Egzotikus testápolás | Organique & Fa

Ilyenkor a tavasz és a jó idő közeledtével szerintem mindenki szépen lassan félreteszi a nehezebb, édesebb, vaníliásabb/pézsmásabb/pacsulisabb illatú termékeit és előszedi a könnyedebb, frissebb. gyümölcsösebb dolgokat. Így tettem én is, a sok tömény testápoló és tusfürdő a szekrény vagy a fiók aljában pihen és várja az őszt vagy a telet (remélem nem romlanak meg addigra), egzotikus-gyümölcsös finomságaimat viszont elővettem és lelkesen elkezdtem őket használni :).




Fa Coconut Water tusfürdő - 595 Ft

Biztosan több helyen is olvastatok már erről a Fa tusfürdőről, ami nem véletlen, mert szerintem is egy kivételesen kellemes termék, pedig alapjában véve inkább a krémes tusfürdőket részesítem előnyben. Azonban ez a kókuszvízzel megspékelt, mennyei illatú (inkább friss kókuszos) zselés csoda egyáltalán nem szárítja a bőrömet és egy élmény vele tusolni, egy pár perce, persze csak ha behunyom a szemem, tényleg a trópusokon érzem magam. A Fa kínálatában egyébként van sima kókuszos család is, itt már a krémes a tusfürdő és hasonlóan finom, csak édesebb és töményebb illata van. A Fa Coconut Water tusfürdőt minden drogériában és hipermarketben megtaláltok.




Organique Sweet Moments Ajándékdoboz - 4990 Ft (kedvenckremem.hu)

Ha választanom kellene kedvenc gyümölcsöt, akkor az egyértelműen a mangó lenne. Élek-halok a lédús, mézédes finomságért, de az íze mellett az illata is mindig rabul ejt. Az Organique meglepetésként érkezett Sweet Moments dobozkájában lapuló testvajnak és masszázsolajnak pontosan ugyanolyan fantasztikus illata van, mint egy érett mangónak, szóval érthető a rajongásom. A shea vajas balzsamban olyan bőrtápláló és nyugtató összetevők vannak, mint az avokádó, szójabab és szőlőmagolaj valamint az E-vitamin és méhviasz. Az állaga elsőre nagyon szilárdnak tűnik, de kézmelegre azonnal 'olvad' és kellemesen krémessé válik. Mivel rengeteg olaj van benne, azért a beszívódási ideje egy kicsit hosszabb, mint egy normál testápolóé, de cserébe jobban is ápol és hidratál.  A masszázsolajat egy kicsit ritkábban veszem elő időhiány miatt, de ha van egy szabad 10 percem, akkor szívesen kenegetem magam vele, már csak azért is, hogy még tovább érezhessem a csodás mangó illatot :). Az Organique termékeit a Kedvenc Krémem webáruházban találjátok meg ITT.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.