NOTD - piCture pOlish - Eerie

Végre-végre az enyém ez a kis csoda! Amióta megpillantottam az Eerie lakkot Very Emily oldalán (aki egyébként az árnyalat kitalálója is), azóta vagyok beleszerelmesedve, imádom ezt a különleges lilás-ezüstös színt, semmi ehhez hasonlóm nem volt még, de nem is nagyon láttam máshol sem. Felkenés után pedig rögtön láttam, hogy igen, ez bizony az én színem. Nem szokványos, nem hétköznapi, kicsit meghatározhatatlan. Természetesen a minősége is tökéletes, két rétegben tökéletesen fed, szépen terül, jó az ecset, tartós és könnyű lemosni. Egyszerűen imádom a piCture pOlish lakkokat, alig várom a júliust, hogy vehessem a következőt (havi kényeztetés :)). A kiszemeltem ezúttal az Imperial, amit szerencsére megint lehet kapni webshopban, így reménykedek abban, hogy a Nailland is be fogja szerezni.








13 megjegyzés:

  1. ahhh *-* elképesztően gyönyörű ez a szín

    VálaszTörlés
  2. Őszintén? Eleinte nem fogott meg, a promóképen nem tetszik. Nem is értettem, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte. DE! A posztod után világos: ez egy csodalakk! *o* Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép!

    VálaszTörlés
  3. amikor a kezembe fogtam az üveget meg itthon nézegettem, én is úgy voltam vele, hogy basszus lehet, hogy ez nem is olyan hú de nagy szám, de aztán felkentem és omg, mintha nekem találták volna ki, imádom és azóta is félpercenként rápillantok :D

    VálaszTörlés
  4. Eddig nem is nagyon nézegettem, a promóképet láttam, de olyan semmi különös lakknak tűnt, viszont így felkenve, a körmeiden nagyon jól mutat.

    VálaszTörlés
  5. csodálatos ez a lakk. :) kell nekem is.... :)
    Very Emily nagyon kedves lány,párszor váltottunk emailt,közvetlen és segítőkész :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, tényleg különleges darab!

    VálaszTörlés
  7. A Catrice Dirty Berry nevű lakkja volt ilyen árnyalaú, gyengén lineáris holo, azóta is sokan keresik ezt a lakkot. Öröm, hogy a PP újraalkotta, csak ne kerülne a Catrice négy-ötszörösébe!

    VálaszTörlés
  8. The lacquer is very nice and flows well across the nail!
    Will definitely try it out when I have the chance!

    VálaszTörlés
  9. ez a lakk tényleg gyönyörű! én sem bírtam ellenállni neki, miután láttam a kívánságlistádon! :)
    és én is pont így érzek, ez a szín annyira passzol hozzám is! egyetlen bajom, hogy én a kevésbé vastag állagú lakkokat jobban kedvelem, de annyi baj legyen, a körmeimen látható csoda mindenért kárpótol! :)

    VálaszTörlés
  10. @suzie: megnéztem és wow, tényleg nagyon hasonlít *-* kár, hogy pont az ilyen különleges, szép színeket nem lehet már kapni

    @zsuzsanna: the texture is really amazing, the second best that i've ever tried :)

    @zizitim: nekem nem vastag egyáltalán, olyan szépen vékonyan fel tudom kenni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.