Essence 3 méteres állvány ünnep (képes beszámoló)

Két napig ünnepeltük a többi bloggerrel az Essence 3 méteres állványainak megjelenését a hazai Müller üzletekben... Fáradt is vagyok kellőképpen :). Tegnap este megismerkedhettünk az új termékekkel, amiket csak ezeken a nagy állványokon lehet majd megtalálni (folyamatosan kerülnek majd ki a Müllerekbe, kicsit várni kell amíg mindenhová eljut majd), ma reggel pedig a Corvinban voltunk ott a nagy leleplezésnél. Nagyon jó volt a hangulat mind a két alkalommal, én úgy örültem, hogy találkozhattam a csajokkal és dumálhattunk egy jót a közös kis témákról (értsd sminkek, körömlakkok, hajfestés), persze belevittek a rosszba, mert megszegtem az Essence-s torta miatt a paleómat... De megérte, mert nagyon finom volt :D.

Sikerült lefotóznom mindenkit... hátulról :D. Sorry...


Így fogadtak minket az Essence-s lányok a Müllerben :). 


Na, de elég a mellébeszélésből, jöjjön a lényeg, az Essence újoncok! A rengeteg újdonság közül a személyes kedvenceimről írok gyorsan pár sort, mert mind a 81 (vagy 89???) terméket sokáig tartana bemutatni. Nekem a legjobban a kis Benefit-re hajazó 'sminkdobozkák' tetszenek, ezek közül 5 verzió kapható, darabja 1899 Ft (szemöldökformázó szett, nude eyes, smoky eyes, bright eyes, pirosító paletta) és az egyikről hamarosan teszt is lesz. A második kedvenc az XXXL Longlasting Lipgloss lett, amire először fel sem figyeltem, aztán kipróbáltam beleszerettem és vettem is egyet gyorsan. Csodásak a színek, pigmentáltak és jó a formula is.

A szuper kis dobozkák.

Pirosító paletta.


Nagyon ígéretesnek tűnik a Lash Base is, imádom az ilyesmit, pláne most, hogy csonkák a pilláim. Már ki is próbáltam, beszámolok róla, amilyen gyorsan csak tudok. Végül kiemelném a  Crytal Eyeliner tusokat, mert wow... Unikornishányás a köbön, egyszerűen mesések! A kéket már beszereztem, de szerintem jön mellé haza a rózsaszínes is :). 

Netti napszemcsije és Magdi keze :D.

Roni nagyon fotózik éppen :).


Nem gondoltam volna, hogy ennyire izgalmasak lesznek az új termékek, szerintem ne hagyjátok ki a látogatást a Corvinban, pláne, hogy ha ezen a hétvégén vásároltok az Essence állványról 1000 Ft felett, akkor még egy ajándékot is kaptok! Aztán kérem a beszámolót a shoppingról :)!

Egy jobb kompozíció, mint az enyém... :D.

A választható ajándékok 1000 Ft feletti vásárlás esetén!

12 megjegyzés:

  1. Szia! Sajnos mint vidéki még várnom kell, gyűjteni a pénztárcámba :D Egyébként én egy hajszínezőre fogok lecsapni, a kék vagy rózsaszín crystal eyeliner-re, esetleg a minis to go tükörre...... nem szeretnék túlköltekezni :D
    A viva brasil trendkiadásról nem tudsz valamit? :/ Elvileg május-júniusi kiadás és már lassan július :(

    VálaszTörlés
  2. A szemöldök és a pirosító paletta ami megfogott, ezeket szeretném megvenni. Aztán a satírozóecset is esélyes. Várom a teszteket. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon várom a Miskolci megjelenést június 27-én talán itt lesz.... Pirosító és szemöldök paletta, ez a kettő, de lehet hogy még valami más is.

    VálaszTörlés
  4. Nekem már Ausztriából megvan a szemöldökös kis dobozka. :) Nagyon szeretem, megtaláltam a tökéletes szín a szemöldökömnek. :)

    VálaszTörlés
  5. Hupsz, egy kis időutazás :D itt már 4-5 hónapja kint van minden cucc... amúgy ez olyan furcsa, hogy ilyen sok idő telik el, míg bizonyos országokban megjelenik valami. Örülök, hogy otthon is van már minden. Azt sajnálom csak, hogy LE-ket még nem terítik ilyen szorgosan mindenütt. Hátha eljön ennek is az ideje ;) Jó szórakozást az új felfedeznivalókhoz! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is voltam tegnap. Nagyon nem is tudtam milyen termékek jönnek majd, csak a dobozkákról hallottam sok helyen, de mikor megláttam az árát úgy döntöttem összeszedek még 1000 forintot és megrendelem a sleek au naturel palettát. A többi termékről meg nem tudok véleményt formázni... rágógumihoz kapható tetoválás( vagy nem tudom mi akart az lenni ) !?
    Az ajándék nagyon kedves gesztus, főleg ha nem egy 1 éves TE megmaradt darabjai lennének.
    Nem is tudom hogy állok most az essencel , mert tudom hogy válság van meg minden, egyre inkább nőnek az árak, de a minőség az mégse.
    Persze nem kizárt dolog, hogy sok-sok teszt és KM olvasgatás után fogok vásárolni, de én tegnap üres kézzel mentem ki a müllerből.
    ------------------------------
    Valaki felvilágosítana , hogy a blender brush-t hogy kell és mire használni? Lolly esetleg nem akarsz egy smink ecset kisokost csinálni ? Sajnos a neten fellelhető szakirodalmakat elég hiányosnak találom :(

    VálaszTörlés
  7. Csak müllerekben lesz? Rossmann-ban nem? :S

    VálaszTörlés
  8. Tekjesen egyet értek Vikivel. Az árak kezdenek eldurvulni, bár én példának a mini szájfény szetteket hoznám amik először 750Ft-ba most pedig már 1000Ft-ba kerülnek, de miért is?? Egy egészségtelen ragasztós papír dobozkában adják :(
    Az ajándék körömlakk nem tudom mikori lehet, de elég gáz az 1 éves paletta szerintem is! (Itt vidéken nem lesz ajándék, de ettől függetlenül jól esett volna nekem is, hiszen odaajándékoztam volna egy barátnőmnek akinek tetszik.

    VálaszTörlés
  9. Blender brush = 1. a szemsminkedet tudod vele szépen elsatírozni, hogy ne legyenek erősek a határvonalak, illetve átmenet színt is satírozhatsz vele a határvonalra 2. kevés szemhéjpúdert felvéve vele légies hatás érhetsz vele (ha csak épp egy nagyon pici színt szeretnél a szemhéjadra) 3. az orrod kontúrozásához is jó, ha egy kis bonzosítóval használod 4. highlighterrel használva pedig finoman kiemelheted vele a szemöldököd alatti részt

    én ezekre használom :)

    VálaszTörlés
  10. @Névtelen: sajnos a Viva Brazil-ról nem tudok semmit, ráadásul el is felejtettem megkérdezni, hogy mikor jön majd legközelebb trendkiadás :(

    @Névtelen: igen, a trendkiadások azok valahogy nem akarnak ide eljutni :(

    @Viki: tény, hogy nem minden termék éri meg az árát, még így sem, de amiket most én kipróbáltam és megvettem (szájfény és tus), azok tényleg nagyon jók :) a dobozkák meg aranyosak, a szemhéjpúdereseket én sem venném meg, de a szemöldökös és az arc paletta megéri az árát szerintem. A blender brush (ha a szemre valóra gondoltál) az a szemhéjpúder elsatírozására való, vagy a színek összemosására. De szerintem pont ez az egyik termék, ami nem sikerült jól, én nem ajánlom.

    @wonderful-fleur: csak Müller sajnos

    @Névtelen: azokat én sem venném meg, mármint a szájfény szetteket...

    VálaszTörlés
  11. @Névtelen: tökéletes megfogalmazás, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a válaszokat! Akkor ezt az ecsetet kihagyom, évek óta erre a célra használom a smokey eyes ecsetet. :S

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.