriási, 14 ml-es, szóval jó sokáig kitart majd. Imááád, Lolly approved :). 

Élesben a spirál és a paletta :)



Eye Sculptor Bar Highlight & Contour - Nude Sculpt

Mint, ahogyan a highlightereket, úgy a nude szemhéjpúder palettákat sem tudom megunni, különösen a picike, kompakt, könnyen utaztatható darabokat, amikben minden szín megtalálható (fényes és matt is) egy egyszerű nappali vagy akár alkalmibb sminkhez is. Na, az IsaDora Eye Sculptor Bar pontosan ilyen. Kicsike, erős műanyagból készült, van benne tükör, nincs benne felesleges applikátor, hála a smink istennőjének és tökéletes árnyalatokat válogattak bele. A szemhéjpúderek formulája nagyon kellemes, lágy, könnyen satírozható, nem porol, pigmentáltak és tartósak.



Az öt szín közül három bársonyos matt (nem full, hardcore matt, na), egy félmatt/félszatén, egy pedig selyemfényű. Az első árnyalat egy enyhén szaténos csontszín, tökéletes alapnak az egész szemhéjra, vagy highlightnak (akár az arcra is) és ő bizony kétszer akkora, mint a többi, ami nagyszerű dolog, mert nálam egy palettából mindig az ilyen világos darabok kezdenek el fogyni a leghamarabb. A második egy matt meleg tónusú középbarna, a harmadik egy matt hideg tónusú középbarna/taupe, a negyedik egy matt sötét padlizsánlila (gyönyörű), míg az utolsó egy fényes világos bézs. Egyszerű, jól kihasználható, tökéletes utazáshoz és a hétköznapokra.



Összességében ismét egy nagy piros pont az IsaDora-nak, ezúttal is megleptek ezek a szuper dolgok, kezdek egyre nagyobb rajongóvá válni. Alig várom már, hogy Douglas közelébe kerüljek és megnézhessem a többi újdonságot is :). Van köztük matt folyékony rúzs is ;).


Ti melyiket próbálnátok ki???

7 megjegyzés:

  1. Boldog új évet! :) És külön köszönet, hogy mellékeltél olyan képet is ahol élesben látható mit tudnak a termékek :D Az a spirál nagyon durván néz ki...

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Lolly,az Isadora spiral hol kaphato?csak mert a Douglasban se hire se hamva nem volt ma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. előfordulhat, hogy még nem lehet kapni, sajnos pontos megjelenési időről nincsen infóm, annyit tudok, hogy januártól

      Törlés
  4. A paletta nagyon tetszik *.* Az árát nem tudod esetleg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha jól tudom 6-7000 Ft környékén van az ára :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.