Szempillanövesztési project - első nap (avagy az Xtreme Lashes Amplifeye tesztje)

Múlthét pénteken véglegesen eldőlt a kérdés, hogy belevágjak-e a szempilla növesztgetésbe, mert már egy jó ideje azt vettem észre, hogy minta konkrétan kezdene kikopni. Itt-ott rövidebbek a szálak, vagy mintha nem is lennének, meg úgy egyébként sem túl hosszú és sűrű. Sokat gondolkoztam a dolgon, nézegettem a praktikákat és a különböző szérumokat, de nem jutottam dűlőre, nem tudtam egyszerűen eldönteni, hogy melyik lenne a számomra legjobb megoldás. Aztán persze az élet úgy hozta, hogy konkrétan rákényszerültem a gyorssegélyre, ugyanis szülinapom alkalmából a jobb oldali szempillasorom fele letört. Képzelhetitek... Egyedül az időhiány választott el a sírógörcstől. Aztán addig szenvedtem, amíg anyukám nagylelkűen felajánlotta, hogy úgyis szülinapom van, akkor kapok tőle valami szempillanövesztő csodaszert.





Egy rövid tanakodás utám végül az Xtreme Lashes Amplifeye szempilla- és szemöldök erősítő szérumjára esett a választásunk, amit ma meg is hozott a futárbácsi. Az Amplifeye hatása a leírás szerint már két hét alatt észrevehető, hat hét után pedig látványos a változás a benne találhato innovatív liposzómás vivőrendszernek és a tízféle növényi hatóanyagnak köszönhetően. Bízok a márkában és a termékben, mert nem ez az első alkalom, hogy találkozok az Xtreme Lashes-el, volt már ugyanis ilyen szempillahosszabbításom és nagyon szerettem, csodálatosan mutatott és tartós is volt.



Pár szót még gyorsan az Amplifeye külsejéről: elegáns és letisztult fehér papírdobozban található a meglepően nagy, szintén fehér, arannyal díszített fémtubus. Igen. Fémből van. Nem szarral gurigázik a márka, na :). Rögtön át is suhant az agyamon, hogy egy: ez vérprofi és működni fog, kettő: ez megtévesztés céljából vérprofinak tűnik. Az ára miatt nagyon remélem, hogy valóban eredményes lesz a használata.




Mint láthatjátok a képen, valóban tragikus a helyzet, iszonyat csonkák a pillácskáim. Nyilván persze én vagyok a hibás benne, hiszen a mindennapos lemosásnak, dörzsölgetésnek, spirálozásnak, göndörítésnek és műszempilla felragasztásnak néha ára van, nem is kicsi. Még szerencse hogy csak az egyik oldal... Szóval, ez a kiindulási helyzet. Az Amplifeye-t naponta kétszer, reggel és este is fogom használni, vitaminokat szedek (A, E, cink) és nagyom kíméletesen fogok bánni a pilláimmal. Ha bármilyen változást észlelek rögtön beszámolok, de egyébként kéthetente fogok jelentkezni a naplóval. Addigis drukkoljatok nekem :). Ti használtok valamilyen szempillaápolót vagy szérumot? Ha igen, milyet?






Xtreme Lashes Amplifeye Lash & Brow Fortifier
Elérhetőség: Xtreme Lashes webshop
Ár: 15120 Ft
Mennyiség: 5 ml

20 megjegyzés:

  1. Drukkolok! Tenyleg jol leamortizaltad a pillaidat, de hamar szep hosszuak lesznek ujra, ez biztos:)
    Mia

    VálaszTörlés
  2. Húha, remélem beválik. Szemből nem is látni amúgy! :) Ha nem válik be én ajánlanám még a ricinus olajat mint olcsóbb, de hatékony alternatíva! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @I MADE IT: sajnos nekem nem igazán vált be a ricinusolaj :(

      Törlés
  3. azt a fél sort a szempillagöndörítő vágta le? drukkolok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Névtelen: jah, a göndörítő ártott meg neki :(

      Törlés
  4. http://myfarfallo.blogspot.hu/2013/03/rapidlash-szempilla-noveszto-es-dusito.html


    Dukai Regina is írta facebook profilján hogy hasznos volt számára. :)

    VálaszTörlés
  5. én is kiváncsi lennék, hogy mivel sikerült letörnöd a szempillád

    amúgy én azt vettem észre, hogy ha több réteg spirált használok jobban hullanak a szempilláim, szóval lehet picit érdemes lenne a spirálozásból is visszavenni

    drukkolok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Szandika: szempillagöndörítő :( hát most visszavettem mindennel....

      Törlés
  6. drukkolok! :)
    én egyébként az alverdés kombót kenem a pilláimra, mert a ricinustól állandóan csipás voltam :D gondolom a kettő együttes használata az oka, de egy hónap után már egészen visszaerősítette őket, meg mintha hosszabbak is lennének :)

    VálaszTörlés
  7. Kíváncsi leszek, milyen lesz az eredmény :) Én a kb. 22.000 Ft-ba kerülő NeuLash-t használom több hónapja (http://facedesign.hu/Neulash_szempillanoveszto_szerum.html), és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az első 2 hónapban minden reggel ecseteltem a pillákat, mostmár csak 2-3 naponta, így sokáig kitart. Hosszabbak, erősebbek, és egy picit dúsabbak is lettek, részemről megérte a befektetés :)

    VálaszTörlés
  8. Oh te szegény. :( Remélem beválik. Drukkolok nagyon.

    VálaszTörlés
  9. Jaj egyszer nekem is letört a fél pillasorom, csak bal oldalról. :( Akkoriban még csak szempillagöndörítőt használtam (még spirált sem), úgyhogy szerintem az lenne a legjobb, ha abbahagynád a használatát (látom, hogy már rájöttél, csak megerősítem, hogy szinte biztosan az volt az). Na szurkolok, remélem beválik majd. :*

    VálaszTörlés
  10. Nem hiszem hogy megint elő fogom venni :) de ha te már jártál így és neked visszanőtt, akkor meg vagyok nyugodva :)

    VálaszTörlés
  11. Első képet nézve nem értettem miről van szó, de másodikat látva megsajnáltalak :( Milyen jó hogy tegnap vettem szempilla göndörítőt. Ezek szerint nem tanácsos a használata ?
    Én ricinusolajat használok ,ha épp eszembe jut egy-két napon át, és így szépen rendbe tudom tartani a pilláim.

    VálaszTörlés
  12. mindennap semmiképpen ne használd szerintem

    VálaszTörlés
  13. Nagyon durva, nem is gondoltam,hogy ilyen létezik....
    Nekem van kb 3 szempillagöndörítőm és fél évente egyszer veszem elő :D haha

    VálaszTörlés
  14. Ha ez nem valna be akkor megeri megprobalni a relash termeket. En magam nem hasznaltam de volt egy lengyel kollegam akinek akkora brutalis pillai voltak hogy azt hittem mu, mire kiderult hogy ettol nottek meg annyira. Ekkora szempillakat meg eletemben nem lattam senkin, eszkuszom. Gondoltam is hogy minek tesz fel muszempillat minden nap a meloba? Mire mondta hogy ezek valodiak.

    VálaszTörlés
  15. szia :)
    nem lesz gond, ugyanis nemrégiben az egyik fiúismerősöm alaposan megégette a pillái végét, és nekem kellett levágni a mellesleg nagyon dús és hosszú szempilláit, szegény felemásan nézett ki nagyon,mivel csak az egyik oldalt ügyeskedett, de egy hónap nem telt bele és 'lecserélte' a szempilláit, olyan mint újkorában :) de hátha így még hamarabb lesz változás :)

    VálaszTörlés
  16. @szepsegesanglia: köszönöm a tippet, mindenképpen észben tartom, hogy ilyen is van :)

    @Alexandra Tátrai: most megnyugtattál :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.