Új Pupa kedvencek | Like A Doll Compact Powder, Cover Stick Concealer & Two Phase Make-up Remover

Pár hete már beszámoltam nektek a Pupa tavaszi újdonságainak egy részéről ITT, amiket azóta lelkesen tesztelgetek is és sikerült találni közöttük pár kedvencet persze. A legnagyobb kedvencemről, a Vamp! szempillaspirálról majd egy külön posztban szeretnék beszámolni, mihelyst lesz annyi időm valamelyik reggel, hogy végre normálisan be tudjam fotózni a pilláimat... Rémálom a fényviszony a lakásban mostanában... Inkább jöjjenek az éppen aktuális Pupa favoritok!



Two Phase Make-Up Remover - 3890 Ft

Igazából mind a három kipróbált lemosó nagyon jól szuperál, mégis a kétfázisú lett a kedvencem. Az olajos lemosógél szuperül lehoz mindent, még a szemről is, ráadásul nagyon puha lesz utána a bőr, de zuhany alatt nem szeretem használni, mert száraz bőrre kell felvinni és mire eljutok az arcom megtisztításáig, már régen vizes vagyok mindenhol. De egyébként meleg szívvel ajánlom kipróbálásra. A lemosótej is hasonlóan szuper, csak számomra óriási macera a használata, de ha valaki az ilyen megoldásokat szereti, akkor érdemes egy próbát tenni vele. A kétfázisú lemosót viszont imádom, ezzel szedem le mindig a maradék szempillaspirált vagy a nagyon ragaszkodó rúzsokat, illetve ne nevessetek, de fotózás/swatcholás után is mindig út veszem elő. Még a vízálló sminket is pikk-pakk eltávolítja és nem is kell sok belőle. Love :).




Cover Stick Concelaer - 2990 Ft

Mostanában szeretek egy kicsit vékonyabb alapozókat, színezett hidratálókat használni, de sajnos a piros foltjaim miatt minden esetben szükségem van mellettük valamilyen krémes, jól fedő korrektorra. A Pupa kis stickjei pedig pont ilyenek. A formula eszméletlenül finom, lágy és könnyen eldolgozható, de akár rétegezhető is és tartós, a fedése pedig pont megfelelő, se nem túl sok, se nem túl kevés. A kiszerelése nagyon praktikus és kényelmes, ideális táskába dobásra :). A létező 5 színből kettőt kaptam tesztelésre, a 001-es legvilágosabbat, ezzel javítgatom a hibákat, esetenként a sötét karikákat, és a 003-as legsötétebbet, ezzel pedig kontúrozni szoktam. 





Like A Doll Compact Powder - 3990 Ft

Mint, ahogy a neve is sejteti, ez a kis kompakt púder bizony igazi porcelánbabává változtatja az ember lányát ;). Fedése nem nagyon van, tökéletes tehát fixálásra alapozó vagy bb krémek fölé. A finise gyönyörű bársonyos matt, a formula pedig nagyon lágy, szinte már-már krémes és hála a jó égnek nem szárítja a bőrt, szóval dehidratált társaim is bátran használhatják. Akár a mellékelt puffnival, akár BeautyBlender-rel akár ecsettel is fel lehet vinni a bőrre, a sminket pedig bőrtípustól függően egész napra tartóssá teszi (nyilván nagyon zsíros bőrűek esetében tanácsos javítani napközben). Simán alázza nálam a MAC Studio Sculpt púdert (ami egy idő után kőkemény lett...).



A teljes Pupa termékkínálatot a pupamilano.hu oldalon tudjátok megnézni :)

7 megjegyzés:

  1. Szuper, hogy végre van creme contour stick elérhető áron Magyarországon is (itthon csak a bobbi brown-nál láttam)Ha elfogy a jelenlegi amit használok akkor ki fogom próbálni. És valószínűleg a lesmosók közül is választok egyet.
    Nagyon meg vagyok elégedve a pupa termékeim nagy részével (pl. a szájcerkák simán vannak olyan jók, mint a MAC), remélem nem vonulnak ki az országból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát én is remélem, hogy maradnak, eszükbe se jusson elmenni :D és szerintem is van amiben simán verik a MAC-et és jók az árak is :)

      Törlés
  2. Nagyon klassz kis dolog!:) Tudja valaki mikor lesz az essence új kiadása elérhető?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egyik már kint van a Müllerben, az az ápolós valamilyenes, nem jut eszembe a neve :D amiben ilyen ajakolajok is vannak meg kézkrémek meg ilyesmik :D

      Törlés
    2. Nagyon jó és tartós a PUPA

      Törlés
    3. Nagyon jó és tartós a PUPA

      Törlés
  3. Tudom hogy beragadt lemez vagyok, de kapható már nálatok a sütis ecsetmosó? Megvenném magamnak tavaszi ajándéknak :D -bodri

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.