A hét illata - Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

Remélem örülni fogtok ennek az új rovatnak, amivel majd igyekszek minden héten jelentkezni és vagy egy általam kipróbált parfümöt vagy egy újdonságot fogok bemutatni nektek a posztokban. Ezen a héten Thierry Mugler új Alien-je van soron, amit múlt héten kaptunk a Dovex találkozón és amibe rögtön bele is szerettem.





Eddig is nagyon kedveltem a Thierry Mugler illatokat, megjárta már az Angel és a Womanity is a gyűjteményemet, mert különlegesek és erőteljesek, én meg rajongok az ilyen parfümökért. Azonban az Alien-t még én is kicsit soknak tartottam magamon, azonban ez a különleges nyári verzió rabul ejtette a szívem, egyből tudtam, hogy nekem lett kitalálva. A kompozíció virágos és nagyon finom, különleges alkotóelemei vannak, úgy mint tunéziai neroli, tea, bergamot, tiare virág, fehér ámbra. Az illat számomra nagyon nőies, picit erőteljes és határozott, meleg és különleges, abszolút nem egy gyorsan elillanó tucatdarab. Rendkívül tartós, egész nap megmarad a bőrön. Már kapható a parfümériákban, szóval ha csípitek a nem szokványos nyári illatokat, akkor próbáljátok ki.



Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire eau de toilette

Elérhetőség: parfümériák
Ár: kb 19000 Ft
Mennyiség: 60 ml

4 megjegyzés:

  1. Szia, úgy látom, teljesül a kívánságom, és parfümökről is fogsz írni. :)) Én is nagyon szeretem az egyedi, nem szokványos illatokat, Angel, Alien nekem is megvolt, én a Womanity-t tartom nagyon extravagánsnak, és még nem mertem magamévá tenni :))

    VálaszTörlés
  2. na, akkor jó időzítés volt :) ha szereted az ilyen illatokat, akkor az YSL Cinema is nagyon jó, nagyon nőies illat és szerintem egyedi :) vagy az armani si omg az valami eszméletlen illat :)

    VálaszTörlés
  3. Cinema már volt, és amit egyszer már használtam, azt többször már nem veszem meg, bármennyire is tetszett, mert annyi jó van, amit még nem próbáltam...A Sí nagggyon tetszik, pedig most divat leszólni az édes illatokat, csak az ára, az nem jön be..De majd egyszer, ha már nem lesz ilyen újdonság, és kicsit olcsóbb lesz, hátha nekem is lesz.

    VálaszTörlés
  4. En evek ota a TM Innocentet veszem, hasznalom. Ennel jobbat meg nem talaltam magamnak:) ez az en illatom :) persze van meg mellette tobb parfumom, de altalaban lepasszol anyanak azokat. Angel is szuper es ennek nehany valtozata, de nyarra ez sok.
    Mia

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.