Újdonság | Guerlain Les Tendres Spring Collection 2015

Egy kicsit tényleg szerelmes lettem, amikor megláttam a Guerlain új, tavaszi kollekciójának egy sztárját - sőt A sztárját - a meseszép Angelic Radiance elnevezésű Météorites Perles de Blush gyöngyöcskés pirosítóját. Igazi, tökéletes barokkos giccs, cuki kis puttócskákkal (ez külön vicces, mert a kis kövér kutyuskámat mindig puttócskának hívjuk), ornamentikus mintával, virágokkal, a lehető legcukibb halvány rózsaszín színben. És ez még csak a külseje. Belül három különböző árnyalatú gyöngyöcskét található, ezek összekeveredve egy egészséges rózsás pírt biztosítanak az orcáknak. Igazából emellett a csodadobozka mellett eltörpül a többi termék, bár a Météorites Baby Glow 'áttetsző alapozó' is nagyon tetszik azért. A kollekció színei finomak, lágyak, de azért észrevehetőek, amolyan füstös pasztell jellegűek, tökéletes tavaszi hangulatot árasztanak.  A Les Tendres hamarosan kapható lesz nálunk is. 



Écrin 4 Couleurs - Les Nuées

Écrin 4 Couleurs - Les Précieux

Météorites Baby Glow Light-Revealing Sheer Makeup SPF25

Météorites Compact - Meium

Météorites Compact - Clair

Météorites Compact - Doré

Météorites Perles de Blush - Angelic Radiance

KissKiss Shaping Cream Lip Colour - Rosy Silk

KissKiss Shaping Cream Lip Colour - Peach Satin

Colour Laquer - Baby Rose


Nektek hogy tetszik???

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Csajos, rózsaszín, és elegáns. *.*

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem igazán jön be ez a kollekció, a Météorites pirosítón kívül szerintem kicsit lapos lett az összeállítás. Persze cuki, meg rózsaszín, de semmi extra a külcsínen kívül. Viszont ez a pirosító tényleg tetszik, még a megvásárlása is felmerült bennem, de nem túl pozitív teszteket olvastam róla (pl. gagyi papírdobozban van, nem praktikus, a klasszikus Météorites gyöngyökhöz képest fele akkora a kiszerelése, de az ára ugyanaz) úgyhogy inkább kihagyom, szerintem ez inkább csak gyűjtői darab.

    VálaszTörlés
  3. igen, sajnos én is néztem, hogy nagyon picike és elég drága ugye, de hát olyan szép :D az a baj, hogy imádom az ilyen mintákat, de remélem azért sikerül megálljt parancsolni magamnak :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.