Villámteszt | Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel & Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Ha arcápolásról van szó, akkor a Clinique az egyetlen igazi biztos pont az életemben. Eddig szinte minden termékük nagyszerűen bevált és biztos lehetek benne, hogy egyikük sem fog allergiás reakciókat kiváltani. Most két, viszonylag új terméket szeretnék nektek bemutatni egy-egy gyorsteszt keretein belül.






Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel



Korábban ennek a kis pattanáskezelőnek a normál verzióját használtam, de gondoltam, hogy teszek egy próbát ezzel az erősebb formulával. A hatóanyaga a szalicilsav, ami segít lehúzni a csúnya pattikat és nyugtatja is a bőrt. Egész arcra ajánlják, de szerintem az iszonyatosan sok lenne és nagyon szárítaná a bőrt, viszont lokálisan használva csodákra képes. Nekem egy-két applikáció után segít és szinte nyomtalanul eltünteti a kis piros pattanásokat. Nagyon szeretem, csak dicsérni tudom. (5900 Ft, 15 ml, lokálisan használva, nem mindennap akár egy évig is elég)


Dramatically Different Moisturizing Lotion+



A sárga hidratáló még hidratálóbb verziója, miniben. Nagyon örülök annak, hogy ilyen kicsike, próbaméretű termékei is vannak a Clinique-nek, mert így nem kell megkockáztatni a tizenezreket, ha esetleg nem válik be valami. Nem volt már ez a krém sem ismeretlen előttem, évekig használtam régebben és most megint kedvet kaptam hozzá. Amíg lázasan, betegen feküdtem itthon csontszáraz arccal igazi életmentőnek bizonyult, hiszen noha nagyon könnyed és gyorsan felszívódó a textúrája, hihetetlen mértékben hidratálja és hozza helyre a bőrt. Azóta is mindennap használom és szerintem jön velem haza a nagy kiszerelésű is. (1900 Ft, 15 ml, napi egyszeri használat mellett egy hónapig kitart)


3 megjegyzés:

  1. És hogy lehet törzsvásárlói kártyát kapni?köszi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nevtelen, hova szeretnel torzsvasarloi kartyat?

    A Clinique termekek nalam is biztos pontot jelentenek. A Pore minimizer Instant perfector, a golyos dezodor, szemhejpuder,DDM gel, stb

    VálaszTörlés
  3. @Névtelen: ha jól tudom bizonyos összeg felett kell vásárolni és akkor automatikusan jár (sajnos a pontos részletekre nem emlékszek, mert nekem már nagyon régóta megvan, de a facebook oldalukon biztosan tudnak segíteni :))

    @Mia: nekem a turnaround :) a legjobb arckrém és hámlasztó a világon :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.