NOTD | piCture pOlish - Whimsy

Ma életemben először jó alaposan szemügyre vettem a NailLand pultját az Árkádban és vagy ez volt a mai nap legnagyobb hibája vagy a legjobb dolog, ami történt velem. Még nem tudom eldönteni. De az biztos, hogy sikerült alaposan szerelembe esnem a piCture pOlish körömlakokkal. Már mondtam/írtam párszor, hogy nem vagyok egy kifejezetten szenvedélyes lakk gyűjtő, tényleg csak az általam nagyon különlegesnek tartott darabokat veszem meg, vagy hirtelen felindulásból valami olyat, ami megtetszik. Az ausztrál márka csodái közül sajnos majdnem mindegyik különleges, így rögtön szépen fel is kúszott pár újdonság a kívánságlistámra. 






Lőttem is pár képet nektek (magamnak :D) a pultnál, tényleg meseszépek ezek a lakkok. Nekem a legjobban a Paradise tetszik egyelőre, de persze meg tudnék nevezni még legalább hármat rajta kívül, amiket előbb utóbb szeretnék a fiókomban látni: Siren Song (sellős mentás csillámos), Ultra Violence (extrán lilás új Lana Del Rey albumcímes) és Frosting (ilyenem még úgysem voltos).





És a kollekció legcsodálatosabb darabja máris beköltözött hozzám :). A Whimsy a legelképesztőbb kék árnyalat, temérdek fényes kis arany csillámmal. Hát nem meseszép? Tökéletes tavaszra és nyárra, mert vidám és élénk, de ugyanakkor tökéletes télre is mert olyan kis jeges. Csajok, kerüljétek messzire a NailLand pultot, ha jót akartok :D.





A lakk egyébként egész könnyen használható, bár vigyázni kell, hogy ne vastagon kenjük fel inkább három vékony réteg legyen, mert különben lassan szárad. Két rétegben is már jól fed, nem muszáj egyébként a harmadik, csak ha szükségét érezzük. A finise szép fényes és nem győzök gyönyörködni a benne lévő csillámokban, amik igazán különlegessé teszik ezt az árnyalatot. Sajnos a képek nem igazán adják vissza ezt a ragyogást, nézzétek meg őt élőben ha tehetitek. A tartósságról még nem tudok nyilatkozni, remélem szépen fogja bírni pár napig legalább. Sajnos dupe-ja nem nagyon van, talán a Zoya Rebel hasonlít rá a leginkább.

piCture pOlish - Whimsy
Elérhetőség: NailLand pult Árkád, NailLand webshop
Ár: 3490 Ft
Mennyiség: 11ml

14 megjegyzés:

  1. Én Erzsinél láttam először ezt a lakkot, azóta szerelmes vagyok belé! <3
    Még a Coral Reef tetszik nagyon. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lakk, tényleg nyárra és télre is jó :)

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlen mennyire jól áll neked ez a szín..olyan igazi Lollys.

    VálaszTörlés
  4. ne is mondd, megláttam és rögtön tudtam, hogy ez nekem lett kitalálva :D

    VálaszTörlés
  5. pont erre gondoltam én is amire Calo(z),hogy Lollys és nagyon illik hozzád:)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg csodás színe van! :)

    VálaszTörlés
  7. Ez a szín, hát beleszerettem! *.*

    VálaszTörlés
  8. Igen, 3 vékony réteg, ez a titka. Én is imádom, én még külföldről rendeltem, így nagyon izgatottan vártam az érkezését, hogy milyen lesz a szín, a szín tökéletes és gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  9. az, nem tudok még mindig betelni vele jómagam sem :D

    VálaszTörlés
  10. Szenzációs, hogy pont ezt választottad te is! Én kettőt vettem, az egyik ez volt :))) Nekem is szinte mindegyik tetszett, de tényleg, végül a nyárra való tekintettel lett az egyik a Whimsy :)

    VálaszTörlés
  11. :) nem csodálom, hogy ilyen népszerű

    VálaszTörlés
  12. fantasztikusan néz ki ez a lakk, de azt még nem tudom eldönteni, hogy vajon megér-e ennyi pénzt... :)

    VálaszTörlés
  13. szerintem van olyan különleges és jó minőségű (meg tartós) hogy megérjen ennyit

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.