Újdonság | Avon június

Az Avon hónapról hónapra egyre izgalmasabb újdonságokkal jelentkezik és a június sem kivétel természetesen ez alól. A főszerepben a nyár, a bronzos színek, a hűsítő formulák, a tökéletes bőr és az egzotikus illatok. A személyes kedvencem ezúttal a Glow termékcsalád minden tagja és a kontúrecset (mily meglepő... :D), de igazából a következő hónap kínálata úgy, ahogy van nagyon tetszik. A híres és közkedvelt bronzosító gyöngyök (a júniusi katalógusban csak 1699 Ft) két új árnyalattal bővülnek (Radiant Glow és Warm Coral), bemutatkozik a multifunkciós bronzosító stift (Nars Multiple hasonmás két színben - Blushing Coral és Glowing Nude színekben, a júniusi katalógusban csak 1299 Ft) és az Ultra Beauty rúzsok Glow verziói (ezek a kedvenceim, gyönyörűek az árnyalatok - Caribbean Coral, Nude Sand és Sunset Pink, a júniusi katalógusban csak 729 Ft), valamint megint lesznek kétvégű szemceruzák (a júniusi katalógusban csak 749 Ft) is, ezúttal három színkombinációban (Pacific Blue, Silver Pearl, Warm Sand).





Az Ideal Flawless termékcsalád is új taggal bővül, méghozzá egy matt hatású folyékony korrektorral (a júniusi katalógusban csak 1299 Ft) és egy matt hatású alapozóval (a júniusi katalógusban csak 1799 Ft). Mind a kettőnek gyenge-közepes fedése van, gyönyörű, természetes hatásúak, könnyed a textúrájúak és a korrektornak praktikus applikátoros kiszerelése van. A smink szekció újdonságai közé tartozik még a lapos kontúrecset (a júniusi katalógusban csak 1999 Ft), ami abból kiindulva, hogy mostanában hogyan teljesítenek az Avon ecsetei biztosan szuper lesz :).




Természetesen júniusban sem maradunk új Planet Spa család nélkül, ezúttal moringafa magkivonatot tartalmazó, revitalizáló termékek kerültek be a katalógusba. A Revitalising Harmony csapat három tagból áll - tusolóhab, arcmaszk és éjszakai gélkrém -, mindegyikük élénkít, frissít, hidratál és tele van antioxidánsokkal (a júniusi katalógusban mindegyik termék csak 999 Ft). Az Avon Naturals is kibővült pár újdonsággal, amiknek egyik fele aloe verát és gyapotkivonatot tartalmaznak és a nyárra való tekintettel kellemesen hűsítenek, nyugtatják, regenerálják és hidratálják a bőrt (hidratáló arcmaszk, hidratáló arckrém, hidratáló arcpermet, a júniusi katalógusban mindegyik termék csak 599 Ft). A másik három újdonság már a testápolási szekciót erősíti és incsi-fincsi egzotikus kókusz és csillaggyümölcs illatuk van (tusfürdő, testpermet és testápoló, a júniusi katalógusban mindegyik termék csak 699 Ft).






Említést érdemel még a Nutra Effects Miracle Glow ultrakönnyű arcolaj, ami öt értékes olajat tartalmaz - babassu olaj (segíti a kollagéntermelést), maracuja olaj (serkenti az elsztántermelést), marula olaj (simítja a bőrt), zöldkávé olaj (hidratálja a bőrt) és lenmagolaj (erősíti a bőr védőrétegét), plusz E-vitamint és aktív komplex-et. A formula könnyed, gyorsan felszívódó, nem tömíti el a pórusokat és éjszakai használatra a legjobb (a júniusi katalógusban csak 1899 Ft).



Az Avon termékeit és újdonságait az avononline.avon.hu oldalon tudjátok megnézni és megrendelni :).

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.