Színes spirálok nyárra

Tavaly ősszel egy régi ismerős elkezdte a legújabb hódító körútját. Nem újdonság a márkától, hogy a fekete spiráljaik mellett lehet kapni még barnát is, esetenként egy sötétkéket vagy sötétlilát, de az elmúlt időszakban  a színes szempillaspirálok reneszánszukat élik és mindenféle élénk, vidám árnyalatban lehet már őket kapni. Nagyszerűen feldobják akár a hétköznapi sminkeket is, az új darabok pedig tényleg látványosak, nem csak éppen hogy, olyan mintha más lenne a színük. Egy párat össze is gyűjtöttem nektek, mindenféle árkategóriában, ha esetleg már unnátok a szimpla feketét és szerettek kísérletezni :). 

Essence Colour Flash Volume Mascara

Lehet, hogy nem is kéne tovább menni az Essence pultoknál, ha színes spirálra vágyunk. Egyrészt elég olcsó ahhoz, hogy kísérletezgessünk vele, másrészt egyből öt különböző árnyalatot dobtak piacra a Colour Flash Volume Mascara-ból. Van itt kék, zöld, lila, pink, szóval nem lehet panaszunk a kínálatra. Én személy szerint nem próbáltam még őket, de guglis képek alapján jónak tűnnek. Az árukban nem vagyok biztos, de kb 1000 Ft-ba kerülnek.




L'Oréal Mega Voume Miss Manga

Már láthattátok a blogon a Miss Manga tesztjét és meg is mutattam, hogy beszereztem belőle egy türkizkék változatot is. Eszméletlenül élénk színe van, tényleg nagyon látványos a pillákon. A hatása is tetszik, szép volument ad és hosszít is. Jó kis spirál, érdemes kipróbálni, akár kékben, akár lilában is. Az áruk 4000 Ft körül van.



Chanel Inimatable Waterproof Mascara

Vele is már megismerkedhettem testközelből, hamarosan teszt is érkezik a lila színről. Használtam már a normál feketét és elég jól szuperált, szóval  a színes verziótól sem várok kevesebbet. A darabok a nyári kollekció tagja vagyis limitáltak, szóval sietni kell, ha ilyet szeretnétek. Az áruk kicsit húzós, kb 9000 Ft-ba kerülnek.



Dior Addict It Lash

Szerintem őket még nem lehet nálunk kapni, de ami késik nem múlik. A Dior három plusz egy színben dobta piacra az új spirálját: lila, pink, kék és ugye fekete. A vélemények vegyesek, de az biztos, hogy az árnyalatok élénkek, a csomagolása pedig ennek a darabnak a legszebb. 



11 megjegyzés:

  1. A Stargazernek is vannak színes spiráljai, én egy pirosra vágyok nagyon :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként az avonnak is van színes spirálja, a super shock termékcsaládból, és én nagyon szeretem...
    Meg az essence-t próbáltam, és nekem az is bevált ennyiért, szóval majd veszek még egy másik színt is majd...:D

    VálaszTörlés
  3. A reptéren már árulják a Diort! Nem vagyok oda a pink színért,de ebben mesés, muszáj volt :3

    Egyébként hol vetted a színes Miss Mangát? Én azóta keresem,amióta a tesztet kitetted róla ^^

    VálaszTörlés
  4. angliában vettem, de azt hittem itthon is lehet kapni *-*

    VálaszTörlés
  5. nekem az Essence lila verziója van meg, szerintem egész jó. :) nem is a teljesítménye miatt, egyszerűen nem sűrűn használom, így ha esetleg van valami hibája, nem veszem/vettem észre.
    amit sajnálok picit, hogy nem vízálló. eleve vizesebb a szemem, így spirálnál alap, hogy vízálló legyen. de egyébként tényleg jó! :)

    VálaszTörlés
  6. akkor ezek szerint érdemes próbálkozni vele :)

    VálaszTörlés
  7. Szeretnék majd beszerezni egyet, mondjuk egy kéket :)

    VálaszTörlés
  8. Az essenceből a két kéket vettem meg eddig, de a másik 4-et is megfogom, az tuti, mivel a kékekkel nagyon elégedett vagyok. :)))

    VálaszTörlés
  9. very pretty colors! are sold on the Essence ones! ^^
    which ones do you prefer?

    VálaszTörlés
  10. I prefer the loreal miss manga electric blue shade, it's amazingly vivid :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.