Amway Artistry Ideal Radiance termékcsalád

A múlthéten kishugi egy fantasztikus kis sajtótájékoztatón képviselt engem (előléptetem hivatásos képviselőmmé és asszisztensemmé, mert ennyire jól megy XD) a Spoon-on, ahol az Amway Artistry vonal új termékcsaládját mutatták be, ami az Ideal Radiance nevet kapta. Hugi élménybeszámolója hallatán nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, úgyhogy én is csak a képekben tudok gyönyörködni sajnos. De persze nem jött haza üres kézzel, így mind a három termékről lesz részletes teszt a későbbiekben, előtte azonban néhány információ az Ideal Radiance-ról.




  • Célcsoport: fakó, élettelen, pigmentfoltos bőrre, bármely életkorban.
  • Hatás: ragyogó, egyenletes tónusú és hidratált bőr. Felveszi a harcot a hiperpigmentáció, a környezeti hatások és az irritáció ellen.
  • Hatóanyagok: a speciális multiflora blend (százszorszép, japánakác, ligetszépe, muskátli, jázmin, édesgyökér) a bőrnyugtatásért felel, a gyöngyprotein, a gránátalma és a chiamag pedig az elszíneződések és pigmentfoltok ellen küzdenek. A hatóanyagokat liposzómás vivőrendszer juttatja el a bőr megfelelő rétegeibe.





A termékek akár már két hét után eredményt hoznak, számottevő változás 6-12 hét után látható. Kishugit már a kipróbáláskor meggyőzte és lelkesen kezdte el tesztelni, pár héten belül majd az ő beszámolójával fogok jelentkezni (nekem természetesen allergiás a bőröm pár összetevőre), illetve anyát is ráveszem a tesztelésre.





Amway Artistry Ideal Radiance Illuminating Essence
Elérhetőség: Amway webshop
Ár: 26200 Ft
Mennyiség: 30 ml




Amway Artistry Ideal Radiance Illuminating Moisture Cream
Elérhetőség: Amway webshop
Ár: 19300 Ft
Mennyiség: 50 ml



Amway Artistry Ideal Radiance Spot Corrector
Elérhetőség: Amway webshop
Ár: 18000 Ft
Mennyiség: 15 ml

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.