A hét kívánsága | Guerlain Sun Celebration Terracotta Bronzing Powder & Blush

A kép láttán kell-e elmagyaráznom, hogy miért szerepel a kívánságlistámon ez a csoda? Azért elmagyarázom :). Egyrészt ott a csomagolás. A kompakt ugyanis fából készült... Elég ritka, hogy fát használnak a sminkek csomagolásához, pedig mesésen néz ki és nagyon különleges is. Aztán ott a belső. Imádom, hogy háromféle szín található benne, hogy milyen élénkek és az arany napminta is csodásan mutat. Igazi ínyencség ez egy sminkrajongónak. Kár, hogy se szülinap, se karácsony, se semmi... Ti milyen bronzosítót használtok éppen?







Guerlain Sun Celebration Terracotta Bronzing Powder & Blush

Elérhetőség: Douglas, Marionnaud, Müller
Ár: kb 18000 Ft
Mennyiség: 16g

3 megjegyzés:

  1. Ez nagyon impozáns darab, bár én nem kultiválom ezeket a színeket. Egy szuper sminktündér biztos jól tálalná, de saját kezem alól egy alul festett szabadidős bohóc kelne életre.
    Amik nekem beváltak: Elizabeth Arden Honey pirosítója, ami inkább bronzosítóként működik az arcomon és a Lily Lolo Honey Glow alsó három színe.
    Sokszor kedvet kapok amikor ilyen csudaszép termékeket mutattok plusz bronzosító beszerzéséhez, de a mély színektől elbátortalanodok a kétbalkezességem miatt.
    A New Cid Cosmetics alapozója mellett tettem le a voksom és tartok mini kiszerelelést világosabb és sötétebb árnyalatból is, hogy az aktuális téli/nyári bőrszínemhez tudjam igazítani, ha szükséges. A sötétebbet lehet bronzosításra is használni.
    Úgy érzem ez a három lehetőség bőséges, nem is vásároltam újabb darabot. Párszor megingok a képek láttán.. :)

    VálaszTörlés
  2. tényleg nagyon erőteljesek a színek, de egy jó ecsettel és jó fénnyel, nem lehet ezekkel sem hibázni, akármilyen világos a bőröd ;)

    VálaszTörlés
  3. Te jó ég, ez egy műalkotás. Gyönyörű *.*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.