Budget Beauty | Maybelline tavaszi újdonságok - Master Contour V, FaceStudio Blush, Lip Gloss & The Falsies Push Up Drama

Mint ahogy azt már írtam a The Blushed Nudes palettáról szóló posztban (katt IDE), a Maybelline rengeteg újdonsággal jelentkezett idén tavasszal, köztük egy kontúr-highlight stick-kel, ami már nagyon hiányzott az itthoni drogériákból szerintem. A Master Contour V mellé érkezett még egy csodás pink pirosító, megújultak a szájfények és bemutatkozott a Push Up Drama szempillaspirál is, ez utóbbi majd a poszt végén térnék ki. Addig is lássuk, hogy mennyire vált be a többi újdonság :).



Master Contour V V-Shape Duo Stick - 01 Light (kb 2199 Ft)

Pár éve nincsen menőbb sminktrend, mint a matt (folyékony) rúzsok és a kontúrozás, persze kis hazánkba csak lassan gyűrűzött be ez a két őrület, de szerencsére ma már a drogériában is viszonylag könnyen találunk ilyen termékeket. Persze én is odáig vagyok értük, különösen a kontúrozásért, így érthető módon nagyon lelkesen vetettem bele magam a Maybelline Master Contour tesztelésébe, már csak azért is, mert eddig csak púderrel kontúroztam, a krémes változat eddig kimaradt az életemből. A csomagolás egyszerű, kicsit könnyű, minden infót megtalálunk rajta és sajnos az átlátszó tető nem illeszkedik túl szorosan, ezért csak úgy táskába nem dobnám be. A termék kialakítása elsőre érdekes és meglepő, a nagy kitekerhető stick egy fele ugyanis a kontúr szín, a másik pedig a highlight. Szerencsére abszolút nincsen ezzel a megoldással probléma, nem keverednek egymással és eddig teljes mértékben praktikusnak bizonyult.



A kontúr oldal formulája kellemes, könnyen kezelhető, tökéletesen elsatírozható, nem lesz foltos, nem is áll össze, egyenletes és szép a bőrön, a finise pedig leginkább púderes lesz, a színe pedig maga a tökély hófehérkéknek. Semmi narancsos nincsen benne, inkább hideg tónusú, de nem túlságosan, nagyon természetes hatást kelt. Maradéktalanul elégedett vagyok vele és imádom használni, mert gyors és egyszerű. Ezzel ellentétben a highlight oldallal nem igazán tudok mit kezdeni, ugyanis szerintem ennek totál más a formulája, furán száraznak tűnik és azokon a pontokon, ahol használni kéne, egyáltalán nem mutat szépen, plusz mire elsatírozom már nem is látszik belőle semmi sajnos, mert nem elég világos az én bőrömhöz. Jobban illene egy kicsit sötétebb és zsíros bőrhöz.



Érdekes ez a kettősség, fura, hogy nem egyforma a két oldal textúrája (vagy csak nekem nem tűnik annak...) és nem tudom, hogy mit fogok kezdeni a highlight résszel, de a kontúrt azt tutira el fogom használni és imádom. Szerintem érdemes egy próbát tenni vele, pláne, hogy mostanában szinte mindig van valami akció a drogériákban :).


FaceStudio Blush - 60 Cosmopolitan (2199 Ft)

ITT már megmutattam nektek kettőt a Maybelline új pirosítói közül, azóta sem változott a véleményem a termékről: szuper formula, gyönyörű szín, de a csomagolással nem tudok kibékülni. A Cosmopolitan egyébként egy csodás, élénk pink árnyalat, félmatt (majdnem szatén) finissel, tökéletes tavaszra és nyárra. A formula könnyen satírozható, így nem kell megijedni a szín intenzitásától, mert ha kicsit sokat is vittünk fel belőle, könnyen orvosolható a probléma. Gyönyörű darab, csak a csomagolást kell megszokni, de legfeljebb átkerül egy Z palettába :).



Lip Gloss - 130 Gleaming Grenadine & 210 Striking Peach (kb 1790 Ft)

Nem tudom mi üthetett belém, de én a megszállott matt rúzs rajongó és szenvedélyes gyűjtő egyre inkább azt veszem észre, hogy rá vagyok mostanában izgulva a szájfényekre és egyre gyakrabban használom őket. Az egyik kedvencem pedig a Striking Peach lett a Maybelline-től. Igazából mind a két darab formulája megegyezik, nagyon kellemesek, egyáltalán nem ragadnak, inkább a most divatos olajjal dúsított textúrákra emlékeztetnek. A Lip Gloss-oknak kétféle finisük van, Shine (sima, vizes hatású szájfények) és Crystal (csillámos szájfények). A Striking Peach csillámos, színt nem nagyon ad, de úgyis rúzzsal együtt használom általában, így ez egyáltalán nem zavaró, a Gleaming Grenadine pedig egy szép, élénkpiros, csillámmentes darab, de ő már közel sem teljesen átlátszó, sőt eléggé látványos az ajkakon. Mind a kettőnek kellemes gyümis illata van, olyanok, mint a narancsos italporok vagy pezsgőtabletták :). 



The Falsies Push Up Drama (kb 2790 Ft)

Ahogy ígértem, gyorsan pár sorban megemlékezek a Push Up Drama spirálról is. Sajnos nem egyszer és nem is kétszer adtam neki esélyt, de eddig sajnos nem túl pozitívak az élményeim, viszont úgy döntöttem, hogy nem adom fel, kap pár hetet, hogy kicsit túl híg festék sűrűsödjön és hátha jobban fog működni. Bár az is lehet, hogy csak nekem vannak problémáim vele, nem tudom... Ha esetleg valamelyikőtök már próbálta, akkor nagyon kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra is :) 


12 megjegyzés:

  1. A szempillaspirál amennyire tetszett első használatra, utána egyre inkább láttam a hibáit. Összetapasztja a pilláimat, nem ível, szóval nekem csalódás sajnos. Többet vártam tőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam is dettó ez a helyzet, ráadásul iszonyatosan összemaszatolom magam vele minden egyes alkalommal...

      Törlés
  2. Mostanában rengeteg videót és cikket láttam/olvastam kontúrozás témában. Nagyon nagyon rákaptam, még Michelle Phan egyik videójában láttam ilyen krém kontúrt és már akkor is nagyon tetszett de most hogy láttam nálad futok a drogériába.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D hajrá ;) mostanában egyre több ilyen kontúrozáshoz való terméket lehet kapni, érdemes körbekukkantani!

      Törlés
  3. A spirálról én is lemondtam, annyi rosszat olvastam róla.
    A kontúr stick nem hozott lázba, nem tetszik ez a feles megoldás, akkor inkább már a NYX.
    A pirosító viszont nagyon tetszetős. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kíváncsi vagyok a nyx kontúr stick-re, hogy van-e ilyen jó a formulája meg a színe, mert ha igen, akkor csere :D

      Törlés
  4. A spirál nekem is csalódás volt... :(
    Összecsomósodnak tőle a pilláim, mintha egy halott szkarabeusz lenne a szemeim helyén.....
    Eddig csak úgy tudtam valamit is kihozni belőle, hogy a spirál használata előtt és után is átszaladol a Max Factor spirálommal -vagyis csak a keféjével - a pillákon, úgy valamennyire szétválasztja....
    Még jó, hogy Glamour-napokon vettem, és nem teljes áron....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is próbálgatom más spirálokkal kombinálva, remélem úgy jobb lesz...

      Törlés
  5. Nekem is óóóóriási csalódás a spirál :( szerencse, hogy Glamour-napokon vettem fél áron, de így is pénzkidobás... :(

    VálaszTörlés
  6. Érdekes nekem a spirál nagyon bevált (viszonylag dús pilláim vannak így nem feltűnő, ha csomósodik), szépen hosszít és íveli a pilláimat és a tartóssága is jó, legalábbis rajtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. végre valakinek pozitívak a tapasztalatai :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.