Lolly News

Nagyon régen nem írtam már ilyen kis újdonságlistát, pedig rengeteg olyan termék jelent meg, amik említésre érdemesek.  Kezdem is rögtön az egyik kedvencemmel, a Vanita kaviáros luxus szappannal, amelynek hatóanyagai gyorsan felszívódnak, felgyorsítják az anyagcserét, feszesítik, frissítik, táplálják és hidratálják a bőrt. Az ára 1490 Ft.




Az Orly érdekes újdonságot fog a piacra dobni a következő hónapban, ugyanis a márka megalkotta az első körömre kenhető bb krémet. Bezony, már ilyen is van. Anti-aging hatású, hilauronsavval, c-vitaminnal és titánium dioxiddal dúsított formula. Vajon érdemes lesz kipróbálni?



A Clinique a Chubby Stick sikere megállíthatatlan, hiszen egyre több verziója lát napvilágot, sőt már szemhéjra való duci ceruza is kapható, így nem volt nagy meglepetés, amikor bejelentették Chubby Stick Cheek Colour Balm-ot. Nekem bejön, szerintem ki fogom próbálni, ha itthon is elérhető lesz, pedig nem rajongok a krémes pirosítókért, de ez kifejezetten jónak tűnik.



A Nails INC körömlakkjai totális megújuláson estek keresztül idén nyáron. Megváltozott a formula, a csomagolás, a logó, szóval minden. A letisztult és modern dizájn nagyon tetszetős, Alexa Chung, mint kampányarc már kevésbé... 



A Guerlain csoda BB krémet dobott a piacra, ami a közkedvelt Hydra Cream minden jóságát tartalmazza, pluszként pedig ugye kiegyenlíti a bőrfelszínt és akár alapozóként is funkcionálhat. Ó, és ne feledjük, hogy SPF25-ös fényvédőt is tartalmaz. Összesen két árnyalat kapható belőle és úgy tudom, hogy már kint is van a parfümériák polcain. 



Az Esteé Lauder nem elégszik meg a bb és cc krémek sikereivel, nem, nem. A márka ugyanis megalkotta az első EE krémet, ami már kissé nevetségesen hangzik, de még akár jó is lehet. Az EE Even Effect-et jelent és ragyogásfokozó hatása van, valamint véd a káros környezeti hatások ellen és persze magas fényvédelmet is biztosít. a várható megjelenés október lesz.



A Chanel igazán jó kis termékkel rukkolt elő, ami ilyenkor a nyári melegben igencsak jól jön. a Hydra Beauty Essence Mist egy hidratáló hatású arcpermet tele antioxidánsokkal és vitaminokkal, lehet smink alá és fölé is használni. Az ára kissé borsos persze, 44 fontba kerül, itthoni megjelenésről még nem tudok. 


1 megjegyzés:

  1. Egyedül a Chubbyk arcra való verziói izgatnak csak, nagyon kíváncsi vagyok rájuk!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.