Sminktrendek 2016 | The New Nude

Elérkeztünk a 2016-os sminktrendeket bemutató sorozat utolsó részéhez és persze a legvégére tartogattam a kedvencemet, a The New Nude-ot. A nude sminkek, színek valószínűleg már soha nem fognak kimenni a divatból, hiszen biztonságosak, könnyű velük dolgozni, mindenkinek jól állnak, kifinomultak, elegánsak, de tudnak lazák és egyszerűek is lenni. Időről időre azonban változnak egy kicsit, egészen eddig inkább a matt természetes árnyalatok voltak a legtöbbet a reflektorban, azonban most eljött az ideje a fényesebb verzióknak, amik egy kicsit glamúrosabbá, érzékibbé teszik a sminket.



A Park Avenue most is volt olyan kedves és hagyta, hadd válogassam ki a szortimentjükből a New Nude sminkhez szükséges darabokat. Fontosnak tartom, hogy egy ilyen makeuphoz legyen egységes és a lehető legtökéletesebb az alap, de úgy, hogy mindez ne tűnjön művinek, így inkább a vastag alapozás helyett, egy könnyű, természetes alapozót és egy bőrtökéletesítő primert használjunk. A  Mat&Soft Make Up Base szépen mattít és finomítja az apró vonalakat, pórusokat, ráadásul illatanyagmentes. Mellé pedig nagyszerű választás a Mineral Mat&Cover alapozó (zsíros bőrűeknek, 2290 Ft) vagy az Illuminating Cream (száraz, normál bőrre). Az orcákra természetes árnyalatú pirosító (Blush 02, 1990 Ft) vagy bronzosító (Terra Powder 04, 2990 Ft) kerüljön.



A szemekre jöhetnek a csodásabbnál csodásabb fényes barnák, nude-ok, én most ezekkel a színekkel nem tudok betelni és nagyon nehéz volt a három kedvencemet kiválasztani. Világos matt alapnak a 02-es Milky Peach-nél (1990 Ft) tökéletesebbet el sem tudok képzelni, erre jöhet a szaténfényű 11-es Brown (1990 Ft) vagy a hipoallergén vonalba tartozó 06-os fényesebb taupe Moka (2190 Ft). A szemsmink megkoronázásaként pedig akár egy tusvonalat is húzhatunk (Liquid Eyeliner Pen, 2990 Ft).




És végül jöjjön a smink fénypontja, a legkedvencebb részem, a rúzsok és a szájfények. Ne felejtsük el, hogy most minden ragyogóbb, fényesebb! Ha nem szeretnénk csak emiatt fényesebb nude rúzsokat beszerezni, akkor egy áttetsző szájfény a megoldás! A Park Avenue Lipgloss, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam, nem ragacsos egyáltalán, finom sütike illata van és gyönyörű vizes hatású fénye van. Persze a színezett verziók sem rosszak, elég csak egy pillantást vetni a swatch-ra (01-es árnyalat, 2190 Ft). A rúzsok közül nem csak egy tökéletes nude-ot (06 -os, 2190 Ft), hanem egy rózsaszínesebb és egy nagyon világos bézsesebb darabot (20-as és 02-es, 2190 Ft) is beválasztottam a csoportba.






Nektek melyik trend tetszett a legjobban???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.