Karácsony 2016 | Nagyon last minute ajándékötletek

Tudom, hogy nem mindenki imádja megszállottan a karácsonyt és a fenébe kívánja az egész őrületet, de persze ajándékot csak kéne venni, de ugyan mit. Mindenkinek nem szolgálhatok tippekkel, de a beauty rajongó ismerősök ajándékozásába - minden pénztárcához - azért tudok nektek adni pár ötletet ;). És nyugi, még semmivel nem vagytok elkésve (én is most fejeztem be a csomagolást, még nem sütöttem semmit, a fenyő nincs kivágva, a díszek még a padláson, pedig itthon vagyok több, mint egy hete... Mit is csináltam???)




Budget ajándékok

Pupa This Is a Love Story Il Bacio - 2990 Ft

A Pupa idei karácsonyi kollekciója igazán aranyosra és ötletesre sikerült, én teljesen odáig vagyok a békakirályos palettákért :). Szerencsére nagyon sokféle változat van a kínálatban, így tényleg mindenki találhat valami neki tetszőt. Az Il Bacio száj alakú palettácskái 6 színben kaphatóak, mindegyikben van egy szájfény és három rúzs, cuki a külseje, szépen dobozkában van és az ára sem vészes. 




Bershka gyertya - 2595 Ft és H&M tolltartó/neszesszer - 1290 Ft

Holoszexuálisoknak és unikornisrajongóknak tökéletes ajándék lehet a Bershka illatos gyertyái közül valamelyik (3 változat kapható, mindegyiknek isteni illata van és vicces feliratok vannak rajtuk), hiszen a dobozuk és a matricájuk is holografikus. De persze gyertyamániásokat sem rossz ötlet meglepni egy ilyen darabbal. A H&M unikornis vagy szerencsesárkány bőrből (csak vicc, teljesen cruelty free) készült kis neszesszere pedig elképesztően gyönyörű és nagyon jó áron van (másféle színben, formában is lehet kapni), lehet benne tárolni, ceruzákat/tollakat, ecseteket, sminkcuccokat, bármit :). 




Yamuna Téli álom kollekció - 500 Ft-tól

A Yamuna idén is fantasztikus termékekkel rukkolt elő karácsony alkalmából, amik közül az én kedvencem a kézkrém (1250 Ft), a testvaj (990 Ft)  és masszázstömb (1890 Ft) lett. Mindegyiknek isteni finom mézeskalács illata van, ami szerencsére nem túl tolakodó, de azért érezni ám rendesen. A kézkrém szuperül ápol és gyorsan beszívódik, a testvaj isteni krémes, ideális extra száraz bőrre is, a masszázstömbben pedig igazi fahéjdarabok is vannak, nyamiiii. Ismét le a kalappal, továbbra is a kedvenc magyar márkám a Yamuna (és puszi Szandrának :).



Drágább ajándékok

Clinique Chubby Lash szett - 4900 Ft

Imádom a Clinique karácsonyi szettjeit, nem is tudtam ellenállni ennek a Chubby Lash dobozkának :). A szempillaspirál áráért ugyanis kapunk egy Skinny Stick mini szemceruzát és a egy mini Pep-Start szemkörnyékápolót is. Mind a három termék fantasztikus, a spirál gyönyörűen dúsít és tartós (spirált meg egyébként is szinte mindenki használ, nem igazén lehet vele mellélőni), a szemceruza nagyon intenzív fekete és precíz, a szemkörnyékápoló pedig tényleg segít halványítani a sötét karikákat. 




Remington Reveal Lash & Brow Beauty Kit - 6690 Ft

A beauty kütyük imádóinak egyszerűen tökéletes ez a kis ajándékszett :). A csinos kis fehér neszesszerben ugyanis rengeteg klassz dolog található: egy fűtött szempillagöndörítő, egy led égős csipesz, egy mini szőr trimmer (a bajuszkák és rakoncátlan szemöldökök ellensége) és egy spa fejpánt. 




MAC karácsonyi szettek - 9900 Ft-tól és Extra Dimension Skinfinish - 8800 Ft

Nem írhatok ajándékötletes posztot MAC nélkül, hiszen szerintem még mindig ez a sminkmániások egyik legkedveltebb és legáhítottabb márkája. Az idei karácsonyi kollekcióban rengeteg csodás szettet találunk, ezekkel nem igazán lehet mellélőni, a hatás pedig garantált lesz a fa alatt (a képen a Nutcracker Sweet Nude Lip Gloss Kit-et láthatjátok, ő 11900 Ft). A másik szuper ajándékötlet pedig egyértelműen egy highlighter, jelenleg nincs olyan beauty rajongó, aki nem imádná ezeket az Extra Dimension Skinfinish fénypúdereket (a képen a Show Gold árnyalat látható).



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.