L'Oréal sminkújdonságok - Glam Matte Gloss, Color Riche L'Ombre Pure & Color Riche Eye Primer

Rögtön az elején le kell írnom, hogy sajnos nem tudom, hogy ezek a termékek mikor fognak nálunk megjelenni, ha egyáltalán megjelennek, de külföldön már lehet kapni őket, szóval ha mentek (nyugat felé) nyaralni, akkor le tudjátok csekkolni a kínálatot. A L'Oréal az utóbbi időben nagyon belehúzott a sminkek terén, sorra jelennek meg a szebbnél szebb és jobbnál jobb újdonságok, amik még engem is elvarázsoltak. Főleg az ajkakra való termékeknél látható nagy változás, elég csak a L'extraordinaire olajjal dúsított folyékony rúzsokra vagy a Color Riche csodás matt darabjaira gondolni. A Glam Matte Gloss is ilyen finisű, összesen öt árnyalat létezik belőle és mivel egy nyári kollekció részét képezik, ezért mindegyik nagyon élénk és vidám lett, tökéletesek erre az időszakra.

Glam Matte Gloss - Coral Deminista


Glam Matte Gloss - Skinny Tangerine

Glam Matte Gloss - Cherry Crop

Glam Matte Gloss - Zip It Rouge

Glam Matte Gloss - Fuchsia Flare


A másik újdonság, amire én rögtön le is adtam egy rendelést, az a Color Riche L'Ombre Pure mono szemhéjpúder csodálatos finisekben és árnyalatokban. A színeket hat csoportra osztották: Nude, Smoky, Matte, Pop, Lumiere és Cameleon, ez utóbbiak elképesztően szépek, világosak és duókróm fényűek (naná, hogy ezeket akarom) és lehet önmagukban illetve más színek fölé is használni egy kis extra hatásért. Összesen 22 árnyalatban lehet kapni és nagyon remélem, hogy hozzánk is fognak jutni. Pluszként pedig egy ceruza formátumú primert is a piacra dobtak a szemhéjpúderekhez.

Color Riche L'Ombre Pure - Snow In Megeve

Color Riche L'Ombre Pure - Over The Taupe

Color Riche L'Ombre Pure - Café Saint German

Color Riche L'Ombre Pure - Golden Nude

Color Riche L'Ombre Pure - La Vie En Rose

Color Riche L'Ombre Pure - Argentic


Color Riche L'Ombre Pure - Blue Jean

Color Riche L'Ombre Pure - Mauvie Star

Color Riche L'Ombre Pure - Soleil Levant

Color Riche L'Ombre Pure - Opalescent


Color Riche Eye Primer

2 megjegyzés:

  1. Engem főleg a nude árnyalatok érdkeelnének, főként az a fehér. (-: A pop-ból a sötétlila s csodás, de a stílusomhoz túl feltűnő.. És a primer, jó volna, ha megjelennének ezek nálunk is! (-:

    VálaszTörlés
  2. Remélem nálunk is lehet majd kapni! Annyira csodásak hogy nem is tudnék választani!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.