Budget Beauty | H&M Beauty Global Fusion Eye Pot

Anno, amikor kb majdnem egy éve megjelent a H&M Beauty, mint minden más sminkrajongó én is nagyon izgatott voltam, hiszen hihetetlen megújuláson ment keresztül a svéd ruhamárka szépségrészlege. Sajnos itthon vagy csak a webshopban vagy a Vörösmarty téren lévő üzletben lehetett a termékeket kapni és neten nem szívesen rendelek látatlanban sminkcuccokat, a Vörösmarty H&M-et pedig kifejezetten rühellem az állandó tömeg miatt, akik konkrétan meggyalázták már az első napon az összes tesztert. El is ment a kedvem az egésztől egészen mostanáig, ugyanis a nemrég elmentünk a Váci1 H&M-be közvetlenül a nyitás után, amikor még minden érintetlen volt és nem is voltak sokan, vagy csak a hatalmas terület miatt nem lehetett észrevenni a tömeget. Szóval nyugisan és ráérősen szépen átnyálaztam az egész beauty kínálatot és csodás kincsekre bukkantam.



Egyelőre nem estem túlzásba és csak két termékkel jöttem haza, de rengeteg klassz dolgot feljegyeztem a kívánságlistámra:

  • Lush Lip Vinyl (1990 Ft) - OMG... Konkrétan sokkolt ezeknek a szájfényeknek a minősége, félelmetesen jók! Nagyon-nagyon pigmentáltak, tartósak és a textúra is mesés, nem ragad, nem mászkál, kényelmes és szuperfényes. A legnagyobb kedvencem a Milk and Honey, de a Tuscan Blush is gyönyörű. És ne feledjétek, idén a szájfények reneszánszukat élik ;)
  • Conscious Blueberry Lip Balm (1790 Ft) - imádok mindent, ami áfonyás és ez az ajakápoló nagyon jónak tűnik, igazán gazdag és balzsamos a textúrája, isteni az illata és cuki a csomagolása (olyan, mint egy kis temperás tubus). Sajnos a webshopban nem találtam meg, de a Váci1-ben megtalálható.
  • Custom Concealer Trio (2990 Ft) - meglepően kellemes textúrája van ennek a korrektornak, pedig féltem tőle, mert az olcsóbb korrektorok nekem nem szoktak beválni, de ez nagyon megtetszett. A pigmentációja pedig csillagos ötös, mindent eltakar. Az meg már csak a hab a tortán, hogy három árnyalatot kapunk egyszerre, ennyire jó áron.
  • Limitált kollekciók - jelenleg a Global Fusion fut, ez a tavaszi kollekció és tele van csodás, színpompás termékekkel, de nemsokára jön a nyári is, amiben természetesen a bronzos színeké lesz a főszerep. 


És akkor jöjjenek a poszt sztárjai, a Global Fusion krémes szemfestékek! Összesen öt árnyalat kapható belőle, én rögtön kettőt el is hoztam, név szerint a Lemongrass-t és az Aubergine Sheen-t. A csomagolás egyszerű és nagyszerű, plusz még minőségi is, ugyanis a kis tégelyek üvegből vannak, jól záródnak, csinosak és még kis dobozkájuk is van. A minőségük pedig egyszerűen F-E-N-O-M-E-N-Á-L-I-S!!!




A formula különleges, inkább habos-krémes, plusz furán púderes/száraz érzetű, könnyen eldolgozható és rétegezhető, gyorsan száradó és megabrutálisan tartós, de annyira, hogy a sminklemosó kendővel keményen dörzsölni kellett, hogy lejöjjön a kis kacsómról. A pigmentáció csillagos ötös, úgy, ahogy van minden hibátlan a termékkel kapcsolatban. A színek pedig bámulatosan szépek, alig tudtam választani közülük, legszívesebben az összeset elhoztam volna, de egyelőre csak kettőt vettem meg. Az egyik egy számomra megszokott, 'unalmas' természetesebb lilás vöröses barna árnyalat metálfénnyel, a másik pedig egy 'kilépek a komfortzónámból' aranyfényű olívazöld.




Az Eye Pot-okat legegyszerűbben ujjal lehet felvinni a szemhéjra, inkább beütögetve, akár éppenhogy egy minimális színt elérve, akár brutálisan erősen, de rétegezhetjük is őket, sőt simán össze is keverhetjük őket. Plusz akár a strandra is elmehetünk velük, mert tutira nem fog vízzel lejönni. Abszolút kötelező vételnek tartom őket, hiszen nemcsak kiváló minőségűek, de ehhez képest szerintem nevetségesen olcsóak is, mindössze 1490 Ft-ba kerülnek. Szóval csajok irány a Váci1 vagy a H&M webshop (katt IDE) ;).

6 megjegyzés:

  1. Majd meglesem a többi beauty cuccukat is... egyelőre a körömlakkok vettek le a lábamról :). A csillogósaik olyan brutál pigmentáltak egy rétegben, mint a folyékony arany, kb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépek, de én bevallom, hogy sajnálom érte az 1300 Ft-ot, amikor az Essence lakkjai csúcs szuperek és csak 450 Ft-ba kerülnek és szintén vannak elég szép színek a kínálatban :) bár egy-egy különlegesebb darabért talán megéri :)

      Törlés
  2. Meeehhh... annyira nem. A pirosítóik nagyon jók csak a csomagolás gagyi. A testápolós vonalat sajnálom, mert a testradírt imádtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. van most is testradír és elég jó :) de valóban, sajnos a kompaktot minősége eléggé meh...

      Törlés
  3. a lip vinyl nem tartós...legalábbis abban a színben, amiben én vettem....ha más színben az, akkor megint nem jó, mert én pl kifejezetten utálom, ha egy márkánál színenként nagyon eltér a minőség
    szerintem mono szemfestékekből van pár egészen különleges és ez a két pot i eszméletlen szép...ki fogom próbálni valamilyen színben

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem nagyon tartott a világos, de az tényleg nem jó, ha a többi meg nem tart :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.