TESZT | Baviphat Mango Steam Scrub

Már egy jó ideje elfogyott a TBS aloés arcradírom és kishugitól lejmoltam az övét, mert nem tudtam eldönteni, hogy milyet szeretnék következőként kipróbálni. Mert az arcradírokkal is úgy vagyok, mint a szempillaspirálokkal meg a hajápolási cuccokkal: nincsen állandó kedvenc, csak kísérletezek lelkesen. Végül jött a megvilágosodás, hogy úgysem rendeltem még soha semmit a bbkrem.hu-ról rendeljünk onnan valami radírt. Persze barackosat akartam, ami nem volt, vagy ilyen hámlasztó csodalöttyöt, amit nem mertem, így végül a mangósat választottam.




A csomagolást egyszerűen imádom! Meglepően nagy és nehéz, viccesen és gagyin cuki, nem lehet nem szeretni. Egy picit macerás a zuhany alatti használata a csavarós tető, meg a védőlap és a kiskanál miatt, de nem panaszkodok, mert igényes és nagyon jó, hogy nem kell vizes kézzel belenyúlkálni.



Miután kézhez kaptam a megrendelt csomagomat, alig bírtam kivárni, hogy letesztelhessem, aztán amikor végre eljött a radírozós napom és kipróbáltam jól bepánikoltam, hogy akkor most fog végleg szétmenni a bőröm... Tudtam én, hogy ez egy steam vagyis melegedős termék, de arra nem számítottam, hogy konkrétan szétégeti az arcomat. Nyilván a javasolt 3-5 perces hatóidőt képtelen voltam kivárni, lemostam egy perc után és félve másztam ki a zuhany alól, hogy belenézhessek a tükörbe és szembesülhessek a kárral, igaz, akkor már nem égett a fejem. Aztán csak annyit láttam, hogy a bőröm tökéletesen ép, semmi pirosság nincsen rajta és pihe-puha tapintású. Reggelre sem lett rosszabb a helyzet, szóval megnyugodhattam és csak arra tudtam gondolni, hogy akkor ennek ilyennek kell lennie és kész.



Egyébként mindezek ellenére nagyon izgalmas és jó kis termék ez. Az illata fenomenális, durván gyümölcsös (mangós), az állaga zselé szerű, könnyen eloszlatható és kevés kell belőle (egy kanálnyi bőven elég). A hatása tetszik, a forróságot szokni kell, de a vègeredménnyel elégedett vagyok, hiszen szép sima és ragyogó a bőröm a használata után. Remélem hosszabb távon szépen ki fogja tisztítani a pórusaimat is. Örülök, hogy megrendeltem, de legközelebb akkor is a barackos kell.



Baviphat Mango Steam Scrub

Elérhetőség: bbkrem.hu
Ár: 3380 Ft
Mennyiség: 110 ml

4 megjegyzés:

  1. Én a barackosat használom, imádom. Csak hogy sajnos leállították ezeknek a gyártását, igaz? Nagyon örültem pedig hogy végre találtam valamit amit szeret a bőröm.

    VálaszTörlés
  2. én nem is hallottam erről.... :(

    VálaszTörlés
  3. Hát én se sokat tudok róla, csak bbkrém.hun olvastam hogy: "A közeljövőben megújul a Baviphat termékpaletta legnagyobb része. A legtöbb termék csak a készlet erejéig lesz elérhető. Folyamatosan töltjük fel az új termékeket. A régi termékekből ideiglenesen sikerült beszerezni egy mennyiséget, a gyártó az új, Urban Dollkiss termékcsaládra koncentrál." :((

    VálaszTörlés
  4. érdekes... de, ha csak megújul, akkor lehet, hogy más formában de lehet majd kapni később is

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.