Újdonság | Avon február

6:34 du.
Nagyon el vagyok maradva az Avon újdonságaival, szánom-bánom, de időhiány miatt nem tudtam bemutatni az előző pár havi katalógust, de most úgy néz ki, hogy nyugisabb időszak jön, nincs depi, nincs fáradékonyság, szóval nincsenek kifogások sem :). Februárban a főszerepet a parfümök kapján az Avon-nál, négy újdonság is bemutatkozik:
  • A hónap sztárja a Viva La Vita, ami egy gyümölcsös virágos kompozíció Pink Lady almával (a kedvencem, nyamiii), rózsaszín grapefruittal, magnóliával és fás-vaníliás alappal. Nem hangzik rosszul, szerintem ideális kis illat lesz ez tavaszra.
  • A Sweet Scents Yummy Strawberry elsősorban gyerkőcöknek való, de szerintem, aki szereti a nagyon édes gyümölcsös (málna, eper, gránátalma és praliné) illatokat, az biztosan kellemesnek fogja ezt is találni.
  • A Pure for Her egy közkedvelt visszatérő, légies, könnyed illat fréziával, lonccal, barackos fehér teával és gyöngyvirággal. Nekem ez olyan kellemes, megnyugtató anyuka illatnak hangzik :).
  • A Man parfüm nyilván férfiaknak való, energikus, hűs illatnak tűnik vízi mentával, zöld almával, bergamotthéjjal, fekete borssal és levendulával. Érdekesen hangzik!






Sminkfronton most nincs sok igazi újdonság, a Luxe vonal pár terméke kapott nőnapi ruhát (szép virágos minden) és a Color Trend rúzsai is új ruhát kaptak Valentin nap alkalmából.





Szerencsére azonban bőrápolási újdonságok bőven vannak, közülük is kiemelt az Anew Platinum új feszesítő széruma (különleges aminosavak, peptidek, arginin), amely a bőr saját kollagén és elasztin termelését segíti elő. A Planet Spa is szokás szerint jelentkezik egy új vonallal, amely a Radiant Gold nevet kapta. Összesen három termék található a családban: ragyogásfokozó arcmaszk, aranyló testbalzsam és többfunkciós masszázsolaj. A Blissfully Nourishing kézkrém pedig új külsőt kapott, mostantól praktikus tubusos kiszerelésben is lehet kapni (én imádom, tényleg nagyon jó). A Senses tusfürdők is új tagokkal bővültek, februártól kapható lesz egy csokis-kókuszos (Sensual Dream) és egy férfi tusfürdő is (Intense Freshness). Valentin nap alkalmából pedig két cuki macis habfürdő is bemutatkozik, az egyik rózsás illatú, a másik pedig csoki és narancs illatú lesz.







Az újdonságok február 1-től kaphatóak az avon.hu webshopban és a tanácsadóknál!

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.