Újdonság | Avon augusztus

Nemsokára itt az augusztus és vele együtt az Avon legújabb kampánya/katalógusa, amiben megint csupa izgalmas termék vár ránk. Kezdjük is a sort az illatokkal! Három új parfüm mutatkozik be a következő hónapban, az első a Femme Icon, ami egy extrán nőies, csábító kompozíció (virágos-fás-pézsmás) rózsával, piros gyümölcsökkel és pacsulival, a második a Today Tomorrow Always Daydream, ami egy könnyed, romantikus illat (virágos-fás-friss), jázminnal, gardéniával és mézzel, míg az utolsó az Aqua (ennek lesz férfi változata is), egy hűsítő vizes aroma kék lótusszal és pézsmával.

Today Tomorrow Always Daydream - 4799 Ft

Aqua - 2999 Ft & Femme Icon - 3299 Ft


Számomra ismét a sminkek a legérdekesebbek, különösen a 3-in-1 pirosító-kontúr-highlighter paletta tetszik a legjobban, de szívesen kipróbálnám a Luxe színezett balzsamokat is, amik teltebbé és simábbá teszik az ajkakat (összesen négy árnyalat, plusz SPF15). De nem tűnnek rossznak a 3D rúzsok (13 árnyalatban lesz kapható, plusz SPF15) és szájfények (5 árnyalat, A, C, E vitamin) sem, de a Glow darabok megint viszik itt is a pálmát, idén gyönyörű színekben érkeztek ezek a termékek (két csodás szájfény). A körömlakkok rajongói is örülhetnek, hiszen öt különleges 'csipke hatású' fedőlakk is szerepelni fog az új katalógusban.

3D Rúzs - 939 Ft & 3D szájfény - 939 Ft






Luxe Színezett Ajakápoló - 1399 Ft

Glow Szájfány - 999 Ft

3 in 1 Arcpír+Bronzosító+Highlighter - 1899 Ft

Magic Effects Lace - 899 Ft

Magic Effects Lace - 899 Ft


Az arcápolási és testápolási termékek is bővülnek, az Anew termékcsalád például három új lemosóval és szemráckrémmel, a Nutra Effects vonal pedig szintén egy szemkörnyékápolóval, ami gránátalmamag kivonatot tartalmaz, míg a Naturals egy rózsás arcvízzel erősíti a felhozatalt. A Skin So Soft pedig egy zuhanyzás közbeni testápolóval jelentkezik.

Skin So Soft Zuhanyzás Közbeni Testápoló - 799 Ft & Naturals Rózsás Frissítő Arcvíz - 499 Ft

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színei vannak a rúzsoknak, a színválasztás különösen jó most! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is tudnék válogatni közülük, ami ritka az avon rúzsoknál :)

      Törlés
  2. Mit tud egy 3D rúzs? :o csak én nem értem a lényegét... :D esetleg csak el kellett nevezni valahogy ˇˇ a listából egyébként a 3in1 kontúrozós dolog tetszett meg egyedül, bár eddig a legtöbb avon termékem csalódás, úgyhogy... talán mégis kihagyom :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem volt a kedvenc márkám, de egészen jók mostanában a termékeik, tényleg fejlődtek szerintem és ár/érték arányban is okésak :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.