TESZT | Avon Ultra Colour Indulgence Lipstick - Red Tulip, Pink Blossom, Tawny Rose & Honey Flower

2:30 du.
Nem tudom, hol kezdjem ezt a tesztet... Mert igazából egy mondatból is állhatna ez a poszt, de azért az kicsit durva lenne. Szóval kezdem ott, hogy nagyon régen nem próbáltam már sminket az Avon-tól és ha nem jön a felkérés, hogy teszteljem le ezeket a rúzsokat, akkor még sokáig nem is rendelek semmit a katalógusokból. De aztán megjött a kis csomagom és minden megváltozott.





Az Indulgence Lipstick speciális, gél alapú textúrával rendelkeznek, ami a nagyszerű pigmentáció mellett hidratálást is biztosít az ajkaknak. Összesen 20 árnyalatban kapható. A rúzsok papírdobozban érkeznek, ezen megtalálható minden információ, amire csak szükségünk lehet a termékkel kapcsolatban. A tok fényes, erős fekete műanyagból készült, ezüst díszítő csíkkal és nagyon jól záródó kupakkal. Szép, egyszerű és elegáns, valahogy már a külső is sejteti, hogy mi rejtőzhet belül.



Nekem négy árnyalatot volt szerencsém kipróbálni a húsz közül:

  • Honey Flower: gyönyörű bézses nude
  • Tawny Rose: igazi my lips but better rúzs, picit pirosasabb nude szín
  • Pink Blossom: meleg tónusú csodás pink, tökéletes tavaszra és porcelánbabás, finom, friss sminkekhez
  • Red Tulip: nagyon élénk, hideg tónusú pinkbe hajló piros




Kezdem a rosszal: a nagyon durván krémes textúra miatt a piros színt rémálom hibátlanul felvinni az ajkakra, mert egyszerűen rettentően 'csúszkál'. Viszont a többi egy álom... Fantasztikusra sikerültek ezek a rúzsok, el sem hittem, amikor kipróbáltam a többit, hogy az Avon ilyet is tud. A textúra fantasztikus, nagyon finom és krémes (pici hátulütője, hogy nem a legtartósabb), megfelelően pigmentált, a finise nagyon természetes, nem túl fényes, az illata pedig nagyon kellemes, friss és gyümölcsös, nem a megszokott édes/vaníliás. De igazából, ami a legjobban tetszik bennük, az az, hogy elképesztően hidratálják az ajkakat. Komolyan olyanok, mint egy ajakápoló erős színnel. Imádom őket és kész! Ráadásul az áruk is nagyon baráti, szóval rendelésre fel csajok, ezeket a gyönyörűségeket kár lenne kihagyni!



Avon Indulgence Lipstick
Elérhetőség: Avon webshop
Ár: eredetileg 1649 Ft, de most csak 939 Ft

14 megjegyzés:

  1. Jól hangzik. A piros és a rózsaszín annyira nem tetszik, de a másik kettő nagyon az én színem :) Pont a hidratáló, természetes színű rúzsokat szeretem, nem baj, ha többször újra kell kenni.

    VálaszTörlés
  2. A minták alapján valószínűleg a Royal Peony tuti hazajön velem, olyan gyönyörű érett barack színe van :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik, bár az első mondat után épp az ellenkezőjére számítottam :)
    Azt hiszem a Tawny Rose-t megrendelem én is!

    VálaszTörlés
  4. Nekem annyira nem jött be , a daffodi petal (asszem, mert nincs a csomagoláson árnyalat név ) van meg. Gyönyörű a színe, de szinte bárhogy kenem csíkos lesz, próbáltam simán, ecsettel és az ujjammal egy és több rétegben is. Akkor a legszebb ha az ujjammal kicsit át megyek rajta, de míg beérek a suliba( 45 perc)nem az , hogy szép egyenletesen kopik, hanem ronda csomós lesz, és ügye nem túl higiénikus kézzel kenegetni úton-útfélen.

    VálaszTörlés
  5. @Audrey80: a piros nekem sem lett a kedvencem, de a többi csodás, szerintem érdemes vele próbát tenned ;)

    @Mea: az is de széééép :)

    VálaszTörlés
  6. @PAncsi: nekem az a kedvencem, a minták alapján féltem először tőle, de meseszép és szerintem mindenkinek jól áll :)

    @Viki: de káááár :( nekem egyikkel sem volt ilyen problémám, úgy látszik árnyalattól függ a minőség néha

    VálaszTörlés
  7. Én meg pont a Red tulip-ot akartam megrendelni, mert olyan szép színe van...és szerintem még meg is rendelem valamikor "ajakápoló" címszóval, de az írásod alapján nem győzött meg, szóval előtte még utána nézek alaposabban, hogy az én bőrtípusomhoz tartozó emberek mit mondanak rá. :)
    (Egyébként nekem a Red Dahlia van meg, de még nem volt lehetőségem kipróbálni sajnos...:()

    VálaszTörlés
  8. @ Lolly: Talán majd kapnak második esélyt , de az avon másik új rúzsa ( ultra beauty) egész jól teljesít, előbb azokat szerzem be. Na meg ott van a hőn állított MAC is, egyszer azt is ki kéne próbálnom.

    VálaszTörlés
  9. Nekem a Honey Flower van meg belőle egyelőre, és nagyon szeretem, mert bár engem a többi rúzsuk is hidratál, ennek még az illata is csodás :-)

    VálaszTörlés
  10. éppen most kentem magamra :) nekem az egyértelmű kedvencem a négy közül :)

    VálaszTörlés
  11. De szépek, főleg a Pink Blossom!

    VálaszTörlés
  12. Nekem a Daffodil Petal volt meg, de nem szerettem. Maga a szín szép volt, igazi tavaszi/nyári vidám rózsaszín, de bárhogy kentem és hiába hidratáltam alá, csúnya foltos volt. Mintha nem fedne egyenletesen. Tovább is adtam, mert számomra használhatatlan volt. Sokszor csalódtam már az Avonos rúzsokban, mindig meg is fogadom, hogy nem veszek többet, persze aztán elcsábulok egy újabb színre. De szerintem nem jó minőség: hajlamosak elcsúszkálni és nálam a tartósságuk is nulla...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de kár :( nekem ezek az árnyalatok nagyon beváltak, szépek voltak egy rétegben is és olyan kényelmes viselet mindegyik :) lehet, csak a szín nem volt okés, előfordul, hogy bizonyos árnyalatok makacskodnak

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.