TESZT | L'Oréal Mega Volume Miss Manga Punky

Jajj, de vártam már, hogy kipróbálhassam ezt a szempillaspirált! Nagyon szerettem az eredeti verziót és amikor megláttam, hogy a Punky-val még drámaibb pillákat lehet festeni, nem volt kérdéses a tesztelése. Legnagyobb szerencsémre a legutóbbi L'Oréal bloggertalálkozón kaptunk egyet és én egyből rá is vetettem magam. A poént nem lövöm le előre, olvassatok tovább :).




A Miss Manga Punky csomagolása csak színében tér el az első kiadástól, a metál pink színt metál lime-ra cserélték. Belül már annál nagyobb a változás, hiszen ezúttal szilikonszálacskás kefét kapunk, ami direkt úgy lett kialakítva, hogy - nem megijedni - összetapassza kicsit a pillákat. Vagyis akinek a hideg futkos a hátán a műhatású, pókláb pilláktól, az inkább lapozzon...



Én szerencsére pont emiatt szerettem bele ebbe a spirálba, nekem ugyanis kifejezetten tetszik ez a hatás. Szerintem nagyon látványos, hosszú pilláink lesznek tőle, a kefe jó sok festéket visz fel rájuk, ettől lesz picit szokatlanabb a látvány. Jó vele dolgozni, szuper, hogy elvékonyodik a vége, így könnyű vele a rövid, nehezen elérhető szálakat is kifesteni. A festék sűrűbb textúrájú, tartós formulájú, egész nap szépen bírja, nem pereg, nem mászkál. Nálam telitalálat ez a darab és nagyon szívesen ajánlom is kipróbálásra, bár tudom, hogy nem mindenkinek lesz a kedvence és sokan ódzkodnak az ilyen spiráloktól. 



L'Oréal Mega Volume Miss Manga Punky
Elérhetőség: drogériák
Ár: 2999 Ft

9 megjegyzés:

  1. Húúú... nekem tényleg kicsit sok ez a spirál, viszont a keféje sokkal jobban tetszik mint az előző verzióé. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a sors,hogy pont erről írtál :D Ma nézegettem,nálunk az egyik boltban akciós,meg is lepődtem,hogy komoly 2,50 euroba kerül.De nem vettem meg,mert fogalmam sem volt,hogy milyen.Erre most ülök a gép előtt,és ezt nézem :D
    Hát holnap futok vissza a boltba.Köszi!!!!

    VálaszTörlés
  3. @Yndre: mind a kettőé elég szuper, de valahogy ez nekem is jobban bejön :)

    @Mdollas Nails: az valami nagyon durva akcióban van akkor :) remélem neked is tetszeni fog :)

    VálaszTörlés
  4. Hű elég komoly hatása van ennek a spirálnak! :O Nem rossz :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. @Dora & Zsofi: hát nem ;)

    @Mia: nekem rögtön a kedvencem lett :) Egy tipp mindenkinek: várjátok meg míg jönnek a kuponos napok ;) plusz minden hónapban van müller szombat ;)

    VálaszTörlés
  6. A drámai hatás tetszik, csak ne ragasztaná össze ennyire a pillákat. Bár gondolom ez a lényege, de én inkább az olyan spirálokat szeretem, amik dúsítanak, jó erős feketék, viszont a pillákat külön választják. Mondjuk rajtad nagyon tetszik ez a spirál is, csak magamon kicsit sok lenne.

    VálaszTörlés
  7. most éppen egy olyan spirált tesztelek, ami neked tetszene :D nemsokára lesz a blogon is, szuper darab!!! ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.