Essence Road Trip trendkiadás

Az Essence ismét két új trendkiadással jelentkezik a következő hónapban, ebből mutatom meg elsőként a Road Trip elnevezésűt, amit nálunk sajnos majd nem lehet kapni. A kollekciót a legendás amerikai 66-os út és a kocsikázós utazások ihlették, így minden termék igyekszik a praktikusságot is képviselni. Emiatt lett a szemhéjpúder duók egyik oldala tus, valamint a pirosító is ilyen formátumban érkezik egy highlighterrel karöltve. A mini rúzsok szépséges halvány pink és bordós színekben pompáznak, a körömlakkok különböző textúrákat kaptak (bőrhatású, aszfalthatású, színváltós és olajfényű), de vannak még az utazáshoz elengedhetetlen kiegészítők is (deós törlőkendők, szárazsampon, mini ecsetszett, mindenes balzsam és összehajtogatható táska). A Road Trip kollekció külföldön júliustól kerül ki a drogériákba (Németország, Ausztria, Románia).



Road Trip Eyeshadow & Eyeliner -  I Don't Care! I Love It!

Road Trip Eyeshadow & Eyeliner - Highway To Pretty

Road Trip Blush & Highlighter - Highway To Pretty

Road Trip Mini Lipstick - My Sweet Escape & Hit The Road, Red!

Road Trip Nail Polish - On The Road Again & My Sweet Escape

Road Trip Nail Plish - Hit The Road, Red! & I Don't Care! I Love It!

Road Trip Allround Balm - Young, Wild, Awesome

Road Trip Sytling Set - Adventure Is Out There

Road Trip Styling Set - Adventure Is Out There

Road Trip Deo Wipes - Let's Go Get Lost

Road Trip Dry Shampoo - Got My Ticket To Ride?

Road Trip Folding Bag - I'm Going To Travel The World

20 megjegyzés:

  1. Milyen meglepő, hogy a legjobb trendkiadások nálunk sosem kaphatóak. Megnézném azokat itthon, akik ezt eldöntik, ezek hol élnek? Hozzá nem értő banda egytől egyig. Nem igaz, hogy ne lenne rá kereslet. Maguknak azért cégen belül megrendelgetik, ehhez csak gratulálni tudok! Hiteltelen, amatőrök! Az persze nem baj, mikor a semmitmondó trendkiadások hónapokig érintetlenül állnak a polcokon, most is tudnék mondani néhányat, amit tavaly december óta nem tudnak eladni még kiárusítással sem.
    Bocsi ha indulatos voltam, nem Neked szólt! :D Csak ez már kikívánkozott belőlem.
    Én az ecsetkészletre lettem volna kíváncsi egyébként.
    Kata

    VálaszTörlés
  2. ah,pedig szerintem ez érdekes kiadás lenne,a szemhéjpúder és tus,pirosító és highlighter egyberakva szerintem tök jó megoldás!még az aszfaltos körömlakkra fáj a fogam,de hát....a jó dolgok (soha) nem jutnak el hozzánk.

    VálaszTörlés
  3. a körömlakkokat én is nagyon sajnálom most az egyszer :(

    @Kata: kicsit érthetetlen valóban....

    VálaszTörlés
  4. persze, hogy nálunk nem lehet majd kapni, tipikus...pedig ez a trendkiadás jónak tűnik a képek alapján :)

    VálaszTörlés
  5. Úúúúhhh de jóóók! Az a tatyó kell! :) Én most egy németországi faluban lakom, de itt is olyan hamar elkapkodják az új trendkiadásokat...sokszor lemaradok. :( De most én leszek a gyorsabb! :P

    VálaszTörlés
  6. Már írtam egyszer, de most megint kikívánkozik: annyira jó, hogy ilyen sokat posztolsz!! :) Még vasárnap is van mindig olvasnivaló.
    Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  7. ó, hát nagyon szívesen, igyekszek :D

    VálaszTörlés
  8. Mit vagytok meglepődve azon,hogy Magyarország egy rakás sz*ar? Itt semmi nincs, minden tilos, nem lehet stb stb.... utálom az egészet!

    VálaszTörlés
  9. A száraz sampont márpedig annyira szívesen kipróbálnám, nagyon birizgálja a fantáziámat, hogyan válna be az itthon kapható márkákhoz képest! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Szerbiába be szokott jönni általában a legtöbb trendkiadás, azok is amik Magyarországra nem. Viszont az adott trendkiadásnak csak az egyik fele... :D Nem értem milyen logika alapján van ez, vagy hogy némely boltok miért forgalmazzák csak egy részét. Remélem a rúzsceruza kapható lesz. :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem csak a thermo effektes lakkokért vérzik a szívem.

    VálaszTörlés
  12. Ez most annyira nem fogott meg :\

    VálaszTörlés
  13. Kár, hogy hozzánk ez a trendkiadás nem jön be, pedig ezek a cuccok nemcsak jól sikerültek most, de még praktikusak is utazáshoz, ha kevés hely van pakolni. A szemhéjpúder-tus kombókat mindenképpen kipróbáltam volna, a mini szárazsampont és a mini rúzsokat is. az ecsetszettet megnéztem volna közelebbről, mert ha az ecsetek minősége jó, akkor ez is nagyon praktikus darab lenne. Sőt még az univerzális balzsam is jópofa dolog, és jól jöhet utazás közben...

    VálaszTörlés
  14. Háááát. elég érdekes most a helyzet, mert az essence honlapján ez szerep a trendkiadások között és a wave goddess nem!!! ami remélem, hogy nem így van mert nekem nagyon felkeltette az érdeklődésem a színváltós fedőlakk és matrica. ebben viszont borzalmasan sápadt az a színváltós lakk tehát semmilyen :S

    VálaszTörlés
  15. o.O Már elnézést a beleszövegelésért, de ha nem lehet majd kapni, akkor miért van fenn az Essence magyar oldalán a trendkiadások között? Amiket láttam, hogy nálunk nincsenek azok oda nem is kerültek fel, vagy valaki máshogy tudja? Minden esetre imádnám, ha lenne thermo lakkom... *-* Mondjuk érdekelne mennyire színváltós, de igazából a szolid színű lakkom úgyis elkérte a nagymamám, úgyhogy bukni nem bukok rajta... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én így kaptam a hivatalos infókat, hogy ez nem lesz itthon a Wave Goddess viszont igen... De úgyis nemsokára kiderül, ha elkezdik valamelyiket kipakolászni :)

      Törlés
  16. igazából lehet, hogy a honlap hibás és jobban tudjak a bloggerinák mert emlékszem anno a crystaliced is szerepelt a magyar honlapon pedig sose volt kapható !!! SAJNOS

    VálaszTörlés
  17. Lolly, azt nem tudod esetleg, ez a szárazsampon hány ml-s lesz? Ha utazó méret akkor kell :))) _Mia_

    VálaszTörlés
  18. Szerintem 50ml körül lehet :)

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok, lehet mar tudjatok, de az ujpesti Rossmannba megerkezett ez a TE.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.