TESZT | Maybelline SuperStay Better Skin alapozó és korrektor

Még márciusban kezdtem el tesztelni nagy reményekkel a Maybelline új alapozóját és korrektorját, amik a SuperStay családhoz tartoznak. A Better Skin termékek lényege, hogy a tartósság mellett egészséges arcbőrt is biztosítsanak. Fáradt, fakó, egyenetlen bőrre fejlesztették ki és a leírása alapján már a használatának első percétől elkezdi kifejteni a jótékony hatását. Jól hangzik nem igaz? Lássuk igaz-e.




A csomagolás mindkét terméknél teljesen rendben van, nem lehet panaszom semmire. Az alapozó üvegben van és pumpás, ez a lehető legjobb megoldás, hiszen egyszerű és higiénikus is. A korrektor tubusos, erre is ugyanazokat tudom mondani, mint az alapozóra. Mind a kettőn fel van természetesen tüntetve minden hasznos információ.



Jöjjön először a korrektor, mert a jóval akarom kezdeni. A színe a legvilágosabbnak sem tökéletes sajnos, picit túl bézses a bőrömhöz, de alapozó alatt észrevehetetlen és igazából más hibája nem is nagyon van. Az állaga nagyon jó, nem folyik, lágyan krémes a textúra. Szépen fed, a kisebb és közepes bőrhibákhoz egy rétegben is elég, a nagyobbakra èpíteni kell egy picit, de megbírkózik a legádázabb pattikkal is. A tartóssága is jó, ha egy teljes napig nem is makulátlan, de 8 órát kibír. A pórusokban nem ül meg, szép, egyenletes bőrfelszínt biztosít. Szóval jó kis darab, érdemes tenni vele egy próbát, ha olyan helyen jártok/éltek, ahol lehet kapni. Sajnos magyarországi megjelenésről nem tudok egyelőre.




Maybelline SuperStay Better Skin Skin Perfecting Concealer
Elérhetőség: külföldi drogériák
Mennyiség: 11 ml
Ár: 8.99 euró



Legnagyobb bánatomra az alapozó nem vált be annyira, mint a korrektor. A formulájával, a fedésével és a használatával nincsen probléma, hiszen kellemesen krémes, közepes, de természetes hatású a fedése és szépen terül a bőrön. Viszont a felvitel után pár órával elkezd iszonyatosan megülni a pórusokban és nagyon csúnya lesz. Hiába a fixáló vagy mattító púder. Ráadásul az ígértekkel ellentètben nem igazán javított a bőrképemen sem, nem tűnt sem ragyogóbbnak, max az olajtól és hidratáltabbnak sem éreztem. Nagy kár érte, mert egyébként olyan jónak ígérkezett ez az alapozó a magas fényvédelemmel, az illatanyagmentességgel és a speciális formulával. Mondjuk lehet, hogy kevésbé zsíros bőrűeknek beválna :).

Korrektor és alapozó.



Maybelline SuperStay Better Skin Foundation
Elérhetőség: külföldi drogériák
Mennyiség: 30 ml
Ár: 13.49 euró

4 megjegyzés:

  1. Én kaptam belőle mintát (alapozó), és imádtam. Kombinált a bőröm, nem igazán zsíros, de óriási pórusokkal. Nekem bejött. Bár nem használok alapozót, BB krém párti vagyok, így nem tudom megveszem -e. Viszont szemeztem a korrektorral. Azt mondod, megéri?

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik, ő most az úti korrektorom viszem mindenhova magammal :) szerintem érdemes megvenni, mert árban is oké és minőségben is

    VálaszTörlés
  3. Már több mint egy hónapja használom ezt az alapozót, és nekem nagyon tetszik! Kombinált bőröm van, kell alá hidratáló, amúgy szuper. Én is észrevettem, h hajlamos beleülni a mosolyráncba, például, de ezt csak akkor, ha nagyon izzadok (ezért így a nagy melegben nem is ezt használom, télre tökéletes lesz). Nem azt mondom, ha a világon a legjobb, de hosszú idő óta az egyik legkellemesebb drogériás csalódás.
    A korrektor is megvan, de az komolyan felbosszantott, h iszonyat sötét a legvilágosabb árnyalat is! Nem világosítania kéne??? Nem az lenne a funkciója?? áááhhh, szóval csalódás, pedig a textúra szuper, kontúrozáshoz használgatom...

    VálaszTörlés
  4. nekem annyira nem durván sötét, ha fölé kenem az alapozót nem is látszik szinte, bár tény, hogy a legvilágosabb sem éppen túl világos, ha az alapozóval összehasonlítjuk...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.