TESZT | NYX Hot Singles Eye Shadow - Flustered

Amióta megjelent és rögtön el is fogyott (azóta sincs készlettöltés...) a Lime Crime Venus palettája, azóta meg vagyok veszve a bordós szemhéjpúderekért. Keresek is folyamatosan nekem tetsző darabokat, de sajnos nagyon silány a felhozatal ebből az árnyalatból, meg ugye, ha egyszer bekattan az eredeti, arról nehéz lemondani. Nem fogok róla persze, türelmesen várom, hogy megint lehessen kapni, de addig is be kellett valamivel töltenem a lelkemben tátongó űrt, így addig mentem, amíg rá nem találtam egy kis pótlékra.




Már a neten kinéztem ezt a NYX dzemhéjpúdert, de sajnos a Müllerben elég gyér a felhozatal és persze ott nem találtam. Végül a véletlennek köszönhetően, amikor betértem az Arénában lévő Pink Beauty üzletbe rábukkantam egy utolsó darabra belőle és rögtön elhoztam, tesztet híján is. A NYX Hot Singles Eye Shadow-k csomagolása nagyon hasonlít a MAC mono-kéra, ugyanakkora a méretük, csak az előbbi fényes fekete és a zárópöcökje vagy milyen egy cuki masnit formáz. Az angol tudnivalók alul vannak egy matricán, míg a magyar infók egy lekaparhatatlanon a pot oldalán. Aranyos, egyszerű, nekem nagyon tetszik ez a stílus.



Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlít a MAC -re, hiszen minőségben a NYX simán utoléri drágább társait. A szemhéjpúder textúrája nagyon kellemes, puha, egyáltalán nem porzik, nagyon könnyű satírozni, tetszés szerint építhető és a pigmentációi magáért beszél: a swatch képen alap nélkül, egy rétegben látható. Kifogástalan, csillagos ötös, imádom és a színét még nem is említettem. A Flustered a márka leírása szerint egy gyöngyház rozsdavörös árnyalat, szerintem pedig nagyjából igazuk van, bár inkább szaténosan fényes és bordóba hajlik a szín. Egyszerűen álomszép, ráadásul elég közel áll a Marsala-hoz, szóval nagyon menő is idén, meg egyébként is.



Tippek:
  • nagyszerű választás kék szemhez
  • párosítsuk natúr, matt színekkel (bézs, fekete, szürke, taupe) vagy babakékkel (nagyon ütős kombináció)
  • elsatírozva meglepően visszafogott tud lenni, hétköznap is megállja a helyét
  • szolid arc és ajak illik leginkább hozzá



Csaj ajánlani tudom a NYX szemhéjpúdereit, csodás a minőségük és nagyon sok színben kaphatóak, bár hozzánk nem hozták be mindet sajnos, de a Müller-Pink Beauty-Alveola hármasban a legtöbbet azért megtalálhatjuk.


NYX Hot Single Mono Eyeshadow - Flustered
Elérhetőség: Pink Beauty, Alveola 
Ár: 1990 Ft

11 megjegyzés:

  1. Látom, Nálad is befészkelte magát a Marsala-trend :D Én is odáig vagyok meg vissza, egy Maybelline Color Tattoo és egy Sigma krémes szemhéjpúder már ott figyel a polcomon, ebben a színben :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. a color tattoo jó ebben a színben??? mert ha igen akkor beruházok rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár óra alatt összegyűlik sajnos a CT a ráncokban, azonban nekem kissé olajos a szemhéjam, így nehezített a terep a Color Tattoo-nak :)
      Pusza: Reni

      Törlés
  3. Nekem így a potban nagyon tetszik, de félek, hogy nekem nem állna jól ez a szín. Szerintem úgy néznék ki mint akinek jól begyulladt a szeme... :) De ettől függetlenül maga az árnyalat nagyon bejön. :D

    VálaszTörlés
  4. nem szabad közvetlenül kontúrvonalra felvinni és akkor nem lesz gyulladt szem hatása ;)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a szín, de csak másokon, én valahogy megragadtam a natúr színeknél...:D Viszont egy marsala színű Revlon lip butter vagy kabát bármikor jöhetne. :P

    VálaszTörlés
  6. én matt rúzsra vadászok ebben a színben :D

    VálaszTörlés
  7. na, nekem is ez a bajom velük :(

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon birizgálja a szín a fantáziám. Sminket láthatunk majd vele?

    VálaszTörlés
  10. igyekszek majd sminket is csinálni, persze :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.