A hét terméke - Balea mangós-ananászos krémes-olajos tusfürdő

Szeretek mindig új tusfürdőket kipróbálni, de az utóbbi időben nagyon nem éreztem mindegynek, hogy mit használok, valahogy pár kivétellel mindegyik szárította a bőrömet. A Vanita szappanokat imádtam/imádom, de egyszerre több terméket is tartok a zuhanyzóban, mert a változatosság (értsd illatok terén :)) gyönyörködtet. Azonban nehéz olyan tusit találni, ami tényleg hidratál és már azon voltam, hogy akkor veszek valami drágább, olajos verziót, amikor rábukkantam erre a Balea darabra. 



Krémes-olajos, végülis erre vágytam, ananászos-mangós az illata, az rossz nem lehet és még az ára is kedvező, szóval, ha nem válik be, akkor sem fogok bosszankodni. De bevált, olyannyira, hogy a hét terméke címet is elnyerte és ha elfogy, akkor bizony pótolva lesz. Imádom az illatát, kellemes édes-gyümölcsös, imádom, hogy isteni finom habja van, de elsősorban azt imádom, hogy nem érzem száraznak utána a bőrömet. Csaj ajánlani tudom nektek, szuper kis termék. Ti milyen tusfürdőt használtok éppen?


Balea Creme-Öl Dusche Mangobutter & Ananas

Elérhetőség: dm üzletek
Ár: 499 Ft
Mennyiség: 250 ml

9 megjegyzés:

  1. Én a TBS Honeymania tusfürdőjét nyúzom éppen, de már nagyon ráuntam az erős illatára... :P Pedig még félig van szegénykém, soha nem fog elfogyni...

    VálaszTörlés
  2. Én a Ziaja olívás tusiját használom, és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik, még nem találkoztam vele, de legközelebb megfogom keresni! :)

    VálaszTörlés
  4. TBS grapefruitosát használom, ez a kedvenc nyárim. De ezt meg most fogom venni, meggyőztél. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez lesz a következő. Jelenleg a Baleas kókuszos- nektárosat, és imádom :D

    VálaszTörlés
  6. @Yndre: azt én ősszel használtam, akkor jó az a tömény illat :)

    @bokorbogi93: azt a kókuszosat még nem is láttam *-*

    VálaszTörlés
  7. Én inkább le sem írom, hogy hány tusfürdő van nálam nyitva egyszerre, de az abszolút kedvenc a Greenland vaníliás-lime-os tusija, bár épp most fogyott el... Szóval a megmaradtakból pedig a Fleur de Santé Mood Therapy narancsos zseléje a nyerő .-)

    VálaszTörlés
  8. ja, amúgy nekem is XD de ez a vaníliás-lime-os jól hangzik!

    VálaszTörlés
  9. Vettem egyet, még nem próbáltam, de nagyon jó az illata. A Corvin Plázában a dm-ben már a kifutó termékek között volt, szerintem tárazzatok be belőle, amíg nem késő.
    Egyébként Palmolive olivás tusfürdőt használok. Inkább a gyümölcsös illatokat szeretem, csak ajándékba kaptam és elhasználom.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.