TAG | Instagram

8:51 du.
Nagyon-nagyon szeretem az Instagram-ot, szerintem az egyik legjobb közösségi platform, mert gyorsan átnézhető, a vizuális beállítottságúaknak kész főnyeremény, nagyszerű inspirációkra lehet rálelni és még sorolhatnám. Ezért is örültem, amikor ráleltem erre a tag-re Carmenesque-nél (az övét ITT olvashatjátok), gyorsan válaszolgattam én is. Ó és persze kövesetek instán: instagram.com/lolly05tmua/ ;)! Ja és várom a véleményeket az Instagram-ról!

1. Mi az instagram felhasználóneved? lolly05tmua, don't even ask...

2.Mikor csatlakoztál? 2012 március elsején. Most már ezek szerint, több, mint három éve... OMG

3. Melyik volt az első képed, amit feltöltöttél? Egy selfie :D. Gondoltam jó bemutatkozó kép lenne... Még Amerikában voltam, ott láttam-hallottam először az instáról és nagyon megtetszett, ráadásul egy menő telefonom volt akkor, szóval még normális képeket is tudtam csinálni. Néha...



4. Milyen gyakran posztolsz képeket? Amilyen gyakran kedvem van hozzá. Van olyan időszak, amikor legszívesebb 10 percenként kiposztolnék valami hülyeséget, van, amikor három napig nincsen kedvem hozzá. De a feedemet mindig lecsekkolom.

5. Melyik a legrosszabb fényképed, amit feltöltöttél? Na, ez jó kérdés... Abból az időszakból, amikor nem volt normális telefonom biztosan van jó pár, de különösen rosszra nem emlékszek. Inkább értelmetlenekre. Frissítés: 5 perc keresgélés után találtam egy borzalmas életlen képet a Lime Crime régi kis primer mintájáról. Totálisan nem lehet látni, hogy mi is van a fotón...



6. Melyik kép rendelkezik a legtöbb lájkkal? Ezt meg lehet valahogy keresni????? Fogalmam sincsen... Általában a selfiek és a haul képek kapnak a legtöbb lájkot, de szerintem 80-100 között volt eddig a legtöbb.


7.Milyen típusú felhasználókat követsz? Főként sminkes/körmös blogokokat, kozmetikai márkák hivatalos oldalait, ilyesmiket. Semmi különös. Ja meg Lady Gaga-t és Cheryl-t a hírességek közül. Igazából nagyon keveseket követek, nem tudnám megmondani, hogy miért... Nekem talán elég az, ha tudok a kis sminkes meg körmös újdonságaimról :).

8. Privát vagy publikus? Nem sok értelme lenne egy blognak privát instagram oldalt csinálni... De ha lenne személyes account-om, az is publikus lenne.

9. Melyek a kedvenc képeid amiket posztoltál? Mindenképpen azok, amikhez valami nagyon kellemes érzés/élmény társul. A tükrös selfiet azért szeretem, mert soha nem néztem ki még olyan jól mint akkor (és azóta sem...). A Back To The Future Delorean képet meg azért, mert fantasztikus volt elvinni hugit meg magamat önerőből Orlando-ba a Universal Studio-ba. A kiskutyáimról készült akármelyik fotót is idesorolhatnám, de igazából #sorrynotsorry, de egy rólam készült a kedvencem, amin egy plüss unikornist ölelek a teszkó kellős közepén. Az a kép nagyon én vagyok, és nagyon-nagyon jó érzés, hogy van rólam egy olyan fotó, amin tényleg 'én' vagyok. Meg egy unikornis.



10. Mi volt a legutóbbi frissítésed? Amikor írtam ezt a bejegyzést, akkor éppen a Catrice legutóbbi trendkiadásának egyik gyönyörű lakkjáról tettem ki képet.


11. Milyen típusú képeket posztolsz? Én aztán mindenfélét :). Leggyakrabban persze sminkekről, új termékekről, körömlakkokról, de vannak tájképek is, kutyusaimról és a cicánkról jó pár, meg természetesen sok kajás kép, mert - mint ahogy az látszik is - nagyon szeretek enni. 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ezeket a posztokat olvasni. (-: Én elég későn keveredtem az instára, mert nem volt olyan telefonom. Symbian-fanatikus voltam 2005-től tavalyig csak az az oprendszer érdekelt, így tavaly regisztráltam, de rövid időn belül nagyon megkedveltem, talán, mert én is vizuális vagyok......
    http://iconosquare.com oldalon tudsz statisztikákat nézni. (-:

    VálaszTörlés
  2. A kiskutyád irtó aranyos, meg az egyszarvús képed C: Valahogy nekem az insta nem jött be, mondjuk főleg mert minden képem ronda lett, vagy nem fér be a négyzetbe :D Lehet nekifutok még egyszer...

    VálaszTörlés
  3. @Myrkky: köszönöm, megnézem az oldalt :)

    @Lies: babám a legcukibb :P szerintem szórakozz vele, ha ráérsz, ha ráérzel az ízére imádni fogod :)

    VálaszTörlés
  4. azért azt elmondanám, hogy most is jól nézel ki (pár hónapja legalábbis mindenképp, mikor a kézbalzsam átvételének okán találkoztunk, és nem hinném, hogy azóta drámaian változott volna a helyzet)

    VálaszTörlés
  5. @jikka: jajjj, hát örülök, hogy te így látod, én sajnos nem, de dolgozok az ügyön :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.